Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Júliig visszakerestél gratula
Én is hallottam valami 250sx-ről, akkor hát erről van szó. Én hallottam a felújítás összegét is . Hát nem irigylem a srácot. Sztem ez az egyik legundorítóbb dolog, így átbaszni a másikat.
Meesúgom,neked, minden motor egy nagy rakás s(hun a csillag?)zar.
Emlékeztek még erre az sx 250-re? nagyon rá voltak itt izgulva páran... ma jártam a nyíregyi KTM-ben ott volt szétborítva,szegény új tulaj 1 órát se motorozott vele és beállt! mennyire sztártolta pedig ez a HUNÁdám,meg hogy utcait akar... egyszerűen egy szart adott el
csak úgy megjegyeztem
Első sárvédő 1500, hátsó sárvédő (vadonat új!) 3000, oldalborítás (pár) 2000, vázvédő (vadonat újak!) 8000.
Meg van egy pár szintén teljesen új szöges (facsavaros) gumim (21-18) 15e-ért.
motorikus alkatrészek nem kellenek egyenlőre képet dobhatnál az idomokról meg valami baráti árat :D
ami fontos lenne az "sztender tartó rugók"

thx előre is. :D
Narancs

Fekete cuccok vannak, első sárvédő (enduro, de az csak fűrész kérdése ), oldalidom meg hátsó sárvédő.
Ja meg egy komplett kuplung, külön még egy lamellasor, pár apróság, fogaskerék oda a kuplungoldalra, mind szinte teljesen újak...
Az az,megérett a generál Ilyet
valaki segítsen nekem!
van egy sx125-öm 6-ban kis sebességnél hírtelen gázadásra néha enyhe kattogó hang jön a motorból!? mi lehet? megérett a generál? vagy?
képet tudnál róla küldeni? megköszönném vagy felrakni

műanyagokból mid van és mennyiért? rövid első sárvédő? ja am csak narancs színű dolgok érdekelnek :D
Pár műanyagom van még LC4-hez elfekvőben, ha érdekel...
Ez egy gyári sm szett.....140 féktárcsával a gyárival nem kell átalakito hozzá...
nem tom melyik a te hirdetésed :( sry

am érdekel sm szett normális áron ha lehet küllős illetve balos visszapillantó felfogatással. meg egy pár apróság de azt majd menet közben.
10 euro a csati/kábel/foglalat/égő/áfa.....6 euro a pirosbúra áfával....
16 együtt és ebből lehet esetleg kedvezmény...esetleg.... se...
ja kínlódok a nettel otthon ....ki van fizetve nincs kikapcsolva és az invitel se tudja mi a baj...holnap kijönnek...szopjanak le!
gyurika írtam skype-on.....
Szia! Egy sm szettem van elado gyári lánckeékkel együtt. Én 15-42vel használom böven elég.A hátso ugye rajta is van.Gumival együtt nézd meg az aproban! De a 15-42 is elég Igy sem kiméli a kuplungot!
köszi a segítséget minden jót
Persze 17-es kerékkel.A 17-es első lk.-et inkább utcán a 16-ost pályán mert elég kicsi a végsebessége (vagy inkább nagyon pörög 130-140 körül),de azzal azért elég vad.
Szerintem CZ ORM.
Vagy a klubos fórumon írtak nemrég valami marhaolcsó francia O-gyűrűs láncot, valaki már kipróbálta és egész jól bírta neki...
Ha már úgyis az áraknál járunk, ott mibe fájna egy hátsólámpa foglalat csatlakozóval együtt? mert itt elég csúnya árat mondtak rá . Ha nem muszáj áfa nem kellene
Srácok, exc 200-hoz milyen láncot ajánlotok? Fingom sincs, mi lenne a jó, hány szemes stb "X" gyűrűs, "O" gyűrűs stb. Köszönöm! D.I.D és Regina láncokat dicsérik, de most azokból is melyiket, meg ha már új lánc, akkor kell új lánckerék is? Mert azok tökéletesek 14:48 van most
5000 lenne csak a gyári telóharisnya? vennék is belöle
van vagy 8 forint..de mindjárt megnézem a boltba...
gondolom 17-es kerekekkel. Mennyire emeli az elejét? Kigyorsításoknál hogy viselkedik?
Hali!

Én 17:42 és 16:42-vel használom.