Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de nem ám! pds-be csak a bele valo G- szemet. !
Bohóckodok,mint mindíg.6 körül lehet tudok,de az egy+egy posta ugyanott van majdnem. Szedd ki azt mérete szerint nézz körül,lehet helyettesíthető(van klónja,mint már mindennek),olcsóbban
azért írtam hogy ennyi pénzért nem is vártam volna el hogy te ide-oda vidd,meg ezt+azt csinálj vele... nekem ennyit megért az hogy ne egy "bot" legyen az elejében!
pds-t meg néztem 11000HUF... lehet ebay lesz belőle..keresek tovább!
üdv
PDS-hez nem kéne esztergálni perselyt Nem olyan rendszer,mint a himbás.Nézz körül,mert dupla postával annyiba lenne neked is, mint nekem.
Csodát neeem ?Az egy szőlő karó volt .Az O-gyűrű helyéről annyit,hogy csak gyári javítószettjeim vannak,túlméretes nincs.Ha a helye az olajos sártól kikopik,köszönhetően a "gondos gazdának",azzal az új gyűrű sem tud mit kezdeni,csak vastagabb,vagy esztergályos egy új fészekkel. Az meg ebbe az árba nem fér bele
Hello mindenki

Van valakinek SX 200-ról tapasztalata! Volt már korábban egy régebbi SX 250-em (99)! Érezhetően gyengébb lehet a 200-as?
Alkatrész ellátása? Csak 2003-ban és 04-ben gyártották ha jól tudom!?
hali egy kérdésem lenne. 2003 as exc re felmegy a 2004 es rezonátor?attól tartok a hengernél nem ugyan az.valaki?
meg volt tegnap a teszt!jobb lett!mások szerint is!még tekertünk rajta pár klikket,most már nem bántom! a lapra érkezést szépen elnyelte,a féktávon sem verte szét úgy a kezem!aminek örülök hogy a börkeményedés nem jelentkezett, pedig hasonló módban mentem mint eddig!talán picit jobban is ! VISZONT amit mondtam is hogy az egyik O gyűrű minimálisat ereszt... (fent)na tegnap a jobbos is engedett egy kicsi olajat! nem piszkálok hozzá,így marad! ennyiért csodát nem várhattam! üdv

ui.:pds alsó szemet mennyiért tudsz szerezni? oda nem lehet gyártatni bronz perselyes megoldást? kicsit kotyog...
mások véleményére is kíváncsi vagyok!
Az EXC-F és az SX-F 250 blokk megegyezik, csak a gyújtáselektronika, és a kipufogó a különbség köztük.
sziasztok keresek ktm re narancs szinü hátso idomokat két oldal és a hátso sárvédö karcos is érdekel csak ne törött 3 darab kelene egybe 03 as motorra!akienk van irjon hivjon lécci köszi árat te mondod de ne fényáron:)
Remélem tudtam segíteni! Majd azért írj hogy jó lett vagy nem!
hello.megvan még a hátsó dob?
Akkor a gyertya lehet cserés . Kossz a segítséget.
Ha esetleg valakit érdekel...

http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
Hali! Nekem akkor csinálta ezt amikor még az eredeti gyertya volt benn az a tűelektródás NGK! Szerintem nézd meg a gyertyát!
van benne kiegyenlítő tengely?
Üdv mindenkinek!

Keresek 250 SX-et vagy EXC-t esetleg 125 is szóba jöhet, 2001 körülit! Csak kedvező árban érdekel! Ha lehet Dunántúlon!
Ha tudtok vmit írjatok: takacsjenci@vipmail.hu
Kösz...
Legozol 1-et
Úgy ahogy a képen van, cakli-pudli?
Hello mindenkinek

Miért lehet az hogy amikor a 125excmel kiggyorsitok nyit a power kicsit még jobban húznám aztán elkezd szaggatni mintha rángatnák neki a gázt (mintha leszabalyozna)? De ezt csak poweron csianlja. Ha tudja valaki miert csinalhatja megkoszonnem ha leirna hogy milehet a gond. jaj és lehet ez azért mert fektetve szállitottuk ?
HALI !600-as váz egyben 45000ft,alkatrészek 1000ft-tól!06304906559
2007-től gyártják a 250-et új blokkal ami hasonló a 250sxf blokkjához.
Köszönöm! Honnan tudom, új vagy régi? Egyébként 2002-es évjárat.
új vagy a régi blokkos?A régi blokkosba 1,2liter olaj kell!
nem jooo a haver már próbálta