Ha a fiatalok szemszögéből közelítünk: A 450sx 4-en is gázra jön kerékre, az exc 3-ban noszogatva. De míg az exc-n tudsz nézelődni, endurózni a nyugodtabb, addig az sx idegbeteg állat módjára viselkedik, vagy motorfékez vagy megindul mint állat!
Ha csak endúrózgatni akarsz egyértelmű exc, de ha csak pályára viszed akkor sx, esetleg szeretsz kínlódni az erdőben akkor arra is jó.
jaa láttama gépedet komoly kép. de én max 500 ezret szánok motorra jövő nyáron. meg nem kell rendszámos mert van egy Gsx-R 600 as útra meg túrázgatni.Előtte volt egy KTM lc4 640 (2005) és eladtam. Azzal lejártam terepezni is.
A gyorsasági után rájöttem hogy hiányzik az endurúzás :(
Így lesz ez jó a kettő párosítás :)
Szió!
Köszi jól vagyok/vagyunk. Meló, család, meló, család és így tovább... sajnos motorozni sincs idő, Kecsó óta nem voltam sehol, pedig tervben volt. Persze az időjárás sem a barátom.
De van nagy hír is, majd (ha előbb nem) áprilisban a Pannringen elmesélem pár pálesz társaságában!
Üdv motorosok.
lenne egy kérdésem.Ki tudná nekem megmondani, hogy a KTM exc, és az sx 250 között sok külömbség van ?
Mivel van jobban kihegyezve az sx ?
Szia Ronis! Köszönöm a tanácsokat! Hát a lánckeréknél az van, hogy értek én is hozzá, de én még ezt is a szerelő ismerőssel nézettem meg, kíváncsi voltam a véleményére, azért vele vagyok olyan viszonyban, hogy nem basz át mint egyes szervizekben .... persze én is csak azért szidom a szervizeseket, mert amiket itt-ott olvasok, az gáz ... nekem mákom van, mert szerencsére ingyen megtudok csináltatni bármit a motoromon ha kell olyannal, aki OB (cross) színvonalon is ott van. Azért szerintem jók az ilyen kapcsolatok, ha van az embernek kire számítson. Sok mindent mondjuk nem kellet csinálni még rajta, a szívócsonkot kellet cserélni, mert elkopott, megrepedt a teteje, vettem rá egy zsír újat, pedig azt mondták , hogy még jó, megy vele, jah, csak kérdés hogy meddig és hogyan, szal az ilyennel nem kell szarozni!
Köszönöm még egyszer!
Akrapovic, Albert, vagy SX kipuff Nekem ezek a hangok jöttek be a KTM-eken
Voltunk nyáron találkozón, ott volt egy XT600as KTM SX Dobbal Azt hiszem ő lett a leghangosabb
Sziasztok
Tanácsot szeretnék kérni, hogy szerintetek milyen kipufogót érdemes venni egy KTM exc 450-re, és hogy honnan lehetne beszerezni azt egyáltalán rendszert vagy csak dobot?
Előre is köszi
és még egy dolog jotanácsként ,
lánckerék , teljesen felesleges kicserélned ha tényleg jo, általában ez egy hűje kereskedői duma hogy egyben kell cserélni,
aha persze, egy lánc (DID 520 ATV) nálam megeszik kb 2 acél hátsot, és három elsőt mire kuka.
de vigyázz, nem biztos hogy az a lánckerék amire te azt mondod ránézésre hogy még teljesen jonak látod , én lehet már a fém hulladékba dobnám.
szerintem meg pont ne vegyél CZ Orm, láncot, igaz hogy occso, és sokáig is birja, de cserébe akkora a gördűlési ellenálása mint egy ház, neked meg kicsi a cm3. ( 200 ) , szerintem elég lenne rá egy sima ring nélkűli lánc de abbol valami jobb fajta mondjuk DID.
Ha csak endúrózgatni akarsz egyértelmű exc, de ha csak pályára viszed akkor sx, esetleg szeretsz kínlódni az erdőben akkor arra is jó.
A gyorsasági után rájöttem hogy hiányzik az endurúzás :(
Így lesz ez jó a kettő párosítás :)
Az SX ben sokkal jobban érezhető a nagyobb teljesítmény mint az EXC-ben ? Melyiket érdemesebb megvenni ?
Köszi jól vagyok/vagyunk. Meló, család, meló, család és így tovább... sajnos motorozni sincs idő, Kecsó óta nem voltam sehol, pedig tervben volt. Persze az időjárás sem a barátom.
De van nagy hír is, majd (ha előbb nem) áprilisban a Pannringen elmesélem pár pálesz társaságában!
lenne egy kérdésem.Ki tudná nekem megmondani, hogy a KTM exc, és az sx 250 között sok külömbség van ?
Mivel van jobban kihegyezve az sx ?
Köszönöm még egyszer!
Küldj egy listát a szükséges cuccokról az adatlapomon lévő emilre, sok LC4 alkatrészem van, talán tudok segíteni.
ilyen ez a használt motor biznisz
Voltunk nyáron találkozón, ott volt egy XT600as KTM SX Dobbal Azt hiszem ő lett a leghangosabb
Tanácsot szeretnék kérni, hogy szerintetek milyen kipufogót érdemes venni egy KTM exc 450-re, és hogy honnan lehetne beszerezni azt egyáltalán rendszert vagy csak dobot?
Előre is köszi
lánckerék , teljesen felesleges kicserélned ha tényleg jo, általában ez egy hűje kereskedői duma hogy egyben kell cserélni,
aha persze, egy lánc (DID 520 ATV) nálam megeszik kb 2 acél hátsot, és három elsőt mire kuka.
de vigyázz, nem biztos hogy az a lánckerék amire te azt mondod ránézésre hogy még teljesen jonak látod , én lehet már a fém hulladékba dobnám.
bár a belébe nehéz bele látni, mondjuk Herripotternek menne gyorsba..