Mitől lehet, hogy nem működik az információs kijelző csak egy módban? Hiába nyomkodom a mód gombot meg a +/- nem történik semmi, csak a sebességet mutatja és alatta a megtett utat. Ja még egy kérdés mennyi olaj kell 250 4 ütemű exc-be? Légyszi segítsetek.
holnap, 13:00-kor
majd firkálok valamit róla
csak annyi baj van hogy muszáj leszek full sima pályán menni,pont az első köröket is én fogom megtenni!na de a homok hamar kihuplisodik!
igen,nagyon olcsón számolták be,mert az a valaki új motort vett! az előző tulaj ismerőse írta hogy egy dugó lehet kell majd bele,mert még nem volt... am endurózott vele a srác!
vforce membrán van már a 2006-osban is!
sok örömöt hozzá!
Tényleg nagyon jó vétel volt! Gondolom valami viccesen olcsón számolták be ők is az újba! VFORCE 3 membrán meg egy sxs hátsó dob van rajta! Megvolt az előbb a próbamotorozás, és hibátlan a gép! Nemtudom hogy dugót cseréltek-e benne de melegen 1 hidegen meg 2 rugásra indul, kompressziót még nem mértem!
hát akkor ez már nem lesz az enyém,pedig 7 nap kellett volna még...
minden esetre, ahogy én tudom nézzetek bele egy dugót,és egy évig semmit nem kell rá költeni!persze ha ezt Zsembery megcsinálta akkor nem szóltam!
Mitől lehet, hogy nem működik az információs kijelző csak egy módban? Hiába nyomkodom a mód gombot meg a +/- nem történik semmi, csak a sebességet mutatja és alatta a megtett utat. Ja még egy kérdés mennyi olaj kell 250 4 ütemű exc-be? Légyszi segítsetek.
Köszi!