az az ág az ismerős párat már levettem én is.....meleg ám mert volt hogy majdnem búcsúztam a motorozástól.... a nyakamon eccer meg a bordáimnál lukasztotta bőrőm...geci szar ilyet megcsípni
mire gondolt kézvédő nélkül már le volt játszva a sorsa induláskor amúgy is .-....
meg micsoda karokkal ment mind...azt hogy hogy áll már már kezdtem betudni a kamera látószögének ....de hogy olyan hosszú karokkal mennek mint a vonatfütty ..
mert nem volt olajnyomás ott ahol kellett volna(ezt kell javítani és megnézni, hogy máshol esetleg nem pusztított-é mert szokott) ....nem egyedi az eset....az a rizikója nem a 4 titán himba meg a veztengely.....
perzse megértem,csak megkérdeztem főleg így hogy betáraztál már gumiból is! csak ugye én árulok kerékszettet,és mindeki a 18-ast keresné, na majd kell a 19-es is valakinek
Anyagiakat nem tudom, mert azokat nem én intéztem. Idő az tudtommal pár hét (attól is függ hogy amiket rendelsz vannak-e raktáron). De mint már említettem, GeryV8...
Az első meg az utolsó az nagyjából ugyanaz (lehet hogy teljesen, csak másik matrica van rajtuk ), gondolom jó kurva drágák, de valszeg jobban védenek. Bár kinti fórumokon többen panaszkodtak hogy az újabb gyártású karbon védők sokkal hamarabb tönkremennek mint a régiek
A középső az nyilván olcsóbb, de szerintem nem véd olyan jól.
de amúgy ezek is már csak edzőmotorok lettek mert idén már végig a 11 essel voltunk elfoglalva...azokat babusgattuk...ezeket meg már csak életben tartottuk meg serviceltük...
hát ha rendesen meg vannak csinálva olyasmi majdnem mint a széria 450 ..és akkor titkot se árultam el...de simán ki lehetne belőle szedni többet is csak nem bírna végigmenni a versenyen pl..tehát nem az szabja a határt a dolognak hanem hogy biztonsággal bírnia kell még...
Mikor próbáltam nekem még a 625 volt, ahhoz képest presze hogy gyengének tűnt, de az én (nem)tudásomhoz éppen elég volt az ereje...kisfos is kb. hasonló mennyiségű ló (papíron legalábbis), úgyhogy ha Pállal sikerül végre elbizniszelni az elbizniszelnivalónkat és tényleg terepképes lesz a cucc, akkor kiderül...
meg micsoda karokkal ment mind...azt hogy hogy áll már már kezdtem betudni a kamera látószögének ....de hogy olyan hosszú karokkal mennek mint a vonatfütty ..
A halottakra sem azt mondják, hogy minek született akkor, ha meghalt... minden csak addig jó, ameddig megfelelően üzemel
http://youtu.be/isgdMepzGH4
Az első meg az utolsó az nagyjából ugyanaz (lehet hogy teljesen, csak másik matrica van rajtuk ), gondolom jó kurva drágák, de valszeg jobban védenek. Bár kinti fórumokon többen panaszkodtak hogy az újabb gyártású karbon védők sokkal hamarabb tönkremennek mint a régiek
A középső az nyilván olcsóbb, de szerintem nem véd olyan jól.
és mennyi idő?
a három közül melyiket ajánlanád?
bocs a sok kérdésért
Amúgy jópárszor rendeltünk már innen és tudtommal eddig senkinek sem volt gondja velük.
az nem Kori gépe?
valaki magyar oldalt nem tudna adni?
mert én már jártam meg külföldi oldallal...