van de ezzel is max. egy évet bír a pds szem... amúgy nem kell kenegetni semmivel mert teflon van elitatva rézrácsba benne és az ken ...a porvédőt azért illik szemmel együtt cserélni és akkor tényleg elszalad egy évet lazán...
A kezelési könyv szerint nem szabad semmiféle kenőanyaggal kenni, mert teflonnal van bevonva és felodhatják a bevonatot. Vízsugárral is csak óvatosan a környékét.
Van rá speckó zsír Egyébként lehet,ha jók a porvédők Ha nem jók,bármilyen szarrá válik hamar.Havonta,de legkésőbb,3 havonta illene átlesni,akkor nem kerülne sok zsébe
Üdvözlet!Kérdés szokásszerint Ezt a PDS szemet ti zsírozzátok vagy sem?Mert én úgy hallottam hogy nem szabad meg olyat is hogy szabad.Na mivel az enyémen nem zsíroztam és úgy beállt mint a szög.Az újat megkínáltam egy adag fasza zsírral.Eddig működik
11ezer huf úgy hogy kézhez kapva 1690Ftposta költéggel! tehát 9167Ft a pinkmotorsnál!
de most negnéztem és ki volt lazulva a csavar is,még jobban kotyoghatott,de igy is lóg egy kicsit! pár napon belül veszek hozzá!
a 32euro is 8800...
Hali emberek! Eladásra kínálom teleszkóp légtelenítő szelepem ami az összes KTM,Husaberg,stb motorba jó, amelyeket WP teleszkóppal szereltek! Használt,de hibátlanul működik! A teleszkópod légtelenítésének a legegyszerűbb módja ez a szerkezet,csak egy gomb nyomás és kész!
4000HUF
Leo x3-as kiröttyenőt cserélném, halkabbra, de nem gyárira. Ha valakit esetleg érdekelne!
ilyen ez a pop szakma
de most negnéztem és ki volt lazulva a csavar is,még jobban kotyoghatott,de igy is lóg egy kicsit! pár napon belül veszek hozzá!
a 32euro is 8800...
4000HUF
Köszi