Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de utcán minden kamera jo a szép sima aszfalton,

nade majd ugy is csinálj tesztet mikor támad az erdő, villognak a napsugarak be a fák között, meg csapkod az ág, meg jo nagy a tempo és ráz mint barom.
Láttam,nekem lasnyúúúú Amúgy szííííííííp
hát a videók között
Hallám,hun van?
néztem fasza....oda is írtam

akkor.... milyen progival konvertáltad mibe hogy tömörödjön ....?
feldolgozás alatt,hamarosan elérhető
majd lefikázzuk őket...mit kell fikázni...
feldobhatom,mert "csak" 65mb, de a fikázósai biztos lehurrognak,na de teszteljük az oldalt
Jónak néz ki!
tök jó...amúgy gondolom a youtube is ront rajta ...de milyen lehet ez a sportmotorra feltöltve ?...kíváncsi lennék..nem mered feldobni ...
Na ,oszt erre majd a matricát hova tegyem? Vót ganaj,a többi titkosítva
remélem lehet linkelni:)
http://www.olaj24.hu/T/motul-7...
3490+posta
képet tudnál mutatni meg mennyit kérsz érte?
Nyáron 8.900,- is volt...
jó az 6000 ftnak is (most néztem)

Motul 710 vagy 800 a nyerő :P
2T gázkar kell? Nekem van, ha kell...
oké szintén köszi ja még 1 gázkar kellene rá ez kicsit ramaty szerintem ha huzom megy de olyan hülyén megy vissza meg az alapjáratától visszám tudom tekerni megvan szakadva benne valami gondolom itt az apróban nemtaláltam valaki tud segíteni esetleg árat mondani mennyiért jó
A legjobb a Castrol A747, csak majd 10.000 ft belőle egy liter...
nekem bejött a MOL is Motot 2t /Sprint 2T és nem is olyan drága... de a legjobb a Motul de az drágább...De most is azt használom
okés és köszike:)
Stihl olajat fűrészbe öntik nem Enduróba Rakj bele normális olajat motorhoz!Olcsóbbik fajtákból pl Castrol Racing 2T vagy Agip Speed 2T...
Sziasztok van 1 régi exc 50-esem vizes 6seb az lenne a kérdésem milyen olajjal használjam most sthil van benne meg magyar 95-ös benzin ez jó vagy máskéne a keverékbe előreis kössz:)
Üdv börni!
Asszem te írtál a lámpabúra miatt.Küldtem mail-t olvasd el és válaszolj!Köszi