Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki tudja?
Vadásztól hallottam a sztorit a póráz végéről lelőtt kutyáról, ezek után már semmin nem lepődök meg...
Amúgy a haverod nem azért veszi a vadászoktól a "fekete" húst mert olcsóbb, vagy nem tudja hogy lopott? Ha igen miért nem hajtja el őket a francba?
De gondolom nem valószínű hogy a szamarat vadász lőtte?
Jól mutathat a falon...
Még egyszer: nem azt mondom hogy minden vadász szent, sőőt!
De ne általánosítsunk már..., nekem csak ez cseszteti a csőrömet, nem az hogy kijelentitek hogy van sok gané vadász,erdész...
Varga Ákost gondolom mindenki ismeri, ha másról nem, nevét hallottuk már, minden tiszteletem az övé. De ne mondja már nekem senki, hogy azzal amit szlovák rendszámos autójával spórol, az kell hogy megéljen! Mire gondoljak mikor ezt látom? ("Te is fiam Brútusz") De még véletlenül se vegye ezt senki támadásnak, ez egy apró dolog a vadászok stiklijeihez képest... csak egy csendes észrevétel... Mindenkinek van ezek szerint vaj a füle mögött! Kinek több, kinek kevesebb! Akinek pénze van az el tudja sajnos simítani a nagyobb szart is...
No részemről befejeztem, ez nem itteni téma... Mindenki motorozzon holnap egy jót! Én már nem megyek, mivel esni fog...

Ja, az ec-n letalpaltam a térgyem meg fáj (kicsit visszahajlott!), kinek milyen gyógymód jött be?
Béke!
De,ha az erdő mindenkié,akkor nem lopás a fa elhordás Meg ugye az,és azzal megy akár hova,amivel és amikor akar Tán csak nem jön Robin Hood az erdőbe,azt nem szedi el a vasakat Vagy nem így kéne-e?
múltkor makkeeee val mentünk és egy komplett levágott szamárfejen majdnem tájgerbukfencet kellett dobnom...

szoktunk látni nagy dolgokat erre mi is....amiért kialakult a véleményem ..
leginkább nagy ketreceket az erdő közepén...oda fognak be pár szép példányt vendégvadászoknak..(heti 28-at).stb stb...ja és a fűtött termoablakos lesekről ne is beszéljünk...etetőknél agyonlövöldözik őket és még ott is zsigerelnek....leszarják mi a komoly vadászat...de el kell jönni és mutatom is ...apróvadakkalal a hóna alatt ugató magányos vadászt ..azt is társasvadászatokon lövik...de nem gond nincs szabály...
nem mondom hogy mind köcsög de bátran állítom kevés a jófej köztük....ja és tisztelet a kevés kivételnek....van az is belőlük...

apropó előbb felmerült a kérdés hogy hogy kerül az asztalomra a hús...hát elmondom hogy veszem pénzért amiért dolgozom a hentesnél....bizony...mesélem miért esik ez szarul...hogy egy ismerósöm éttermébe két vadóc is hordja a vadhúst pénzért....sok sok ezer huf hetente ...van akik meg a tüzépnél veszik a fát....mások meg ellopják az erdőből mindezt... a nagy közös erdőnkből ami állítólag mindenkié....én meg azért ne motorozzak a mi ersőnkbe , hogy ne zavarjam őket a lopásban ? na ne vicceljenek...a magyarokkal mindent szart meg lehet etetni ?
Tavaly előtt egy sima házi disznót találtam az erdőben. Pár nap múlva már hiányzott a két hátsó sonkája . Gondolom cigók vitték haza megenni.
ÁÁÁ inkább túl saras volt , gondolom azért lőtték szíven
vagy postumus ólommérhezése volt ...
gratulálok.....ennek biztos a vérképe lehetett szar mert kívülről elég patent
Akkor tedd közkincsé . legalább lehet röhögni rajtam
Ezzel a csóri disznóval mi volt a gond?Bal sonkájánál egy golyónyom gondolom elvérzett és basztak rá....Na én ezért is vagyok kicsit dühös a vadász bandára....
Szerintem vizet is vett volna pénzért Egyszer még kiabált is csak nem értettem mit akar
PL. hát ha látod a bordáit (márpedig láthatod, van távcsöved, és a RENDES vadász nem teljes sötétségben lövöldözik), mikor az összes többi mellette álló jó pufi, akkor gondolhatod hogy nem cserediák, vagy ha fele szőr hiányzik róla, esetleg rühes (vagy rühös?) stb, de azt hiszem az elbírálásba már végképp ne menjünk bele.
Ja, a náthásakat meg a zsepiről...
rákérdezhetek ?giraffe ?
Helyes megfejtés.... itt már pénzért is vett volna levegőt.... De mi legalább jól szórakoztunk Ricsikével!
Bocs ez kétszer ment
Egyszerű!Megszámolják kukkerral hogy egy perc alatt hány szem kukoricát zabál meg Ha nincs meg az átlag akkor csatt
Egyszerű!Megszámolják kukkerral hogy egy perc alatt hány szem kukoricát zabál meg Ha nincs meg az átlag akkor csatt
kerkyra most jöttem garázsból lent felejtettem laptopot és a másik gépről lökődök és találtam pár régi fotót mikor csigát csináltam belőled stb... olyanokat röhögtem..
persze az örvos közelmehet
állatorvossal
Nem akarok kötekedőnek tűnni, de hogy a bánatban állapítod meg az erdőben 30-40 méterről hogy egy állat beteg?
Bár a százalékokkal vitába szállnék de nem fogok...
Ennek megbeszélésénél jó pár pohár sör elfogyna...
De abban biztosan megegyezhetünk, hogy itt is ott is vannak rohadékok és rendesek!
Etikátlan a lesvadászat? Mmmm... az mit is jelent? Tehát csinálok szórót, csinálok lest, majd ha a 80-100 kg kiöntözött kukoricán, rozson stb. (amit ugye megtermeltünk), vagy ki tudja mekkora mennyiség után odaszokik egy jópár disznó pl. és én is kint vagyok, végigvizslatom nincs -e beteg köztük, nincs-e olyan aki sérült, stb. esetleg faluból kiszökött disznó aki fölcsinált egy vadat, esetleg ennek kisdisznói! Ha találok ilyet kilövöm!
RENDES vadásznak ezt jelenti...Természetesen nem akkor mikor a koca szoptat, vagy malacokat nevel...
És sok hasonló dologról lehetne beszélni...
Mindegy szóval ez hosszú téma, ha akarod utálhatod őket tőlem, de legalább elértem hogy 10% jófej