Bemutatkozásomról annyit, hogy 2400 az ir számom és vasárnap nem kevés idő után visszakerült hozzám a KTM-em 2002-es 640 LC4. Van mit pofozni rajta aminek neki is fogok állni, de érdekelne rá SM szett illetve milyen áttételt ajánlotok sm-re? most a gyári van rajta mert enduróra akarta használni az ember csak nem volt rá ideje.
előre is köszi a segítséget.
mindenkinek jó gurulást
én ennél még durvábbnak tartom amikor egy kacat térdvédő, vagy könyökvédő 10 ezer ft. aztán egy kis darab műanyag, némi polifom szivacs azt annyi..
meg amikor egy neoprén telo harisnyáért van pofájuk elkérni 5 ezer ft-ot,egy komplett rövid ujju surf ruhát is veszek 5 ezerért és annak van szabása, cipzárja,méretezése,stb és kb 20-szor annyi anyagbol készül mint az a két csik.
Amúgy én sem értem hogy van pofájuk ilyen pénzeket elkérni ezekért a cuccokért. Egy dugó is 30-40 ezer, sztem kurvára nem ér annyit, meg egy hajtókar is 30-nál kezdődik és csak kiöntik meg egy kis felületi kezelés aztán annyi.
Pontosan nem tudom,mert két óra madzag is lehalt róla,aztán meguntam és nem vettem többet. Tavaly előtt tavasszal volt 392 óránál. Szerintem most olyan 450körül között lehet.
Nem az enyém lesz, én csak beépítem!
De nem hinném, hogy gond lenne vele, hacsak valami el nem lesz b...va! Japán cucc! Még, ha esetleg mégsem ott gyártanák, akkor sem lehet szar! Ki tudja, a gyári hol készül!
Hali! Ebben a topicban nem jártam még.
Én most szeretném lecserélni a R-125 öm
Valami 400-450 egy endúróra.
eddig csak Yamahám volt. TZR50--YZF-R125--?
Nézegettem a DRZ400at, a KTM EXC400at meg a WR450et
És Azt szeretném kérni, hogy az EXC 450ről mondjatok nekem véleményeket, meg összehasonlításokat, hogy melyikkel miért járnék jól.
Az Exc mennyire szervízigényes? kb mennyi idő, vagy hány km után kell felújítani? és ez kb mennyibe fáj? SM szettel kb mennyi a vége?
Bocsi a sok kérdésért
Bemutatkozásomról annyit, hogy 2400 az ir számom és vasárnap nem kevés idő után visszakerült hozzám a KTM-em 2002-es 640 LC4. Van mit pofozni rajta aminek neki is fogok állni, de érdekelne rá SM szett illetve milyen áttételt ajánlotok sm-re? most a gyári van rajta mert enduróra akarta használni az ember csak nem volt rá ideje.
előre is köszi a segítséget.
mindenkinek jó gurulást