azt nem pont extra felszereltségnek,inkább tartozéknak (ajándék) gondoltam,ha szar is legalább 2 évig nem kell azt se rendelni,most is új van benne,gyári brembo ,de ez meg lehetett venni ennyiért! és adom tartozékban hozzá,semmi féle felárat nem számolok érte, nem úgy mint más egy rezó védőért....
a brembo az jó!
DE aztán írd, be, mert Norbertünk sztem meg van győződve, hogy élete bizniszéről csúszott le, amit a takarékból kivett ám időközben kamatadóval megkurtított locsoló pénzéből kicsaphatott volna, így a kicsi lelke megnyugvásához még sok álmatlan éjszakán át vezetne az út.....
40 papírért kellett volna egy arc-nak 520 henger-dugó, meg Vor alkatrész. Volt egy szétkopott rendszámos motorja. Azóta már itt piheg, tesóm fölszívta. De azért nem 40 e Ft volt. Ne legyetek már ennyire gyökerek, emberek. Fel kell hívni, nem fórumokban nyavalyogni hogy megéri-e.
Nekem is mondták,h minden rendben volt a motorral/EXC/ mégis megbaszta 2500ft-ra....és a pali azután nem vett rendszámos motort....pedig lett vna miből, ha ien geci némeik közeg márpedig motorosokkal /erről mi is tehetünk/ ienek általában akko minek tegyem fel? Mind1 lehet szélsőségesen gondolkdom ez ügyben
a brembo az jó!
Nem tud valaki véletlenül eladó 43-as WP telót v. csak külön krómszárat?
Hívjátok fel.
de szerinted megérné?