Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Komplett felújítom ha már szétszedtem! Összes csapágy, szimering, tömítés, hajtókar, henger hónolás, dugó, szelepek! A kérdés az lenne hogy elég-e szelepet cserélni vagy komplett rugó meg minden csere kell? Nagyon jó árakat kaptam titán és vas szelepekre is! A kettő között még így is van 45 000 Ft különbség. Megér ennyivel többet a titán?
Jó volt mind2!
Jó hát ha valaki a Jankó stílusába megy akkor nem is csoda hogy kifekszik a gép
Utóbbi.
Sziasztok! Nézegettemaz 640-es LC4-eseket a használtautó.hu-n és valamelyik 49 LE-vel van kiírva, valamelyik 54-gyel, valamelyik 65-tel. Ennyi változata volt a motornak, vagy csak esetleg a forgalmiba került rossz adat és azt írták be a hirdetésbe? Mi az igazság?
Az enyém volt először. Én hoztam Ausztriából.
Várható volt, hogy kifekszik a Jankó alatt!
Hali!
A berg az először a tied volt és utána a Jankóé vagy fordítva?
Bergílius
Motul 7100 4T 10-60.
Csáó!
Na mi lett a 300-as géppel? Nekem volt az 525 cserébe. Amúgy én minden mocimba castrolt rakok.
csövi milyen olajat rakott az lc4-be akinek volt? hozom el a gépet le kéne cseérlni az olajat
Én megnéztem mindkettőt THX
THX

Az enduro-t megnézem.....
17:00
Motokrossz
Világbajnokság,Németország

19:00

Enduro
V
ilágbajnokság,Spanyolország

AZ eurosport 2-n ! Hátha érdekel valakit
Hello.Valaki SEGÍTSEN! TVC blokkos sx 300-hoz kellene nekem a lendkerék ék átmérőjének és vastagságának a mérete
ha valaki tud hozzá főtengelyt és lendkereket az is érdekelne
köszi
akkor majd majd kilesem:)késöbb már azért jó lett ment rendesen gondolom kiszáradt
ismerős....Zoozee mester javasolta,hogy este nézni hol szikrázik, sötétbe beondítani...valószínű gyújtás, durrog nem forog ki...
helló! ma belementem kb 30 centis vizbe és erre elkezdett dadogni durrogni a motorom(exc450)?valószinü beázott de hol mehet bele a viz? alig birtam elinditani ilyet még nem csinált.
Na szétszedtem ezt csodát! Beállt a hajtókar így a dugó a hengert is meghúzta picit! Szóval a legrosszabb ami lehetne!
Szeva zoozee!
EXC hez gyujtástekercset mennyi pénzér tudnál nekem hozni?Haver szenved a 400-assal már állandóan.KTM zsemberys szerelő már kettő tekercset is adott neki de egyikkel be se indult másikkal meg dadog mint a fos.Az a gáz hogy a régi tekercsnak kiszopósodott a csavar furatnál azt most elvittem neki esztergályoshoz hogy rakjon bele egy persejt de fasz tudja milyen lesz Ha esetleg tudsz használtan sz is jó lenne csak működjön Köszi!
alul a hengerfejnél akkor is kell légteleníteni

amúgy tudok szerezni bármi akármit .....ez a hőgomba kb..40 -45 euro sajnos...kéne nézni bele autósboltba esetleg valamit 2 ezerért ...meg kéne mérni egy jón mikor kapcsol....esetleg nincs ráírva ?....
de ha kell eredeti akkor szólj
hello a vég külön nem eladó köszi hello
Megjegyzem nem állt be annyira hogy ne tudtam volna le nyomni a berugót de 1-2 pöffenésre indult csak el és akkor is csattogott de a mai napi g nem tudom hogy mi lehetett a gond a hengerfejre gondolok a kis égéstér miatt csattoghatott be nálam (istantudja hányszor volt sikolva meg eleve 450 hf volt rajta). De hajtókar jó volt meg még a dugó is bírta volna mégis szar volt.
Köszönöm az árakat! Azóta már az enyém a gép! Tegnap kiszedtem a blokkot belőle! Szelep hibája nincs azt látni! A lendkeréklehuzatom ma délután készül el utána többet látok! Remélem azért nem jött össze mindhárom okosság, mármint henger+dugó+hajtókar!
Lehet lesz még pár kérdésem addig meg köszönöm a válaszod!
sziasztok valaki meg tudná mondani mi a különbség a 640 lc4 sm és a 625 között és a 660 smc között köszi hello
jól értelmezem,hogy amennyiben össze van kötve a 2 hűtő teteje egy csövön keresztül(ami a vázon keresztül megy) akkor nem kell légteleníteni? Mert az enyém ilyen és légtelenítő csavart se találtam rajta sehol.
Nem tudom esetleg tudsz-e beszerezni új hőkapcsolót és ha igen milyen árban?
Előre is köszönöm!