Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amikor az Rmz-m megszorult, mindenki mondta: "Ó semmiség, 100alatt lesz!"
Nos, valamivel 300alatt állt meg a "mutató". Ki kellet gyakorlatilag belezni szegénykét. És mi lett volna, ha nem amcsiból rendelek főtengelyt? (Mo-n a 2007-es Rmz-k hez a főtengely 120eft.) Nekem lejött 60ból, + a vám az valmai 15-20eft.

Ha elmennél megnézni, szedesd/vagy szedd szét. Ha nem engedi, ott már bűzlik a dolog.
vagy az csak a munkadíj?
motorhibás ...és honnan tudják hogy 100 eft ből megvan?
Hát most nagyvonalakban a menetét is eltudnám mondani de untatni nem akarlak
Köszi a tippeket Gyorsak vagytok és kegyetlenek
Sziasztok. Erről tud vki vmit?
http://kepesmotor.hu/ktm-kross...
Nem sok esélyt látok rá mert autószerelőnek tanulok...
hajrá, csak ne az enyémnek, azt én megcsinálom.
Hát akkor inkább ahhoz kell pajszer ha a mágnest akarod megpattintani...vagy 8-ast tenni bele...De persze neveljetek csak a rosszra legközelebb én is pajszerral ugrok az enyémnek,arról nem is beszélve ha motorszerelő leszek LEHET a tiéteknek is
pláne ha a lendkereket akarod leszedni lehuzo nélkűl, ahoz pont kalapács kell és spájszer vagy egy erős csavarhuzo...

vagy a Harry Potter.
IFA sincs itthon
Ráadásul ugye tudjuk hogy előbb-utóbb minden szerszámból kalapács lesz
Hát az ilyen dolgokat meglehet csinálni házilag ha van az ember apjában egy kis furfangosság és látott már egy két dolgot szétszedve.pl:lendkeréklehúzó: IFA-ban alkalmazott hidroulika közcsavar a méretet most nem tudom,egy 14-es anya meg egy 5centis 14-es csavar....
pedig néha használni kell ezeket is, akár tetszik akár nem...
Lehúzó, ellentartó v. kiékelő, ilyenek...
Milyen szerszám kell hozzá? Ha erre gondolsz semmi spéci szerszámom nincs de ha motorszerelésről van szó kalapácsot és pajszert nem szoktam a kezembe venni...
És van hozzá szerszámod...
A gyújtásoldali kb 15 perc,a kuplung oldali max.1 óra ha tudod mit csinálsz...
Háláj!

250-es 2T EXC-ben mekkora meló a főtengelyszimering csere? Nagyon hardos vagy haladók is belevághatnak?
XCF vagy XCF-W...nyomokban legalábbis
Úgy van,szart nem érnek.Parasztvakítás azt kísz
Mi ez a túratankos masina? Még lámpa sincsen hozzá Fasza gép
a dévidgyereknek meg geci nagy szerencséje hogy kibaszottul tud motorozni
hát ja ez nyolcadikba volt ..jó is lenne de már meghíztam...meg megnőttem ...fölszedtem minden méretemben 15 öt kb...csak a farkam nem lett hosszabb
amúgy magasabb a dévid mint 2 méter pár centivel...
ezzel visszapattanál minden buckárol.

csak mert a David gyerek van vagy 110 kilcsi 2 méter magas, te meg vagy 60 kilo, és 160 centi...