Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

asszem 450es blokk van beledobva ennyi kb meg világítás
Helló! Beszéltem sráccal az árról,ha érdekel akkor dobj 1 mél címet ott leírom bővebben.
Idézem inkább: "endúrózás és az sxf gyenge motorja miatt átalakított exc 450-es gyári blokkot kapott és elektronikát lámpa stb semmi nincs tákolás rajtaminden alkatrész gyári számlás magyarországi motor leinformálható! nagy első fékkel! kartelvédő, alubetétes kézvédő, gusztustalanul alkudozók/850 -et adok érte /neeeeee hívj ennyit nekem is megér csere nemérdekel!"
Valaki értelmezze már nekem ennek a hirdetésnek a leírását: http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_450_exc_sxf-4230727
látod...
és az amit ajánlottak a másik forumon azzal mi lett?(vez.tengely) vagy mégse tudtak?
Igen, ez az. Nem nekem kellene, csak megkértek, hogy nézzek körül, hátha van.
sajnálnak 60ft-ot 3 perc beszélgetésre,amiből több is kiderülhetne,mint hogy itt kérdezgetnek,találgatnak,meg tanácsot adnak...
ez az amibe te keresnél vez.tengelyt?
Jah és hézagolókarikákra figyelj,a kuplungnál melyik hol van.tűgörgőcsapágyra vigyázz.meg a főtengelyen a fogaskerék alatt van egy acél távtartó-persely aminek a külső fele érintekezik a szimmering ajkával,namost ezt nézd meg hogy ki van-e kopva-hornyosodva...ha igen akkor fordítsd meg vagy szedess le belőle(vigyázz ha leszedetsz akkor szimmering mérettel utánna kell menni!) Jah érdemes dupla ajkút használni ha lehet.A többit szerintem vágod.A mesterek meg javítsanak ki ha valamit elbaxtam.
Sajnons kulcsméreteket így fejből már nem vágom
Hát semmi nehéz nincs benne első ránézésre széttudja szedni bárki Gyújtásoldal:Lendkerék leszed,állórész leszed,állórész alaplapja leszed.Szimmering óvatosan kiszed.Vigyázz mert kitörik a háza ha vad vagy,mert vékony ott az öntvény. Kuplung oldal:Olaj leenged,berúgókar leszed,aluminiumkarika a berúgótengelyről leszed,kuplungdekni leszed,fogasív kiszed,kuplung szerkezet kiszed,lamellák kosár minden,főtengely végéről fogaskerék leszed.szimmering kicserél.A kuplungkosarat balos menet tartja asszem de nem biztos,mondjuk kiderül ha jelölt az anya... fejből ennyi jutott az eszembe az emlékeimből
Ajjaj, egy kisebb motorszalon...
Tele van szarral a garázs
Akkor mi? Ktm megszálott?
Héé ájjálle azéngarázsomban is van 3Kátéem de nem vagyok buzi
Vagy csak Ktm buzi...
Ja végülis ha meg lehetne egyezni az eladóval hogy a blokkot szétkapasd egy műhelyben akkor érdemes a dolog!Így látatlanba riziko.De amúgy a csóka árul másik motort is lehet kupeckodik velük
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_exc_450_sixdays-421494
5
Ott a telefonszáma, felhívjátok, elmentek , megnézitek!
Ennyire egyszerű! Egyébként vezérműtengely gondja van.
No meg a másik!
Árulja 444-be, azt irja, hogy a költsége 100ezer. Akkor mi a ...ért nem csináltatja meg? Ez egy majd' 2 milkás motor ujonnan. Ahhoz képest 100ezer mi? Van annak a motornak más baja is, ez hót ziher.
(De ki tudja. Megveszed 440-be, ráköltessz jó esetbe 200at, még akkoris rohadt jó vagy, mivel '08 as Ktm sx250f-et nemigazán kapsz 640be...)
Igen pont ezért kérdeztem, mert ha 440+100 még bőven jo vagyok és van "uj" motorom. Necces a dolog!
Írd csak ki magadból nyugodtan Nehogy valami szövődmény visszamaradjon
Ha 100 lenne a javítás akkor megcsináltatta volna a tulaj! Ha megszorult akkor álltalában henger+dugó+hajtókar csere! Meg kitudja mi nem jön elő mikor szétszedik! Tuti valami simli van a dologba!