Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fiuk-Lányok ! Megrendeltem KTM-nél a gyári dugot-hajtokart ! Egyedül hengerük nincs azt mondták 3hét mire lesz nekik ugyhogy ha vki tud hozzá hengert normális áron szoljon mert össze akarom a héten rakni! Elado is ahogy kész lesz mert megvan az530EXC ! Az összes extra rajta MARAD HA VKIT ÉRDEKEL IRJON!
AKCIO !Egy gyári KTM-SXF450-kipudob, és egy gyári KTM-es rajtsegitö 40-ért a kettö?
200üzemórát még verseny tempóban is bírnia kell elvileg!Ott valami szar volt a levesbe
Hát ja, az a 100 üzemóra biztos? Mmint hogy akkor cserélték a dolgokat...
Olaj nélkül használták?!? Beadna ha egy exc-n ennyi dolgot kellene cserélni 100 üó-nál, normál endúrós használat mellett... Esetleg supermoto-ként szolgált?
Hacsak nem a Night, vagy vki Cervantes endúrózott vele?!?
Versenyeztek vele hogy 100óránál szét kellett bontani a blokkot?
Szép gép egyébként és igen ezek az árak reálisak de ha megadod neki amit kér akkor pár évig nem lesz gond vele!
Menni megnézni, kipróbálni és elhozni
100.órás szerviznél csapágyak, hajtókar,dugattyú, henger, szeleprugók lettek cserélve. Most 123 ü.ó. van benne.
Zsebmberiéknél leinformálható!
250-300 ezer. Attól függ miket cserélnek,ki csinálja,mennyi az óradíja.
A generál 300 körül vagyis az enyémnél annyi volt....
http://www.motor.hu/hasznaltmo...

Ezt a motort néztem ez így kinézetre meg minden egyben van (így látszódik)

Mennyi egy generál kb?
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem hogy tud valaki szerválni ktm-es cuccokat kedvezménnyel? Kéne 1-2 dolog.
Üdv. Üzemórásnak üzemórás és nagyon megbízható gép ha nincs össze kókányolva vagy széthajtva. Hát cserélni sokmindent kell és bizony egy generál nem kis pénz! Esetleg küldj képet vagy valamit hátha valaki tud róla 1-2 érdemleges infót.
sziasztok.

Lenne egy kérdésem egy motorral kapcsolatban.

Szeretnékvenni egy KTM 450 EXC-t 2004-es évjáratút. Azt szeretném megtudni hogy üzemórás e és ha igen akkor mennyi az üzemórája és ilyenkor miket kell cserélni benne. A 2. kérdésem az lenne hogy mennyire megbízható a 2004-es gép? A segítségeteket előre is megköszönöm és légyszives írjatok már vissza itt kommentet köszi szépen.
Hali!

Tuti lett a hűtővédő! Csak egy kicsit kellett a bal oldali hűtőn egyengetni, a másiknál minden lyuk stimmelt.

Üdv!
Sziasztok!
egy oylan problémával irok hogy:
kb 1 hete ált a motor ucsó beinditás után (ktm 125 lc2) és most a faszér se akar elindulni. se tolásra nem indul önindítóra se pedig elv miden jó rajta 2 hete lett kész hengerfejtömítés cserés volt 2 hónapja meg dugó gyűrű cserés. ha tolásra elindul akkor meg pöfen egy kettőt aztán leáll és akkor már megint nem lehet elinditani mi lehet a baja? gyertyát már kivetten 5ször megtisztittotam meg miden.
Bocsi elírtam az msn címet: bzsolt1030@freemail.hu
e-mail: ktmrider450@freemail.hu
Köszi mindenkinek.
Sziasztok! Eladó a motorom ha érdekel valakit: http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Giraffe gondolom a gyári PDS szem árát mondta mert az annyi valóban!Viszont Universalmotorban tudsz rendelni 8000Ft-ért Prox PDS szemet az EXC-hez és ugyanaz mint a gyári!Én is most őszel cseréltem!
11.500,- a PDS csapágy, és postán tudok küldeni, ha kell...
Versenyeztem is, de most csak szerelő...nem tudom, hogy őszinte legyek. Ez mindig attól függ, hogy milyen madarat találsz rá. Az biztos, hogy a beszámításnál kapod érte a legkevesebbet...
alkonyat! Dobj msn vagy skype cimet azt ott dumálunk.
sziasztok! exc pds szembe csapágyat nem tud valaki hol vegyek vagy nincs valakinek?
Hali!
Lenne pár kérdésem 640 lc4-el kapcsolatban. Aki tudna segíteni vegyen föl msn-re: bzsolt1030@feemail.hu
Előre is köszi: Zsolt
Te szerelö vagy amugy vagy kereskedö vagy versenyző ? Na mind1 elég jol tisztában vagy az árakkal meg augy mindennel,szerinted ha kész lesz mennyiért lehetne eladni ? Extrákkal együtt? Valakinek irtam mennyi extrát vettem rá de leirom: Komplett DOMA-rendszer,HAVASY-futomű,HINSON-kuplung,RAJTSEGITÖ,
Csúszásgátlos gyári KTM-ülés,most uj gumik,Teloszellöztetö,na ennek a fele nekem pont felesleg mert nem versenyzek csak rábeszéltek ! Csak lehet vennék egy pár honapos EXC530-at ha ezt eladnám persze ,ha normális áron el lehet és az extrákat értékelik.