Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hallo emberek , hétvégén három napos verseny lesz Romániában Nagybányán, Baia Mare.
1. nap városi farönkös prolog.
2. nap kb 100 kilométer hard enduro
3. nap kb 80 kilométer nagyon hárdos enduro, igazi fekete leves.
nevezni a helyszinen is lehet , a nevezési dij 100 lej, kb 7 ezer ft. plusz kb 2500 ft orvosi dij és biztositás.
szállás a szomszédos Kisbányán cirka 3 ezer ft/ fő / este.

a szervező neve Görög Áron. telefon. : +407 44-22-0388
minden további infot töle kaptok!

Aki bujt aki nem ,én megyek....
Helló!
Köszi,itt már böngésztem,találtam adatokat,de ezen kívül érdekelne...
Robbantott ábra esetleg,szervízintervallumok,alkatrészellátottság érdekelne!
Köszönöm a segítséget!
itt van egypár motor, kikeresed a kiszemelt típust és megnézheted az adatait

http://www.motor-katalogus.hu/...
megvárom, mit mond!Jobb először kérdezni!
KÖszönöm szépen a tájékoztatást :)
Szerintem Petya (duke620) a Te embered...de az a gyanúm, hogy még Ő is inkább le- mintsem rábeszélni fog ezekre a gépekre...
Üdv az Uraknak/Hölgyeknek!
Tudom, Gugli a barátom,de hol tudnék utána nézni régi LC4-esek adatai után?
90-es évek közepén gyártott 600-as a kiszemelt,ha van valakinek ilyen,kérem ossza meg a tapasztalatait!Mennyire megbízhatóak ezek a gépek?Esetleg ennek a modellnek a története?Köszönöm,üdv!
így ni
aztán ha tele van a felső munkahenger,ráteszed a tetejét!

leszereled a kormányrol az egészet..függőlegesen felemeled úgy hogy a csőben ne tudjon buborék maradni,,és kuplungolsz!
így csak akkor lesz levegős ha rosszul csinálod
Egy fecskendővel alulról kell felnyomni az olajat, a légtelenítőn keresztül.
Sziasztok!

Egy barátomnak gondja akadt egy Magura kuplung légtelenítésével kapcsolatosan. Valakinek van tapasztalata, milyen lépeseket kell ez ügyben tenni? Mi a helyes művelet?
Köszi a választ.
légyszives galériát légyszives
Kösz a linket.
hatalmas gratula nekik
nem tudom, valami hűjegyerek lehet...

Almáék ugy lettek az expert Team-ben a 7.-ek hogy a harmadik napjukat kihagyták sérűlés miatt, Almának beleszurt egy ág a szemébe...
pedig nagyon jol mentek, ha nem hagyják ki azt a napot akkor simán meg lett volna a harmadik hely.

a verseny már csak ilyen, szép volt fiuk...
tényleg nagypeti alma hányadikok lettek?
harmadik képen kijazez ? valami nagy király a csávó
jövőre megint, mindenképpen, mégha lilafaszu néger gyerekek potyognak az égből...........

még akkor is...
itt vigyorgott mindenki....
irígyellek
kövesd a sárga kötömö szallagot...
a labancok ...
hála a jó Istennek... bár nem örülnek , hogy ha mondom (már a hátam mögött mondják is, hogy zéé úgyis tud egy rövidebbet....(érdekes ezen a rövid utakon repülnek az üzemórák bele a gépekbe)....
meg mikor mondom , hogy menjünk az elkerülőn /PÉ nulláson/ (pilis miatt pé)....akkor azabajok fellélegeznek mert azthiszik , hogy elkerülünk valamit...hát igen az utakat meg a civilizációt, infrastruktúrát, ivóvizet...csak a szopás lesz utitársunk....lehet ránk is esteledik bár ez csak annak szopás aki úgy fogja fel mentálisan mert ez is mint minden fejben dől el...mondjuk kiderül 8 perc alatt mindíg kinek öröm a hardenduró....
szoktam vígasztalni azabajosokat , hogy a motor az tudja meg a ruhájuk is ....
az ötödik képen a 415-ös rajtszám egy csajszi, csak ugy mondom...
szeva zééé.
céges auto.. reméltem hogy ott csavarozol valahol a bokorban... titokban...
mindig van egy rövidebb ut....