Bohóckodok,mint mindíg.6 körül lehet tudok,de az egy+egy posta ugyanott van majdnem. Szedd ki azt mérete szerint nézz körül,lehet helyettesíthető(van klónja,mint már mindennek),olcsóbban
azért írtam hogy ennyi pénzért nem is vártam volna el hogy te ide-oda vidd,meg ezt+azt csinálj vele... nekem ennyit megért az hogy ne egy "bot" legyen az elejében!
pds-t meg néztem 11000HUF... lehet ebay lesz belőle..keresek tovább!
üdv
Csodát neeem ?Az egy szőlő karó volt .Az O-gyűrű helyéről annyit,hogy csak gyári javítószettjeim vannak,túlméretes nincs.Ha a helye az olajos sártól kikopik,köszönhetően a "gondos gazdának",azzal az új gyűrű sem tud mit kezdeni,csak vastagabb,vagy esztergályos egy új fészekkel. Az meg ebbe az árba nem fér bele
Van valakinek SX 200-ról tapasztalata! Volt már korábban egy régebbi SX 250-em (99)! Érezhetően gyengébb lehet a 200-as?
Alkatrész ellátása? Csak 2003-ban és 04-ben gyártották ha jól tudom!?
meg volt tegnap a teszt!jobb lett!mások szerint is!még tekertünk rajta pár klikket,most már nem bántom! a lapra érkezést szépen elnyelte,a féktávon sem verte szét úgy a kezem!aminek örülök hogy a börkeményedés nem jelentkezett, pedig hasonló módban mentem mint eddig!talán picit jobban is ! VISZONT amit mondtam is hogy az egyik O gyűrű minimálisat ereszt... (fent)na tegnap a jobbos is engedett egy kicsi olajat! nem piszkálok hozzá,így marad! ennyiért csodát nem várhattam! üdv
ui.:pds alsó szemet mennyiért tudsz szerezni? oda nem lehet gyártatni bronz perselyes megoldást? kicsit kotyog...
mások véleményére is kíváncsi vagyok!
sziasztok keresek ktm re narancs szinü hátso idomokat két oldal és a hátso sárvédö karcos is érdekel csak ne törött 3 darab kelene egybe 03 as motorra!akienk van irjon hivjon lécci köszi árat te mondod de ne fényáron:)
Keresek 250 SX-et vagy EXC-t esetleg 125 is szóba jöhet, 2001 körülit! Csak kedvező árban érdekel! Ha lehet Dunántúlon!
Ha tudtok vmit írjatok: takacsjenci@vipmail.hu
Kösz...
Miért lehet az hogy amikor a 125excmel kiggyorsitok nyit a power kicsit még jobban húznám aztán elkezd szaggatni mintha rángatnák neki a gázt (mintha leszabalyozna)? De ezt csak poweron csianlja. Ha tudja valaki miert csinalhatja megkoszonnem ha leirna hogy milehet a gond. jaj és lehet ez azért mert fektetve szállitottuk ?
pds-t meg néztem 11000HUF... lehet ebay lesz belőle..keresek tovább!
üdv
Van valakinek SX 200-ról tapasztalata! Volt már korábban egy régebbi SX 250-em (99)! Érezhetően gyengébb lehet a 200-as?
Alkatrész ellátása? Csak 2003-ban és 04-ben gyártották ha jól tudom!?
ui.:pds alsó szemet mennyiért tudsz szerezni? oda nem lehet gyártatni bronz perselyes megoldást? kicsit kotyog...
mások véleményére is kíváncsi vagyok!
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
Keresek 250 SX-et vagy EXC-t esetleg 125 is szóba jöhet, 2001 körülit! Csak kedvező árban érdekel! Ha lehet Dunántúlon!
Ha tudtok vmit írjatok: takacsjenci@vipmail.hu
Kösz...
Miért lehet az hogy amikor a 125excmel kiggyorsitok nyit a power kicsit még jobban húznám aztán elkezd szaggatni mintha rángatnák neki a gázt (mintha leszabalyozna)? De ezt csak poweron csianlja. Ha tudja valaki miert csinalhatja megkoszonnem ha leirna hogy milehet a gond. jaj és lehet ez azért mert fektetve szállitottuk ?