Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Faternak is volt itthon puskája...ezért hagy hidegen pl engem ez a vadászos téma...bebasznak.állatokat mészárolnak és mégis akadnak normálisak nem is 1
Nem értem én ezt az országot valaki valamit csinál, de a másik nem hogy segítene, de még keresztbe is rak, ha nem tud akkor fikázza!
Mi a fasz baj van a monsteres cuccokkal? Megnéztem, érdekel? Nem! Sok sikert az eladáshoz! De nem fikázom, holott sztem szar ízű energiaital. Inkább örülök hogy pár motorsportba, esetleg 1-2 emberkének tolja vissza azt amit a marha drága eladásaiból összehozott... Vagyis kis részét! De legalább van támogatás, még ha nem is nektek és nekem...
Abban az egy dologban asszem egyetértünk hogy mindkét társaságban elég kicsi arányú a 100 feletti IQ-val bíró egyed...
Bocs hogy csak így bele-vau de te eszel húst? És növényt? Neked mind öngyilkos hajlammal mászik a tányérodra?
Motorral véletlenül 1 csigát vagy gyíkot, bármit... se tapostál el?
Eltemetted, megsirattad, bűnbánat?
És ez már mindenkinek: Sosem fogom megérteni, ha 1-2 vagy több motoros hülyeséget csinál, már megy az ugatás hogy neeeem nálunk csak 1-1 ilyen van, bezzeg a vadászoknál lehet mindenki köcsög, pedig szerintem nem ismered mindet... De ez hosszú és nem akarok ilyen vitát indítani...
Lássuk már be motoros és vadászok között is vannak köcsögök, de vannak normálisak is...
Faterom vadászik, és még csak nem is ismered, akkor?
Ja hogy aki gyorsan hajt, vagy egyszerűen csak ökör mód motorozik az nem is IGAZI motoros? Aki ellopja a vadat és mindent meglő az meg nem IGAZI vadász... Erről ennyit! Én kérek elnézést!
Köszi! Honnan érdemes alkatrészt rendelni, ha nem magyarországról van szó?
Jó ronis öregapánk sem éppen kezdő... am én is felvennék 1-2 cuccot innen
Nálam ez volt.....kicsit bepöccentem azt kérdeztem egyből mi van ha bukok 1et...ő erre egyből rendszám mondom táskában stb.....semmi köze mit keresek itt....kis civakodás aztán megnyugvás és mentem tovább...fatert ismerték szerencsémre...
Tudod mi az igazi gáz? hogy te 42 éves vagy én meg csak 20 és bölcsebben gondolkodok... Én se fikázom le a gagyi EC 300-adat.... mert szerintem az... 10 éves korom óta motorozok... Ezalatt többszáz vérbeli.... ISMÉTLEM: vérbeli motorossal ismerkedtem meg akik nem hiszem hogy örülnek neki hogy te bevásárlókocsis öregasszonynak és elsőalkalmas tinisrácnak hívod őket de ez mind1. A lényeg hogy én is tudnálak fikázni... van aki büszkén viseli a monstert és szerintem esztétikailag is kurva jól néz ki ez a zöld szín.. de ez mind1.. A másik hogyha megnézted volna a szórólapot akkor rájönnél hogy azért írtam ebbe a topikba mert KTM-es cucc is van... Okés srác? jah és tiszta szívből kívánok neked további balesetmentes jó motorozást... Amúgy röviden adatok magamról: 2 évig robogóztam majd 3 évig crossmotoroztam KX 250-el aztán egy évig Aprilia rs 125 extremaával 2 évig majd kawasaki ninja 636-al aztán most van egy ninja 250-em amivel csak szaladgálok.... és egy honda cbr 600 f2-m amivel streetfighterezek és fellépek... Sok sikert srác!
legjobb.... mert rögtön van alkatrész ha valami extrém az egy hét ...árak ha nem magyarországi akkor normálisak...van pár dolog ami esetleg drágán van de ez mindenhol van..viszont sok dolgot felsoroltam már ami olcsóbb...
szervízigénye meg kb..ugyanaz mint akárminek....
vagy lefékezni és megkérdezni ...ugyan már a kurva anyját mit képzel mit tettél, hogy cserébe az életedre törhessen úgy önbíráskodásilag ? aztán dadogósra sétáltatni óvatosan....
Sziasztok!

Tudtok mondani valamit a KTM alkatrészellátottságáról és árairól esetleg szervizigényeiről a japán márkákhoz képest? (2003 sx 125)
A lényeg 1, finom a vadhús
hajtottak már elém is....de ez van nagyívben elkerülni őket vagy nagy gáz és kapaszkodni MOndjuk csak úgy lerombolni 1 pályát.... gondolom mi a véleményetek helyén való így
Ja amúgy válaszoltam az emíledre még aznap
ezt se lehetett volna szebben
Jaja olvastam hát elég húzós újonnan.Használtra kéne rápattanni ha esetleg lesz a polcodon ilyen a közeljövőben
Ok egy fél óra
A vadnak akkor lenne bármi esélye ha lándzsával vagy íjjal, nagyonmaximum elöltöltős puskával vadásznátok...mert elárulom, a leggagyibb vadászpuska is messze többet tud mint a bunkó a végén aki huzigálja az elsütőbillentyűt
Ez a vadász téma látom sok ember agyát felbassza.

Utálom én is őket büdös gyökerek .Én azt vallom mindenkinek csak egy élete van legyen az bármilyen élőlény . Nincs jóga senkinek elvenni.
van rá gyogyszer...
erősen fontolgatom hogy megalapitom ellen táborként a Kalmopyrin rajongoi klubot, vagy a H2O, rajongoi tábort, és elkezdek gyártani Kalmopyrin feliratos kotont, deha leszoljátok komolyan dűhbe jövök....
najo most pedig kimegyek kerűlök egyet a kis pályámon itt a hegyen, sok ez nekem, tegnap még sikerűlt beittasodnom is román pálinkátol, kicsit kiszellőztetem a fejemet.