Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tegnap találkoztam 3 labancal a baglyason mind gizgaz-al volt, egy feljáro 3/4-nél szépen elálták az utat, elmentem jobbra ki a nyombol és bezorroztam csináltam egy ujj autopályát...
ktm-es szallaggal. power parts.

amugy láttam ilyet osztrákok leragasztották a mellbimbojukat verseny elött KTM-es szalaggal, volt amelyiknek több esze volt az sima leukoplasztal..

ha felvettek volna egy izzadság kiengedős polot akkor meg nem is kellett volna leragasztani mert a protektoring nem dörzsölte volna szét a bimbit..

dehát ezek labancok voltak, azoktol meg nem is várnék többet..
leragasztanánk a könnycsatornáidat...az is egy powerparts
milyen versenyen akarsz menni ...?
Na, aszt Én ott el is rínám magam
Örülök hogy ha egy hónapba 3-4szer motorozok.Igazábol az 525-öt nem akarom versenyen használni.Nekem egy könnyü 125-200-250es 2T lenne megfelelő versenyre.De ez ami van viszont bőven jó erdőzni meg nekimenni a vakvilágnak árkon bokron át!Kitudja mit hoz a jövő év.Ha megveszik a vasam,biztos 2T-t veszek és elkezdem ezt a pályára kijárogatást is.talán még versenyen is indulok amíg.Most kéne még elkezdeni nem 40-évesen
basszátok meg évikét...tök süt a nap és itthon kell rohadnom....
ott egy verseny 3 napos, első nap mondjuk nem nagy szám, általában valami farönkös, sziklás prolog ahol besorolod magad rajthelyileg, pár kör max 25-30-perc.

másnap viszont jön az igazi hard enduro, 1-2 tankolási pontal, cirka 100-130 kilcsi jo sok kihivással.

harmadnap pedig a fekete leves, full 100% hard enduro, cirka 50-60 km. csak patakos, farönkös, olyan feljárok amit már a tetején Zorrozni kell... igazi leszopod a faszt verseny, jo sok kihivással.
már eszek
Enni kéne
nekem tervbe van jövőre jopár román verseny, ha van kedved betársulhatsz...
Mert sok fotelcrossosban él a versenyszellem és elmondhatják magukról hogy ők mekkora nagy rájderek mert versenyen indulnak Én inkább mennék erdélybe zúzni a vasamat minthogy elinduljak egy ilyen versenyen.Ja meg én is fotelcrossos vagyok csak bennem még versenyszellem sincs
dombalji powerparts.. van benne valami.
én is néztem azt a "Katlan" -nak nevezett kisdombot, és nem nagyon értettem miért kűzdenek ott, se nem hosszu, se nem meredek ...
olajcserém még mindig nem volt
Nagyon megkímélt,túrákra használt, Zozee tesztelte!
Idén még akciósan.
jaaa hát így! én semmi féle fajta oldalra nem regisztrálok,főleg nem adatokkal meg barátok ......sose lesz nyugtod,és minden hivatal ezek közt turkál!
valakiböl cigány gyilkos lesz és te be vagy jelölve barátnak aztán jól meghurcolnak!
ez csak összeesküvés elvtársak jönnek!...honnan jönnek?
nemröhög
pár sor
nincs gáz

na mi a pálya? ..tedd fel ide a képet a motorodról meg az árát mert nem találnak szép megkímélt ktm-et a fiúk...írj pár sort is....
bocs a körlevélért.
mindjárt küldök egy reklámfaszság.. csak már a csapból is ez folyik...de benzin az nem lesz

http://ingyenuzemanyag.aegondi...