Sziasztok azt szeretném kérdezni h a KTM MX 125 üzemorás-e?És ha igen akor azlenne még a kérdeésem hogy a a dugatyu az kb. mien árban van?Most átlagra gondolok!Anyiba mint ha mitudomén egy NSR-be vennék dugatyut ami akár 6-7évig is birja vagy annál olcsobb?Elölreis köszi a segitséget
sokan azt hiszik, hogy embermagasság a mérvadó ezügyben...de nem az a legfőbb ...inkább a testarányok miatt ...van aki magas és nem kell neki és van aki alacsony és kell neki....de szubjektív is ki mit szeret , hogy érzi jobban rajta magát....enyémbe is kellett mert majd átestem de sok év crossmotor után ez is érthető.....nekem ez a m cax van ....teljesen jó ...asszem 5-6 ezer lehet
Magasságfüggő amúgy valakinek kell valakinek nem.Nekem jól jönne mert sokat állok a mocin menetközbe azt olyankor jól jön a kormánymagasító.Amúgy bratyó 300EXC-én magasabb kormány van és az nekem pont jó!
Nemtudom milyet vagy melyiket érdemes de nem kell hogy kiemelje a fejidom tetjéig Ja tényleg hétvégén ha netán tokod felé járnál kinézhetnél a Gete felé mert mi ott leszünk
attől függ milyen cucc..gyári nem gyári ilyen olyan....van sima külső beszállítótól ami érdekes lehet ..holnap küldök képet ...emel kb. 2 centit ..de lehet csak másfelet...
jo reggelt.