Ahhoz ugye nem kell leszedni a teljes karbit? elég csak kicsavarozni a szivató részét? néztem róla robbantott ábrát de ez a része nincs külön feltüntetve.
Nem ezt írtam A 90% viszont azt sem tudja mit csinál. Nem kell megsértődni,mert sokszor ,még Én sem Nekem nincs főnököm,max az asszony .Alkalmazottam meg a jányom
a triál talán az egyetlen olyan motorsport ami szinte kortalan, a magyar triál sport oszlopos tagja Rigo Karcsi 52 éves, és ugy ugrik fel az oriás beton csőre helyböl, ha látnád simán beszarnál...
voltam triál versenyen, a seniorok olyan hiba pontokkal mentek mint a 2. osztály eleje...
na akkor inkáb leírom ..szval megkérdeztem , hogy hogy kell leszedni mert mentem motortnézni és hogy ha elhoznám bekéne tenni a kocsiba ahoz meg a kerekeket le kell szedni
Na,de most meg majd befog ütni megint Ez a nem mindegy,de ha endurocrossra mennél,most már tudod mit kell betenni,vagy krosszpályára A sziklákkal nem tudok mit kezdeni,bár ezt nem is beszéltük,oda triál kell vagy kőszáli kecske
még nem volt teszt , kivettem az also szelepből a lemezt, meg a rugo előfeszitő alátétet, és kapott kb 6-os castrolt, most érezhetően lágyabb lett, majd holnap letesztelem...
viszont az összes haverom lemondta a három napos romániai versenyt az utolso pillanatban , hagy kapnák be a faszomat mind, most induljak el tök egyedűl az 530 kilométerre lévő Nagybányára...?
Azt mi okozhatja, hogyha a karbin a szívatót kihúzom, akkor az visszapattan?
18:15
Motokrossz ob, Kőszárhegy
Sport1
Ha valakit érdekelne elcserélném Kawasaki zx12r mocimat Ktm Lc4 640-660 smc-re!Hasonlóan újszerű állapotú érdekel csak!
a triál talán az egyetlen olyan motorsport ami szinte kortalan, a magyar triál sport oszlopos tagja Rigo Karcsi 52 éves, és ugy ugrik fel az oriás beton csőre helyböl, ha látnád simán beszarnál...
voltam triál versenyen, a seniorok olyan hiba pontokkal mentek mint a 2. osztály eleje...
viszont az összes haverom lemondta a három napos romániai versenyt az utolso pillanatban , hagy kapnák be a faszomat mind, most induljak el tök egyedűl az 530 kilométerre lévő Nagybányára...?