ennyi, persze a blokkba lévő cuccokból én is gyárit vennék, ez alap, de most ilyen karon ne akadjunk már meg, fel kell találni magunkat kicsit, ( szerencsére nem sok mindent kellet venni, épp múltkor adta meg magát a szívócsonk, elrepedt a tetején, gondolom az idő során gyengül valamennyire, a rezonancia stb. )
A sztender az enyémre is rozsdamentesből lett gyártva - előző tulaj "elfelejtette" odaadni, huszonfaszomtudjahány ezerért meg vegye meg akinek 6 anyja van Féklámpakapcsolót sem 10e-ért a KTM-nél vettem hanem 490-ért elektronikai boltban...
Igen, jól van, nincs semmi baj, én sem indulatból írtam, csak reagáltam, tudom én is, hogy most mi van ... szar a helyzet nagyon, de azt se akarom, hogy egy jó motor semmi pénzért elmenjen, a tulaj jól jár, én meg jó nagy Marha utána majd verem magam, hogy de jó, eladtam, hurrá, akkor már inkább használom én feltettem, meghirdetem, lesz ami lesz, de nem is vártam azt, hogy egyből majd most huh, csak az enyém megy el ... látom Bugic te is párszor már meghirdetted, ÉN mondom, hogy azt a motort én is szívesen megvenném, biztos, hogy jó gazdája voltál/vagy és itt jön most , ha lenne rá pénzem igazából erre felénk nincs jó endurós társaság , nincs "banda" egyedül terepen hát .... pedig imádom a crosst, endurot, sok crossos haverom van, de oda meg kevés vagyok, még talán talán az enduró, térdem nem igazán bírja ... felénk az utca, az SM megy, lc4 prestige-ben gondolkodom, az lenne a kiszemelt gép
de ha nem megy el, marad ez, aztán lesz majd valahogy
Marhára igazad van de félre ne érts én nem azért írtam meg linkeltem be azt a mocit hogy azt mondjam drágán adod.Sajnos ez a helyzet és én is hiredetem a motorom bár én se látok sok esélyt az eladáshoz ilyen árak mellett!Naszóval nem basztalak le sőt kérd is el az árát,ne add el szarér hugyér ha szereted használni!
ez jó de nem az erő miatt szerintem bár ( 195centi 100kg ) fincsi kombináció de beszéltem más ktm tulajjal is, sőt még annál is többel és mindnek elrepedt, ugyan ott , pontosan, betegség? :) nem tudom
tudtam, hogy menni fog ez a buziskodás itt, még mondtam is faternak, figyeld meg, hogy fognak majd .... nevetséges
Én is sok sikert kívánok a többieknek, akik most éppen árulják a motort!
Srácok! Nem azért löktem ide be, hogy most vitázzunk, azért van rajta egyedi kar, mert a szuper gyári elrepedt mint a szar! elvittük megcsináltatni, profi hegesztős csinálta, 1 hétig bírta, aztán ismét elrepedt, meguntam, esztergáltattam rá egyet 5 ezer FT volt a 25ezer Ft-os gyári árral szemben (ktm boltos ár .. ) majd lenikkeleztettem, gyönyörű szép és törhetetlen , vagy ha nem hiszed, próbáld ki sztender szintén ... azért ennyi az ára, mert ez a motor rohadtul nem lett széthajtva, nem sokat használtam, rendszeresen szervízeltettem (KTMs gyári szerelővel ... ) az ég világon semmi baja, jöhet nekem bárki bármilyen szerelővel, nyugodtan, hajrá ! Én is nézegettem az árakat, meg a motorokat, sok SZAR van a neten, ez nem Fix ár amúgy sem, De sokat nem szeretnék engedni, én tudom mit tud ez a motor, és rohadtul nem a pénz miatt tettem fel, hanem mert nagyobbat szeretnék venni, de ha nem megy el, az sem lesz tragédia hisz imádom, tökéletes, de most hiába magyarázom, el kell jönni, megnézni , aki ért hozzá az tudni fogja
csikának meg igaza van, hogy nem egymást kell leszólni, durrogni a GÉP előtt ... össze kell fogni, egymást támogatni tanácsokkal, vagy bármi mással mind1 és inkább kívánjatok sok sikert az eladáshoz, igaz Gd már megtette, köszönöm is! Sajnos a piac az most .... tudom én is, de szarért-húgyért nem fogom eladni, annyi, hogy 2003 évjárat, semmi más ok nincs, hogy le kellene hurrogni, meg nézzük azt is hogy rendszámos, az mindjárt többet ér, úgy tudom, hogy már ec versenyben is kötelező (javítsatok ki, ha rosszul mondom, nem vagyok szaki benne, ebből is látszik, versenyen sem voltam ... más oka van : volt egy elég súlyos műtétem, de ez most lényegtelen )
Bocs a regényért, kérdés van, csak nyugodtan, válaszolok
Hát ezaz birka nép de mennyire igaz.Inkább megveszi a szakadt de újabb mocit minthogy azt nézné milyen állapotban van a gép!A sok fasz meg hogy megszabaduljon a géptől,lenyomja az árakat csak hogy vigyék a francba.Ha pénzed van most jó mocit venni
Ez a nem szép dolog !Ne azt lesse má mindenki ki mennyiért árulja a mociját,meg mié annyi.Mindennek van ára azoknak annyi.Sőt igaza van!Mindenkinek felkéne nyomni az árakat,nem lefelé,azt nem lenne rívás eladásnál,hogy a kutyának sem kell.Mert így ha egyszer lát ,nem vesz,csak lát 300 kiló körül olcsón jó moccot,azt má a hétkilós soha nem fogja érdekelni
Birka egy nép ez,üzletelni sem tud a 90 %-a
de ha nem megy el, marad ez, aztán lesz majd valahogy
Én is sok sikert kívánok a többieknek, akik most éppen árulják a motort!
csikának meg igaza van, hogy nem egymást kell leszólni, durrogni a GÉP előtt ... össze kell fogni, egymást támogatni tanácsokkal, vagy bármi mással mind1 és inkább kívánjatok sok sikert az eladáshoz, igaz Gd már megtette, köszönöm is! Sajnos a piac az most .... tudom én is, de szarért-húgyért nem fogom eladni, annyi, hogy 2003 évjárat, semmi más ok nincs, hogy le kellene hurrogni, meg nézzük azt is hogy rendszámos, az mindjárt többet ér, úgy tudom, hogy már ec versenyben is kötelező (javítsatok ki, ha rosszul mondom, nem vagyok szaki benne, ebből is látszik, versenyen sem voltam ... más oka van : volt egy elég súlyos műtétem, de ez most lényegtelen )
Bocs a regényért, kérdés van, csak nyugodtan, válaszolok
Birka egy nép ez,üzletelni sem tud a 90 %-a
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Így kevés az esély az eladáshoz annak aki megkéri az árát!
Több sikert kívánok az eladáshoz!
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
ha megkérlek megnéznél nekem egy vázszámot és leírnad a motorszámát? Elore is kossz! VBKMXH23X3M135064