Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nálunk most ezekkel hajtanak a fiatalok.. persze meg vannak még húzva
jól is néz ki
szerencséd hogy ....
amúgy itt is volt aki 250 be ment és crossból volt faragva neki enduró...
Azért ez nagyon ütős:)
hát igen mert piliscsévre nem volna pihenés mire fölérne..ha csolnokon már kínlódtunk vele..
ja és vigyázós volt gazdája aztán adtuk neki végig az ívet persze tiltásba és majdnem elájult...hozzáteszem pont azért adta oda hogy mutassuk meg neki hogy lehet e ezzel menni mert még neki is feltűnt milyen karcsú a ló....
Akkor nem szóltam..
És régebbi EXC-ből '02-'04 -es melyiket érdemesebb venni 450 vagy 520?
Hungaroring krosszpályán volt anno a tesztnap...nem egy Pcsév, de nem is ilyen alföldi buckapálya...
jajj nem a cross....sőt már az újabb exc-n is izmoztak valamit...
Azért ez nem igaz a cross változatra. Az exc-re lehet hogy igaz . Az sxf kategóriájában talán a legerősebb.
jó csak sima terepen legyen a crosspálya és ne legyenek magasak neki a feljárók az asztalra ...mert neki már azok...csolnokon csak úgy tudsz vele menni egy kört ha tízezren könyörtelenúl pörgeted....szóval viccosztály...
Viszont azzal még krosszpályán is bírtam volna menni kb. egész nap...ami semmilyen más motorról nem volt elmondható eddig...
Nagyon nem szeretnék hozzányúlni mert már én is csak endurózásra használom. Van hozzá még két új gumim majd ha azok is elkoptak talán akkor.
Hali!
ha jól emléxem akkor neked 18-as hátsó kereked van... igaz? esetleg nem lenne kedved elcserélni velem egy szintén 2006os sx azaz 19-es kerékre? excel ez is,de kicsit viseltesebb szerintem mint a tied(szakszerű gumicserének köszönhetően...) de ha kell leszintereztetem neked! esetleg se?
Biztos örült volna neki nagyon
igen
Egy évek óta kipufogók javításával, gyártásával foglalkozó embernek adjak kipufogójavításra tanácsot?
szia makeee
harmatgyengénél kicsit lájtosabb....nem annyira szar mintha kéccerannyira szar lenne...
valahányszor meglátjuk nem értjük miért tették
az ötlet legalább a tiéd volt?
könnyen beszélek én is úgy csentem ezt a módszert!...de hatásos és ki is van kormolva egyből!
GeryV8
Ezt a Totó csinálta...nekem se kompresszorom, se lánghegesztőm (se helyem ahol tarthatnám)