Volt 1-2osztályban egy KTM525 2005-össel valaki 424-es rajtszámmal.Második sorból indult és szépen elkapta az első helyet!Az új csillivilli KTM-esek csak utána kullogtak
néztem is hogy az öreg kakadu,Radek apja tankolt!
de aztán ez nem volt messze igazán hozhattak volna valami suhancot...és még mennyi OKR es induló volt
gyuszóm természetesen mindíg jól megy harmadik.. ..nem tudom nem beszéltem vele..rony jó lett 10 dik elsőosztályban ..az nem rossz ..még csak 16éves és idén alig ment mert eltört a gerince eccer..egyszer meg agyrázkódott...radek meg 6-odik......pedig ő is a kórházból jött két műtét között van állandóan
ja és egy szerelőjük/segítőjük se volt kint ...aztán voltunk vagy 6 an okr..
rájöttem így 40 felett .....minnél csillivillibb ruha meg a motor + sok powerparts ráaggatva a lóra az azért kell mert ezek tulajdonosai lent tartózkodnak a domb alján és a sok ottlét miatt ők kerülnek fel a filmekre...és ott meg szép kell legyen az emberfia...
gazdád nagyon jól ment,csak kiállt nem tudom miért?
hát szerintem Roni meg az apja után kullogott csak!..de a Gyuszóék nagyot csatáztak Szatyinával.
a Bohuslav meg felépült? mert ment mint a meszes
szerencse, hogy még a nyálad csorog ilyenkor fogd fel onnan , hogy lehet ezzel a kis balesettel valami nagy szar elől menekültél meg...
pl.. elmész motorozni ha ez nincs és kitöröd a nyakad..ki tudja...
Nagy a kertünk azt agrárkodok rajta Hülye kutya a hibás.Mindig azokat a rohadt vakondtúrásokat ássa Amúgy mentem volna motorozni tegnap de így jártam.Szétbaszott az ideg.Versenyen is csak a nyálam csorgattam
hát pont tegnap írtam a gasgasba hogy az amal sem gyújtás az nagy baj volt a ktm -nek meg az összes motornak amire rászerelték...szóval egy kutyaszar...
amúgy van belő kétfajta biztosan..ill. lehet több is de nekem pont van kétféle...az egyikre nem nagyon van lehetőség villanyra normál módon ...a másikon van annyi vezeték plussz, hogy egy kis fesszabályozókockával lehet villanyod....
kéne róla egy fotó és mondanám mi a pálya..de a gyújtást úgy kéne állítani hogy egy vékony tüszerű pálcikát átszúrsz a lendkeréken..megvan a helye...és megfelelő pontjába kell ilyenkor bemenni az alaplapba alul..és ilyenkor együtt mozog a kettő....motor felsőholtpontra teker és lehúzod alaplapcsavart...
le lehet ellenőrizni stroboszkóppal hogy mi a pálya....ja amúgy beindított motornál nem kell megijedni mert elvándorol a jel de szabályosan...majd leírom mizu ha ott tartanál...most nézem a keménykalap & krumpliorr c. filmet...
az nem jó ha lila!
az szakadás vagy részleges az tuti!
minden képen menj el orvoshoz,mivel a röntgen nem tudja kimutatni ezt atroszkópos vizsgálattal benéznek és ha szar meg is csinálják!
de ha szakadt és úgy mész vele betapad, és ha megcsinálják akkor nehezebben gyógyul..vagyis beszarsz mire vissza áll a helyére a szalag!
Hát remélem nem lesz komolyabb baja.Ma már jobb.Nem fáj annyira mint tegnap de még mindig fájdogál.Mozgatni is tudom fájdalom nélkül.Na meg szépen belilult a bokacsontom körül.Fasz kivan látjátok nem kell motorozni hogy történjen baj,egy szar gödör le KO-z
én nem kaptam...
de aztán ez nem volt messze igazán hozhattak volna valami suhancot...és még mennyi OKR es induló volt
ja és egy szerelőjük/segítőjük se volt kint ...aztán voltunk vagy 6 an okr..
hát szerintem Roni meg az apja után kullogott csak!..de a Gyuszóék nagyot csatáztak Szatyinával.
a Bohuslav meg felépült? mert ment mint a meszes
pl.. elmész motorozni ha ez nincs és kitöröd a nyakad..ki tudja...
minek gyalogolsz mikor otthon a sok paripa...ezt nem értem
amúgy van belő kétfajta biztosan..ill. lehet több is de nekem pont van kétféle...az egyikre nem nagyon van lehetőség villanyra normál módon ...a másikon van annyi vezeték plussz, hogy egy kis fesszabályozókockával lehet villanyod....
kéne róla egy fotó és mondanám mi a pálya..de a gyújtást úgy kéne állítani hogy egy vékony tüszerű pálcikát átszúrsz a lendkeréken..megvan a helye...és megfelelő pontjába kell ilyenkor bemenni az alaplapba alul..és ilyenkor együtt mozog a kettő....motor felsőholtpontra teker és lehúzod alaplapcsavart...
le lehet ellenőrizni stroboszkóppal hogy mi a pálya....ja amúgy beindított motornál nem kell megijedni mert elvándorol a jel de szabályosan...majd leírom mizu ha ott tartanál...most nézem a keménykalap & krumpliorr c. filmet...
az meg szakadás vagy sérülés jele!
beteg a fiam és nálam van...1 körül ér haza az annya és utána kimegyek kerülök de csak itt a wellnessbe!
az szakadás vagy részleges az tuti!
minden képen menj el orvoshoz,mivel a röntgen nem tudja kimutatni ezt atroszkópos vizsgálattal benéznek és ha szar meg is csinálják!
de ha szakadt és úgy mész vele betapad, és ha megcsinálják akkor nehezebben gyógyul..vagyis beszarsz mire vissza áll a helyére a szalag!