Arról ki tehet hogy beáll egy motor? Nálam semmi olyan tünetet nem mutatott ami erre következtetne. Lehet rosszul keverte a benzint, elszámolta az arányt, vagy egyszerűen szar olajat használt. A mások meg az hogy egy üzemórás 1 gyűrűs versenydugattyús6hengeres motornál sajnos nagyon könnyen előfordul nem megfelelő karbantartás mellett. Én nyugodt szívvel mondom még most is hogy nem adtam el neki szart, nem volt átbaszva egyáltalán. Az meg az én dolgom hogy télére veszek utcai motort, hozzáteszem eddig sem motoroztam télen mert szerintem az egyfajta motorkínzás. Nem szívtam én mellre semmit de azért ilyeneket ne terjessz rólam.
kösz a dicséretet,erre vártam mióta tudom hogy a legjobb 125 2T a KTM!
és ettől jobb egyenlőre nem kell,esetleg kap majd 144/150 kittet ha találok rá,de sajnos nincs...
egyébként ugyan azt tudja mint a 2006,de picivel jobb,ez egy 30 órás motor volt...
Az ismeretségi körben inkább 530 van, de azokkal nagyon sok a gond...és - bár ez nem jelent semmit mivel ugye én köztudomásúlag nem tudok motorozni, de - szerintem menni is jobb a régebbi fajta blokkos géppel...egyedül a futómű ami az újabb mellett szól(hat)...
hahóó!
kuplung olaj téma! van magura 75ml-3700Ft+ mire beérek érte az +2500....
motorexet nem tudok helyette most,hogy holnapra megjöjjön
viszont van ilyen hogy BOSCH dot 5.1 ásványi fékfolyadékom.... fransziaiul van rajta katy-vaty... és a motorex is ásványi fékfolyadék ....
és zoozeenak is már mondtam hogy ilyen volt/van haver exc-jében több mint 1 éve!
mit csináljak?
üdv mr csika ÚR ! 1 hónappal ezelött küldtem 1 emailt neked a ktm sx 50 -l kapcsolatban nem válaszoltál azért írok ide hátha ezt többet nézed mindt az emailedet . nos?
én ezt el is hiszem neked, hogy nem szart akartál eladni,de valamiért még is beállt! sajnálom...
örülök neki, hogy télire vettél egy utcai motort ne szívd mellre,csak poénkodom
üdv
Csak úgy megjegyzem hogy aki megvette a motorom egy olyan ember aki nem igazán éri fel a motort, ennél fogva pl.: be sem tudta rúgni, szakmai hozzáértésről meg annyit hogy a motort elvitte szervizbe mivel problémái voltak a berúgással. A nyíregyi KTM szerviz cserélt a motorban egy gyertyát mert más problémája nem volt vele. Erről ennyit. Érdekes módon nálam egy pisszenése sem volt neki. De hogy nyugtassalak rá egy hétre már utcai motorom volt. Bandit 250 személyében. NEM SZART ADTAM EL...
és ettől jobb egyenlőre nem kell,esetleg kap majd 144/150 kittet ha találok rá,de sajnos nincs...
egyébként ugyan azt tudja mint a 2006,de picivel jobb,ez egy 30 órás motor volt...
Beleszerettem:
Kurva jól néz ki, gratula! De csinálj már róla egy normális képet, könyörgöm
kuplung olaj téma! van magura 75ml-3700Ft+ mire beérek érte az +2500....
motorexet nem tudok helyette most,hogy holnapra megjöjjön
viszont van ilyen hogy BOSCH dot 5.1 ásványi fékfolyadékom.... fransziaiul van rajta katy-vaty... és a motorex is ásványi fékfolyadék ....
és zoozeenak is már mondtam hogy ilyen volt/van haver exc-jében több mint 1 éve!
mit csináljak?
"azt csinálsz amit akarsz " szlogen nem érdekel
köszi
nos az e-mail címem : adamattila00@citromail.hu
ide elküldheted mit találtál ki ! KÖFFF
örülök neki, hogy télire vettél egy utcai motort ne szívd mellre,csak poénkodom
üdv
Olvasd a kommenteket