Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

képpel együtt tudsz küldeni msnen vagy emailen?
msn: szendrodidavid@hotmail.com
email: david122@citromail.hu
Vázvédő jó a régebbiekre is (96-ig talán)...mondjuk sztem felmegy az újabb cuccok közül is sokminden, csak fogalmam sincs melyikek...
Mármint hátsó lámpa? Az nincs...valami 15e körül van amúgy újonnan...
és régebbire is van?
Sziasztok!
egy olyan kérdésem lenne hogy a lc2 és az lc4 vagy akár az exc idomjai eltérőek lehetnek?ha mindegyik 97es gép? a felfogatásii pontok máshol lehetnek?
Te GD lámpád nincsen ebbe a izébe? Ha van bepróbálkoznák vele valamikor télen, ha neked jó ugy mint amit még régebben felajánlottál hogy ha nemjó akkor bukom a postát... ( ééted.. )
Üdv!

Össze vissza , a vateráról, meg a képesmotor.hu-ról .
Nekem van egy csomó LC4-re való idomom...
Szia!
érdeklene hol vetted az lc4re az idomokat, és mennyiért ha megsúgnád elóre is köszi
Szerintem nem kell hozzá gázfröccs, el kellene indulni szivatóval...
Sőt nekem gáz+szivatóval nem is nagyon akar indulni...

Amúgy szétszedtem megtakarítottam a kicsikét:
sziasztok! Ilyen lámpakapcsolója nincs esetleg valakinek? csak a felső rész kellene. Illetve brembo xmoto radiális féknyereghez keresek féklámpa kapcsolót. képeket mellékeltem! légyszi válaszoljatok xlzx@windowslive.com kösziii Meg esetleg dekompresszor bowden kellene.
450 exc! hideg inditás,gázfröccsel,vagy elég ha csak kihúzva a szivató?
Miért,neked milyen motorod van hogy leócsárolod a KTM et ?
Egy hátsó sárvédő toldat,és egy láncvezető,mind2 új,2001-es exc250-hez adták!
az csak az egyik hiba, a másik hogy valami hülye bütykök vannak a gumikon , amiket nem tudok mire vélni
A dizájn még hagyján, nekem az érdemi részével kapcsolatban vannak erős fenntartásaim (hogy finoman fogalmazzak)...
lehet azért mert belémivódott hogy uj motorom soha nem lesz igy inkább genetikailag a régiek tetszenek..
nekem nemtetszik a dizájn
Ez
Ilyen csajmotor nekem nem kell, még egy nyavalyás berúgókar se nincs rajta
ez az lc4ek utódja tulajdonképpen?
Dani , de jó lesz 10 év múlva majd venni egyet kis pénzért !
Srácok, ma volt : 2009. november 19. csütörtök 17:15 - 18:15
Enduro, MAXXIS FIM ISDE, Figueira da Foz
Épp a kezdésre kapcsoltam oda, jó volt nagyon, de lesz ismétlés, aszem 24:00kor.