Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Robbantsd szét ,az vágjá hozzá ábrázatot Minnyá lesz
Ahhoz ugye nem kell leszedni a teljes karbit? elég csak kicsavarozni a szivató részét? néztem róla robbantott ábrát de ez a része nincs külön feltüntetve.
rossz ..elkopott a kis bilimbasz a szivatóban ..a nyelében van..ki lehet szerelni és szétszeded és megjavítod...
ktm
Hello!
Azt mi okozhatja, hogyha a karbin a szívatót kihúzom, akkor az visszapattan?
Csáó!

18:15
Motokrossz ob, Kőszárhegy
Sport1
zoozee Yamahának megtudod mondani a pontos évjáratát alvázszám alapján vagy csak ktm-nél működik a varázs?
Nem ezt írtam A 90% viszont azt sem tudja mit csinál. Nem kell megsértődni,mert sokszor ,még Én sem Nekem nincs főnököm,max az asszony .Alkalmazottam meg a jányom
Háde azok Ők,Én meg egy másvilág vagyok Mindenre nincs rövid ez a szaros élet Annak viszont örülök,hogy ismerjük egymást
Mivel rég nem gyártják már, így nehéz újszerűt találni belőlük...
Sziasztok!
Ha valakit érdekelne elcserélném Kawasaki zx12r mocimat Ktm Lc4 640-660 smc-re!Hasonlóan újszerű állapotú érdekel csak!
Miért, aki maga szerel, az mind 'kokecol'?
nagyot tévedsz,

a triál talán az egyetlen olyan motorsport ami szinte kortalan, a magyar triál sport oszlopos tagja Rigo Karcsi 52 éves, és ugy ugrik fel az oriás beton csőre helyböl, ha látnád simán beszarnál...

voltam triál versenyen, a seniorok olyan hiba pontokkal mentek mint a 2. osztály eleje...
Oszt avval nemtudod megbeszíni?Nincs szerszáma az eladónak? Mondjuk az jó,mert akkor tuti nem kokecolt rajta semmit
Ecsém,és tényleg Kár,hogy ezt kihagytam az életemből,de má öreg lennék hozzá
na akkor inkáb leírom ..szval megkérdeztem , hogy hogy kell leszedni mert mentem motortnézni és hogy ha elhoznám bekéne tenni a kocsiba ahoz meg a kerekeket le kell szedni
volt triálom ,szerettem jo játék..botba jártam vele
Menjünk csak bele,aki fejből nem tudja az mi a fasomnak csinájja?He,kontárkodunk?
najó ebbe már szerintem ne menjunk bele
Na,de most meg majd befog ütni megint Ez a nem mindegy,de ha endurocrossra mennél,most már tudod mit kell betenni,vagy krosszpályára A sziklákkal nem tudok mit kezdeni,bár ezt nem is beszéltük,oda triál kell vagy kőszáli kecske
akkor mit akarsz kiszedni ha nincs is ott a motor..?
még nem volt teszt , kivettem az also szelepből a lemezt, meg a rugo előfeszitő alátétet, és kapott kb 6-os castrolt, most érezhetően lágyabb lett, majd holnap letesztelem...

viszont az összes haverom lemondta a három napos romániai versenyt az utolso pillanatban , hagy kapnák be a faszomat mind, most induljak el tök egyedűl az 530 kilométerre lévő Nagybányára...?
Motor nélkul nehéz