Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

árakat ,méreteket , mindent megtalálsz a pinkmotors lapján.

jo reggelt.
régen én is használtam kormánymagasitot,

aztán sok-sok éve már...

egy szép nyári napon,

nagyon hires dakar menökkel motoroztam egyűtt .

és ők mondták el hogy azt a kacatot dobjam ki a picsába...

mégpedig azért mert ha egy igazán szopos falon kell felmenni," Zorroban" akkor folyton nyomja majd fel az elejét gyertyába.

kivettem , és tényleg jobb lett.

megtanultam a következő igazságot:

-nem minden jo ami magas....

-és a turos csusza ,paprikás krumplival elkeverve egész jo..

mondom joooooo...

ez volt a reggeli mese a kormánymagasitorol..

aludjatok szépen gyerekek.
Sziasztok azt szeretném kérdezni h a KTM MX 125 üzemorás-e?És ha igen akor azlenne még a kérdeésem hogy a a dugatyu az kb. mien árban van?Most átlagra gondolok!Anyiba mint ha mitudomén egy NSR-be vennék dugatyut ami akár 6-7évig is birja vagy annál olcsobb?Elölreis köszi a segitséget
sokan azt hiszik, hogy embermagasság a mérvadó ezügyben...de nem az a legfőbb ...inkább a testarányok miatt ...van aki magas és nem kell neki és van aki alacsony és kell neki....de szubjektív is ki mit szeret , hogy érzi jobban rajta magát....enyémbe is kellett mert majd átestem de sok év crossmotor után ez is érthető.....nekem ez a m cax van ....teljesen jó ...asszem 5-6 ezer lehet
ja és esőbe vazze de hogy bírjál alvadni ....bár szarok a képek...ja és 30mm-t emel
Magasságfüggő amúgy valakinek kell valakinek nem.Nekem jól jönne mert sokat állok a mocin menetközbe azt olyankor jól jön a kormánymagasító.Amúgy bratyó 300EXC-én magasabb kormány van és az nekem pont jó!
Jaja ott születtem mint sokan mások rajtam kívül Jó lesz holnapra is amúgy is elég volt a mai napból ledöglök jóéccakát mindenkinek!
Azé én is megyek itthon pár kilométert
Dógozónak ki be kell járkálni Neked meg le-fel
Rájöttem hogy kormánymagasítóval olyan mintha egy csopperrel próbálnék kanyarodni úgyhogy jól eladtam őket
képes lennél leküldeni éjnek évadján ? te is degecen születtél
Oké ha nem jelent gondot
van lent a garázsban is ha gondolod most lefotózom
neked fullextrás a géped dani ez benne van az árában ha eladnád?
Oké majd akkor összefutunk vagy megkeresünk Azt a magasítót majd meglesném ha dobsz róla képet lehet érdekel!
Én ilyet gyártattam esztergályossal - a két 10.9-es csavar drágább volt hozzá mint maga a cucc...
mindenképp megyek .....sajna lehet depózok ...de ha nem kimegyek majd megnézlek.....
Nemtudom milyet vagy melyiket érdemes de nem kell hogy kiemelje a fejidom tetjéig Ja tényleg hétvégén ha netán tokod felé járnál kinézhetnél a Gete felé mert mi ott leszünk
ez egy srác arcával együtt törött sajnos el....
attől függ milyen cucc..gyári nem gyári ilyen olyan....van sima külső beszállítótól ami érdekes lehet ..holnap küldök képet ...emel kb. 2 centit ..de lehet csak másfelet...
Na ha az erdőmélyén kettétörik a kormányom legalább tudom hogy lehet helyettesíteni egy faággal is
Hello zoozee májsztró!
Kormánymagasító exc-hez kb milyen árban van?Rájöttem hogy olyat be kell szereznem
mondja ember hogy tényleg nem 40-ért vettétek meg ...alkudtatok belőle