Jimmy525, igazad van.
Faterom mióta az eszemet tudom vadászott /bérkilövő volt/ 4 éve nem volt sehol, most adta el a két fegyvert mert nem győzte anyagilag. Sajnáltam is az öreget, mert szerette volna ha átvesszük tőle, de sem én sem a testvérem nem engedhetjük meg magunknak, mondjuk engem nem is izgat a vadászat, bár gyerekkoromból van pár szép élményem.
Engem nem engednek el olyan sokáig. Meg mondjuk elég is volt 10-től a kenőmájasba. Ma szerintem nem mentem összesen 10 métert egyenesen,pedig csak vizet ittam!
Amúgy csak mondom,hogy amíg ti itt irkáltatok,én csapattam egy mocskosul faszát a Bakonyba. Persze,természetesen csak lassan,halkan,nehogy megzavarjam a kis őzikéket! Annyira halk a motorom,hogy egyet még meg is tudtam simogatni,annyira közel jött!
Én nem mondom hogy minden vadász lopja a fát vagy a vadat. Vannak közöttük rendesek,normálisak is. De vannak közöttük köcsögök is,ugyanúgy mint a motorosok között is!Nekem is vadászik az apám,több mint 30 éve! De nekem ne mondja senki,hogy van olyan vadász (a frissen vizsgázotton kívül) aki még nem rapsickodott!
Az a baj,hogy ebben az országban az ember abba az irányba van terelve,hogy stiklizzen! Lopjon,csaljon,hazudjon! Ha elmennél egy munkahelyre,ahol tisztességes becsületes munkával megdolgoznál a fizetésedért,amiből tudnál lakást,kocsit,motort venni,és mellette meg tudnál élni belőle,a gyereket tudnád taníttatni,akkor eszedbe sem jutna stiklizni. De amíg mindenhol azt nézik,hogy hogyan tudnak még az emberről több bőrt lenyúzni,addig ne csodálkozzunk rajta hogy mindenki csal. Nem tudom hogy még most is így van-e,de romániában régebben max1000 euro volt amit egy autó után ki kellett fizetni. Nálunk,hány ezer eurót fizetsz ki? Akkor meg mit csodálkoznak hogy mindenki szlovák,román meg lengyel rendszámmal jár?
Én meg csak azt akartam ezzel mondani,hogy mindenki stiklizik,csak máshogy. Te is, én is,mindenki! Valaki kicsibe,van aki meg nagyba. Kinek milyen szerencséje van.
ezt az évjáratot 8-900 környékén vesztegetik, és ha abba még beleadjuk azt is hogy milyen nehéz manapság bármit is eladni, és mikor valaki megvillant kest rögtön keményen lehet faragni az árat még lejjebb
szerintem jobban járnál ha elkezdenél ilyen prestige-et hivogatni hátha valakit érdekel a csere, én legalábbis ezt csinálnám.
Szerintem jobban jársz ha az extra cuccokat leveszed és külön próbálod meg eladni, mert semmivel nem adn(án)ak többet érte így mint gyári állapotában...és igazából szerintem a nagyszervized is kidobott pénz volt, mert az sem fog érdekelni senkit...de hát ez egy ilyen teszkógazdaságos ország
Sziasztok. Mit ér szerintetek el szeretném adni 2008ban lett vásárolva teljes nagyszerviz után van 90üo van benne /uj dugo,hajtokar,olajpumpák,kuplungkosár ami hinson,doma rendszer meg még sok más. Nem hirdetni szeretném a forumon hanem csak a véleményetekre vagyok kiváncsi.////////tudomkedves kritikusok hogy hirdetni az aproban kell,de ideirom hogy prestige lc-4 csere érdekelne 2006tol cserébe/ Köszi a véleményeket elöre is .
Tegnap vettem egy GS 350-et, feltéve ha van ilyen!?
bikepics.com-on csak 250-est találtam
Kb így néz ki: http://bikepics.com/pictures/5...
csak gyári lámpával, meg elől fordított telóval, igaz az utólag lett cserélve.