Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát hja csak tudod a majddak van a baj...mert ha most eladom az EXC-t az okés....de ha az apriliát csak jövő nyár végén vinnék el...akkor jövőre még csaphatnám az EXC-nek....még egy szezont kibír mert nincs rossz állapotba
elviszik majd azt is...amit tudsz add elfelé sztem...
ááá doki nem úgy van az először el kell adni a meglévőket aztán lehet csak csörögni...de félek hogy aprilia a nyakamon marad...az EXC-re már lenne vevő de addig nem adom el még az aprilia megvan...
akkor csörrentsd fel mi a pálya a géppel
ő se rossz
jah szép és télleg sok nekem meg fölösleges a műszaki...
ez szép csak kicsit sok érte sztem
szóval jófelé haladok? már csak ezt kéne eladni ócskavas
megy ez... keresgess még
nahh most meg is próbálom450
igen főnök igyekszem megfelelően kezelni a továbbiakban az oldalt!
amúgy a nagyon jó hard endurók egyik alapja hogy europai legyen....ebbe a kategóriába mindenki csak ezután ..
gas gas nak annyi a kapcsolata a ktm-mel hogy ismerem dömét
am van 1 oan,h link mikor hozzászólsz a dolgokhoz a figurák alatt....egyszerű csak rákattintani a linkedre mint kimásolni de ezt csak megjegyeztem
mien kapcsolat? Európaiak igen
ááá doki nem is vennék csak érdeklődtem,mert úgy hallottam hogy van valami kapcsolat a KTM-mel...De még mindig 450 EXC az álom...esetleg 520
sztem ne foglalkozz ezzel...ahogy olvasgattam ezek még nem szuperek...
Ma reggel én is faszán jártam.Kutya kiásott egy vakondtúrást én meg beleléptem vagyis csak a szélére.Faszán meghúztam a bokám be van dagadva szépen Így mentem ki versenyt nézni Ha szakad a szallag vagy törik a csont rá se tudnék állni meg mozgatni se tudnám a lábfejem nem?
zoozee mester egy ilyen giz gaz-ról mit lehet tudni? http://www.hasznaltauto.hu/motor/gas_gas/gas_gas_fse_450-4200933 érdemes ilyet venni?
az hiányzott volna nekem.....még nem vagyok toppon...most is eljöttünk köszönteni de fáj az összes izmom...
két hete betegállomáson vagyok...hétfőn már dolgozok ...esetleg
Üdv zééé láttam az OKr-es cimboráidat Máriahalmon Te meg sehol
hallod Zéé, te iszonyat otthon vagy a témában...tőled lehet tanulni bazz!
hát a 2003 mas -nál jobban jársz a hetessel....
mert sokkal sokkal vezethetőbb ..jobba vázgeometria ..azt se lehet összehasonlítani...ezért jó koncepció az 5-ös 6 os modell...mert ott már a jó váz de azért fasza motorkarakterisztika minden egy helyen...a hetes ezektől motorerőben ill.leadásában nyugodtabb kicsit zsengébb..a régit olyan vezetni ezek után mintha térdig érő homokban kéne vezetnem az enyémet...
sokkal filigránabbnak érzed 2005-től..a régiek olyanok mintha egy nagy lekvárosbuktán ülnél...és próbálnál vele szlalomozni..
Én eddig szinte csak pályáztam (már 5. éve)...nem is volt még endúróm. Egy 08-as Yz 250F-el küldtem legutóbb, de mivel az összes cimbi endúrózik, így elmentem velük párszor és nagyon megtetszett. Viszont a yamesz csak az "úrihuncutságra" jó, endúrózni nagyon nem... tehát ez lenne az első endúróm...

És azért akarok minél több infót begyűjteni, mert csak kipróbálásért nem akarok elcseszni egy napot meg utazni 500 km-t...

Egyik cimbinek van egy 03-as 525EXC, na az tényleg bitangos...olyan nem kéne...szétszedi őt 2 óra alatt. A 2006os uolyan?