Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most hívott!
rögtön mondta hogy segít ha kell ..azért rendes ember ő
imádkozunk

előbb beszéltem rózsibácsival és emléxik erre a sztorira hogy mondtam nekijje
nincs is erőm szétszedni
valamelyik nap szét döntöm,imátkozzatok értem
ezek is kiszopják az anyjukat...
makeeee amúgy a múltkor mikor megálltál mellettem meg is jegyeztem asszem még mondtam is valamelyiknek (rózsibácsinak)mikor odaértünk valahova ,hogy előbb furcsa hangja volt a tiédnek...de nem tulajdonítottam kölönösebb figyelmet mert a új kartervédőnek tulajdonítottam be aztán tovább kínlódtunk és elfelejtettem...
Biztos ez a Naturha2000-es sötétzöldek kisírták magukat az elvtársaknak
már idén is ezek a szelek fújtak
Nekem a ször megvédi a bimbóimat a dörzsöléstől
két motor kell hozzá úgy készülj
az
Én celluxxal szoktam
Na az marhajó
enduro már nem lesz jövőre az országban, leautozol horvátba ott lesznek a magyar futamok, többnyire..
ez szar dolog..
bocs, valojában szolidaritásbol nem mentem ki mert tudom te is beteg vagy ,és nem tudsz hajtani, és ez engem is annyira megviselt, lehet nem is alszok az éjjel, de motorozni biztos nem fogok amig te sem...

lofaszt , csak vicceltem,
nem tudtam kimenni ma, mert éppen szűlünk, reggel 10 ota.
No, most értem haza én is, de egy nagy fölösleges üzemóranövelés volt... Crosspálya rendberakva szépen megtúrva, jövőre előkészítve, persze bezárva! No menjünk tovább. 30 km-en belül egyetlen 1 nyom sincsen, nem találkoztam senkivel... Fain, menjünk nézzük meg a kijárt homokbánya nyomvonalat. Behajtani tilos, ráadásul az őrző-védő is eléggé éber lett... Tovább... Erdei(akácos) utacskáink benőve, látszik régen nem járt arra senki. Vissza a saját magam által kijárt részre, Bazz*eg akácos tarravágva, nyom sehol...
F*szom az egészbe, mérgemben még eladni sem tudom mostanság a vasat. "Túl van árazva..."
Enduro-Endurocross
na most állt meg a motorom
mikor beindítottam itthon mindha valami zörgött volna,kis gázra elhalgatott......megyek lassan melegítem,visszanyomom a szivatót elkezdek gyorsítani és megszorult megállok de járt alapjáraton csak mindha zajos lenne!
na leszálltam aztán jól hazatoltam...hát a tökömön is csurgott a víz!
kiváncsi vagyok mi lett?....ez hajtókar
milyen rosszalkodik?
kérdésem lenne testvéreim!
powertisztitás, 2003 exc 125, kicsit rosszalkodik, hogyan vágjak bele?
leszedem a kiputt, meg azt a powerfedelet éééssss, hogyan tovább
milyen eljárásra van szükségem?
vígyáznom kell-e vmire nehogy széthuljon mikor szétszedem, esetleg?
válaszotokat előre is köszönöm
ja hát a labancokon én se lepődök meg ...mondjuk az ebduróik azért nem rosszak ..na ez viszont csoda
ma nem is mentél ki hajtani ? nagyot nőné a szemembe ha azt hazudnád , hogy szolidalitásból nem mentél .....