Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oszt forintba hogy méred
van de ezzel is max. egy évet bír a pds szem... amúgy nem kell kenegetni semmivel mert teflon van elitatva rézrácsba benne és az ken ...a porvédőt azért illik szemmel együtt cserélni és akkor tényleg elszalad egy évet lazán...
Én eddig is így csináltam
Akkó csináld úgy
A kezelési könyv szerint nem szabad semmiféle kenőanyaggal kenni, mert teflonnal van bevonva és felodhatják a bevonatot. Vízsugárral is csak óvatosan a környékét.
Elsősorban inkább cserélném, mert nem akarok kipuff nélkül maradni!
menyiért adod? exc-re jó lehet
Heló!
Leo x3-as kiröttyenőt cserélném, halkabbra, de nem gyárira. Ha valakit esetleg érdekelne!
Ilyen kell rá.
Én nem szoktam. Csak bele ragad a zsírba a dzsuva,aztán csiszolódik ott össze meg vissza. Legalábbis szerintem.
Van rá speckó zsír Egyébként lehet,ha jók a porvédők Ha nem jók,bármilyen szarrá válik hamar.Havonta,de legkésőbb,3 havonta illene átlesni,akkor nem kerülne sok zsébe
Üdvözlet!Kérdés szokásszerint Ezt a PDS szemet ti zsírozzátok vagy sem?Mert én úgy hallottam hogy nem szabad meg olyat is hogy szabad.Na mivel az enyémen nem zsíroztam és úgy beállt mint a szög.Az újat megkínáltam egy adag fasza zsírral.Eddig működik
hamar meguntad.....
ilyen ez a pop szakma
A pinkeshez is adnak gumitömítést ,és ha jól emlékszem ami nem biztos, akkor ugyan az mint a gyári.
az egyiken volt eddig is,(csika is látta ) a másikat ma találtam meg...
11ezer huf úgy hogy kézhez kapva 1690Ftposta költéggel! tehát 9167Ft a pinkmotorsnál!
de most negnéztem és ki volt lazulva a csavar is,még jobban kotyoghatott,de igy is lóg egy kicsit! pár napon belül veszek hozzá!
a 32euro is 8800...
9600 ft ?
ehhez meg lehet 2-3 euroért gumisapkát kapni hogy ne essen bele az eső
ti mellíik boltba vásároltok ? 30 egy két euro a gyári pds szett...asszem 8400 ért vittek most párat...
Van közületek valaki aki BP környéki és 950SM tulajdonosa?
Hali emberek! Eladásra kínálom teleszkóp légtelenítő szelepem ami az összes KTM,Husaberg,stb motorba jó, amelyeket WP teleszkóppal szereltek! Használt,de hibátlanul működik! A teleszkópod légtelenítésének a legegyszerűbb módja ez a szerkezet,csak egy gomb nyomás és kész!
4000HUF
Zoozee nézd meg légyszi a mail-jeidet.
Köszi
Így van oda csak az való. Én is pár hónapja cseréltem a pinkstöl rendeltem.
oda nem megyek. be bőrtönzik a kutyáimat 6-8 honapra karanténba, barbár egy népség.
Aszittem má ausztrália felé vagy a tengeren