Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ez nem a 2005-től gyártott EXC lámpa Bergeken mondjuk ez volt egészen az új modellig.
a másik persze plusz lóvét is jelent
de írj mail a vogue2@citromail.hu -ra, ne offoljunk itt
na erről lenne szó, meg van plussz egy lámpa hozzá
hali 7végén kéne menni nem?
Várom a képet.Köszi
15e
dobok képet róla ha hazaérek valamikor délelött
Narancsot szerettem volna eredetileg,de ez sem rossz,persze nagy kérdés az ára?
szia Zoli!
mi a helyzet?
üdv! nyugottan vegyél de csak 2T-t minden van hozzá és egyáltalán nem drágább mint a japán! csak az szarozza le a ktm-et akinek nem volt még! nekem van 1 GAs Gas ec 200 meg exc 200 is, ég és föld a különbség a ktm javára minden téren....
mindenki véleményére adok, aki sokat mond rá
sima fémszínű...csak az erősített vagy mi a csecs, meg állítható, de ez a 40 már baráti
Ugyan nem vagyok giraffe de sztem olyan 40 körül. Gondolom ugyanaz mint a KTM-é csak esetleg kékre van eloxálva...
Giraffe! Nem az olaj végett kérdeztem,letételkor mindég friss olajat kap. téli állás,hogy jobb a mocinak ha néha megvan járatva picit vagy ha áll egész télen?
Giraffe, szerinted 2007-es bergből cnc mart enduros villahídat, mennyiért lehet elpasszolni, vagy mit ér az kb?
fejidom*
de regel még b*sszus
szeva egy fekete fejodimunk, van ha érdekel lámpával term.
Benzincsap megnyit, szivató kihúz, 2-3 tekerés a gázmarkolaton, aztán felső holtpontról rárúg...
Nekem az, hogy teljesen mindegy, hogy milyen évszak van, ha áll 2-3 hónapot a motor, akkor ne a másfél liter olajon múljon, így én kicserélem mindig.
Giraffe!
Téli letétel alatt,néha érdemes beindítani,{átforgatni az olajat}vagy hadálljon tavaszig.Neked mi az elved?
Sziasztok!
SX 125-el kapcsolatban szeretnék gyakorlati tapasztalatokat kérni, mindennel kapcsolatban. Első krosszmocim előtt állok és ktm-et néztem magamnak (03-04esben gondolkozom) de eddig ismerősöktől csak rosszat hallottam, ők a japán motorokat részesítik előnyben. A pénztárcám kapacitása sajnos véges és mindenképpen szeretnék arra törekedni hogy ne bánjam meg a vételt. Ne kelljen heteket várni alkatrészre vagy arra hogy megvehessem stb.
Szóval egy nagy összefoglalást szeretnék az sx-el kapcsolatban. Köszönöm!
A két gázfröccsöt azért húzza, hogy a gyorsítópumpa plussz üzemanyagot nyomjon a szívőcsőbe. Nem felesleges, de a hidegindítónak is ez a feladata. A keverék dúsítása hideg időben...
Giraffe! Van aki két gázfröccsöt is nyom inditás előtt,aztmondod felesleges.?
Hidegen? Bedobok egy jagert, kihúzom a szívatót, és megnyomom a gombot. Ha nincs gomb, akkor addig nyomom le a berúgókart, amíg ki nem melegszem, és akkor megint iszom egy jägert. Ha megakad a berúgókar, akkor a dekompresszor behúz, átmozdít a holtponton, berúgókar visszaenged, és rárúg. És akkor beröccen a verda... És akkor van miért inni még egy jägert...
Raks11! Akkor te ,hogy inditassz hidegen?
Ecsetelnéd,köszi.
Üdv.Kéne nekem egy 2005-töli fejidom lámpával együtt,kompletten.Ha valaki tud,megköszönném.
Küldök.