Na mesélek!Lehúzod az aksiról a km órát és nyomva tartod a Mode gombot( O alaku)ezután megjelenik a km órán egy sor lehetőség Setup menü.Neked a WS kell mode gombbal megkeresed rákattint és + vagy - al belövöd a számot.Ez esetben 21 colos kerékre 2205 a helyes méret gyár szerint!
igazad van így kell csinálni,sőt szerintem én is így tettem mert akkor az anyát se bírtam volna meglazítani csak ha előbb azt a 2 M6-os meglazítom
a kiütést meg annyira értettem hogy egy kicsit megmozdítani hogy a másik oldalt rá tudjak fogni kézzel és úgy kihozni...
Elég rosszul csináltad akkor...először kilazít az anya oldali 2db M6-os csavar, aztán anya meglazít, kilazít a másik oldali 2db M6-os csavar, és kivesz a tengely. Ha normálisan volt karbantartva, akkor kézzel kijön...
Ez elvileg már úgy lenne,hogy aki hívott annak sv 1000-e van, ő meg beszámolná ezt az yz-t az sv-be ha én beszámolom utána az yz-t a ktm-be...kacifántos de ahogy beszéltük 300-400között vannak ezek a gépek....talán 1 középutat lehet találni de mondtam,h küldjön képet mer látatlanba nem mondok semmit, /mázlimra megtaláltam neten, de sztem 2000 előtti, majd az alvázszám mesél remélem/
Kinéztem egy 2003-as 250-es KTM EXC R-t, amely svájci és a papírjaiban az áll, hogy 11 kW a teljesítménye. Tudom, hogy ott mások a környezetvédelmi törvények és emiatt rengeteg jármű kisebb teljesítményű mint más országokban, de létezik, hogy csak 14-15 Lóerős lenne?
Ha tudtok ezzel kapcsolatban valamit kérem írjátok meg. Ha tényleg csak annyi a teljesítménye akkor nem utazok 300 km-t megnézni.
birom azért ahogy egymást sikáljátok, de azt mindenki elmondja hogy tudja a piac igy, meg ugy, és semmit nem lehet eladni még ár alatt sem, és ti azt tudjátok is meg blablabla, de azért csak meghirdetitek a motort bazi drágán....
csak annyit mondok, ahogy Dániel is mondta ,sok szerencsét hozzá,
lehet az ötös lottot hamarabb megnyered, ott 1: 43 milliohoz az esély, viszont a hatos lottohoz már 1: 16 milliohoz az esély, kb ez is valahol ott lehet.
dehogy még csodálkoztok is rajta ha kiröhögnek az irreálisan magas árért, na az a vicc...
lenne egy jotanácsom, szálljatok le a földre, nem fog fájni...
hányas kulcs kell, 84-es,
fogj egy centit és mérd meg hány milliméter.
Egy kis segítséget kérnék!
Hogy lehet leg egyszerűbben átállítani a kerékméretet a kijelzőn? (525 EXC)
A válaszoka előre is köszönöm!
lehet,de nekem is a 10-es kulcsról vágtam rá hogy akkor az 6-os menet
Bocs, nem tudtam kihagyni!
a kiütést meg annyira értettem hogy egy kicsit megmozdítani hogy a másik oldalt rá tudjak fogni kézzel és úgy kihozni...
leglábbis én így csináltam/om
nemtudja valaki hogy hanyas es milyen kulcs kell egy exc elso kereke leszedédéhez ?
slovak banska bystrica
Létezhet abban az esetben ha le van fojtva...
ez azért lehetséges hogy a környezetvédelni előírásokat teljesítse
de nemkell félni, mert ha ténylegesen le is van (bár szerintem nem valószínű) könnyen el lehet távolítani ezeket a fojtásokat...
Papíron az enyém is 12 Kw
Kinéztem egy 2003-as 250-es KTM EXC R-t, amely svájci és a papírjaiban az áll, hogy 11 kW a teljesítménye. Tudom, hogy ott mások a környezetvédelmi törvények és emiatt rengeteg jármű kisebb teljesítményű mint más országokban, de létezik, hogy csak 14-15 Lóerős lenne?
Ha tudtok ezzel kapcsolatban valamit kérem írjátok meg. Ha tényleg csak annyi a teljesítménye akkor nem utazok 300 km-t megnézni.
csak annyit mondok, ahogy Dániel is mondta ,sok szerencsét hozzá,
lehet az ötös lottot hamarabb megnyered, ott 1: 43 milliohoz az esély, viszont a hatos lottohoz már 1: 16 milliohoz az esély, kb ez is valahol ott lehet.
dehogy még csodálkoztok is rajta ha kiröhögnek az irreálisan magas árért, na az a vicc...
lenne egy jotanácsom, szálljatok le a földre, nem fog fájni...