Ja meg engem is érdekelne a 300-as.De fel se hívom az almát mert kiröhögne hogy mennyit akarok kérni a motoromért.Még jó hogy bratyónak van 300EXC-je ha néha 2T re támad kedvem ellopom
Szerencsére nekem sem ennivalóra kell a pénz, szóval ráérek kivárni azt az embert, aki hajlandó normális motort venni normális áron...addig meg elmotorozgatok vele...
De épp ezt mondta ronis is hogy basznak a te 200ezres kerekedre!2004-es a motorod ezt vedd figyelembe mert a vevő is ezt nézi!Marhára leszarják az extrát!Az a lényeg a vevőnek hogy minél olcsóbban megvegye!Hányszor hallottam már olyat hogy a vevő kérte a tulajt hogy szereljen le róla minden extra kütyüt csak hogy még tudjon belőle alkudni.Nekem az előző motorom mikor árultam ilyennel keresett fel egy fasz hogy cseréljem ki a hengerszettet 350-ről 250-re azt adjam oda 2kilóért olcsóbban És akkor még nem volt válság!
Az almamotoros 300 as exc engem is érdekelne de kötve hiszem hogy a wr-em megeérne az almának 850 ezret én meg 350 et dobnék a ktm-re ! Bár ki tudja ! én is hírdetem már rég óta kb 6an érdeklődtek de mind csak csere ajánlat volt a sportmotortól a munka qvadig ! 850 nem sok egy 2004 es rendszámos motorért ami 6 éve kb 2,3 miskó volt ! azt még nem is a leharcolt csögőkígyó fajata !
ronisal értek egyet: inkább a különbözetet elmotorozom !
Ja persze de mit néz a vevő legelőször?Az évjáratot meg az árat!Itthon ez van,inkább megveszi a lelakott szart mert spórolt egy kis pénzt azt utána meg költhet rá egy vagyont!Sajnos vagy nem de vannak hülyék vagy szar helyzetbe került emberek akik szarér hugyér árulják a motort.Mondjuk aki csóró az olyan szinten is szervizelte a motort szóval ezen is el lehet gondolkozni.Jól le kell lakni a gépet amíg megy addig használni azt utána eladni.Ma ez a trend a hazánkban
Azért a gyárinál picit jobb kerekek azok benne maradnak a motorban ezért az árért is...szóval valóban nem adok hozzá, csak egy olyan 200e Ft-nyi extrát...
Mit össze küzdötök vazze! Én is 800.000-ért árulom az enyémet, pedig 2003-as. Csak rá lett költve annyi, vagy még több. Ezt mindenkinek magának kell tudni, hogy mit is akar. Olcsón venni motort, és ő költi rá, vagy normális állapotút (extrásat) vesz drágábban. Olcsó, és jó motor nincs. Ha van, akkor az vagy lopott, vagy idióta, aki eladja...
Kibaszottnehéz manapság motorteladni az az igazság. Olcsóér hírdeted, hív a vevő aki vagy cigánykodik h engedd lejebb vagy adni akar helyette valami feleakkora ősrégi kacatot
Ez így van ahogy mondod de nem kell feltétlen nyomott áron hírdetni a motort.Legfeljebb marha kicsi az esélye hogy lesz olyan ember aki ad érte annyit.Almamotor-nál is van egy 300EXC fullos állapotban 1.2milláért majdnem zsírúj.Szar a piac ez van.Marad az öreg gép
én 5 kiloért árultam a 03-as 300-ast friss 2 év műszakival , szépen rendberakva, annyiért sem kellett senkinek ,akkor megmarad kap egy kis futomű tuningot és szépen elszolgál engem még egy jo darabig, fasza kis motor ez, az új se menne fel jobban bárhol mint ez, az a kűlönbözet plussz lové amit a fiatalabb motor vásárlására költöttem volna, azt meg inkább elköltöm benzinre, gumira, motorozásra.
és akkor arrol a nem elhanyagolhato tényröl már ne is beszéljünk mennyire nincs pénz, semmit nem lehet eladni, kp-ért ,max nagyon nyomott áron mélyen a piaci ára alatt.
akinek még nem tűnt volna fel válság van, nem kicsit.... NAGYON!
má bocs, nem kötekedésképpen de a 04-es régi kasztnis, 680. és nem adod hozzá azt a borzaszto sok extrát sem hanem kűlön alku tárgya,
valamint egy 09-es 950-ért emihez hozzá adják az extrákat 20 űzemorával , én biztos az utobbira hajtanék,
tényleg nem akarlak megbántani de szálj le a földre, a te mocidért jo ha kapsz 550-et extrák nélkűl, max 6 kilo extrákkal..... esetleg... és ezért is árulni fogod egy jo darabig.
ez a reality jelenleg, felesleges folyton bizonygatni hogy DE MENNYI EXTRA, MEG JO ÁLLAPOT,, meg hasonlo reklám szöveg..,
a tény az, minden annyit ér meg amennyit a piac AD érte, ez van!
999 meg 680e között én látok néhány százezer Ft-nyi különbséget...és az enyémhez még ennyi kp sem kell, mert meg lehet venni hitelre (mivel rendszámos), ami ugye szintén nem mindegy...szerintem
Igen, extrákkal hirdetem (nem kevéssel) - és kb. semmivel nem kérek érte többet mint amennyiért a gyári állapotú gépeket hirdetik...és persze meg lehet hirdetni bármit bármennyiért, csak aztán ne lepődjön meg ha fel se hívják...
Nevesd csak ki de kicsit nézz már magadba te hogy árulod a motorod milyen hiperszuper extrákkal Miért gond az ha valaki megkéri az árát a motorjának?Sajnos a sok csóringer tulaj akinek se ideje se pénze motorozni lenyomja az árát a gépnek hogy valamennyi lóvét összeszedjen belőle.De ez dani neked is gondot okoz mert nem kapkodnak a te motorodért sem.Én is árulom és nem olcsón de össze lehet hasonlítani azokat a gépeket az enyémmel amik olcsóbban vannak hírdetve.Az mellékes hogy inkább az olcsóbbat veszik meg.Emlékszem pár éve kint németben még egy jó 100-150ezerrel olcsóbbak voltak az EXC-k most meg már ott drágábbak mint nálunk.Ez van most áll a piac szóval ne várjunk csodát!
én egyet láttam eddig a piacon,banki lefoglalt 990ezer! rendszámos.... meg lehet hirdetni annyiért, majd eladja! te is mióta árulod.... azon is lehet ....
ronisal értek egyet: inkább a különbözetet elmotorozom !
motorozni kell ez a lényeg.
akinek még nem tűnt volna fel válság van, nem kicsit.... NAGYON!
valamint egy 09-es 950-ért emihez hozzá adják az extrákat 20 űzemorával , én biztos az utobbira hajtanék,
tényleg nem akarlak megbántani de szálj le a földre, a te mocidért jo ha kapsz 550-et extrák nélkűl, max 6 kilo extrákkal..... esetleg... és ezért is árulni fogod egy jo darabig.
ez a reality jelenleg, felesleges folyton bizonygatni hogy DE MENNYI EXTRA, MEG JO ÁLLAPOT,, meg hasonlo reklám szöveg..,
a tény az, minden annyit ér meg amennyit a piac AD érte, ez van!
konkrétan Mayer Laci motorját is el lehet ennyiért vinni az is 2009-es 20 űzemorás.
ennyit erröl.