Sziasztok!
Ismét kérdeznék egy dolgot!
Melyik motor hasonlít leginkább a KTM 450 exc-hez ami teljesítményben is közelv van, önindítós, és mindenre tudnám használni, jah és ha lehetséges akkor a szállítható személyek száma 2 fő?(crossz pályán nem használnám).
Én a Yamaha wr450 amit hasonlónak láttam és a wr426 bár ez lehet ugyan az
Legyetek szívesek segíteni!
Válaszotokat előre is köszönöm!
hiába szarok ezek a KTm-ek!
amúgy meg ,aki szid egy motort,az egy igazi segg szerintem.főleg ha a terepmotorkról beszélünk. a szervizigénye mindnek ugyan az , csak a hasonló kategóriákat kell összevetni ... és az emberek 90 % -a ráadásul egy 125 ösből se tudja kihozni ,azt amire a motor képes.... szerintem
meg az is biztos véletlen hogy az erzbergródeón és társain a 80%a a motoroknak ktm
Tegnap akartam válaszolni a kérdésedre de elfelejtettem. Én is csak ajánlani tudom az SX 125-öt mert nagyon jó motor. Régebben én is tartottam kicsit a KTM-től de rájöttem hogy nagyon jó motorokat csinál. Semmivel sem szervízigényesebb mint a többi. Olvass el róla egy pár tesztet a boncteremben! Csak jókat írnak
Akkor Németh Kornél meg még nagyon sok krosszos meg endurós azért megy KTM-el mert szeret szerlni. Szerintem a japán motorokon is meg kell bontani a blokkot szelepcseréhez mert mint ahogy Giraffe mondta nem lehet a tankon keresztül beletenni. Vagy igen? 2 üteműbe melyik japán gyártó fejleszti a motorjait? EGYIK SEM. Mielőtt fikáznád a márkát próbáld ki.
ne is idegesítsd magad rajta. vannak ilyen arcok. én erre azt szoktam nekik mondani, hogy nekem mind2 van és egyik kutya, másik eb..... mind2 kibaszott jó!
Rá kell hagyni a seggarcúra a dolgot.Vagyis gondolom hogy seggarc mivel nem mert képet tenni az adatlapjára.Hány ilyen tróger majommal vitázok én hetente ezen az oldalon akik nem hiszik hogy van a Japán motorokon kívül is ütőképes motormárka.Igen ez a KTM és nem hallottam havertól annak a nagyanyjától annak meg a fiától hogy így szar úgy szar.Egyszerűen ütöm vágom fürdetem a porba sárba hóba szarba és valahogy még mindíg megy Úgy tudom még párezer ufóképességü endurós is így van vele!Ennek tudatába sajnos el kell keserítsem a drága japánmotorbuzeráns kollegákat hogy a KTM igenis egy Kiváló Terep Motor
a rooftopracing újabb pólóval áll elő. már nyáron meg volt az ötlet, eddig kellet várni, hogy meg is szülessen a dolog. a rooftopracing vízjelezés a pólón nincsen rajta, csak lopósok kedvéért rakattam rá. most kicsit viccesebben, kreatívabban közelítettem meg a motorozást! hamarosan rendelhető!
Mára ha ennyire belemélyültél az észosztásba elárulnád akkor hogy neked milyen motorod van ?
Kíváncsi vagyok hogy milyen motor, hogy ennyire lefikázod a KTM-et..
Jaaa és még annyit, hogyha nem KTM ed van mit is keresel te a KTM fórumban ? Nekem nem gond csak szerintem itt mindenkit magadra haragítottál a KTM lefikázásával,mert itt mindenkinek KTM van ..
Kicsit gondolj bele legközelebb hogy kiket sértesz meg,vagy inkább ne is írj semmit ebbe a fórumban .. van saját fórumod,dicseked vagy fikázz ott ..KÖSZI.. De azért várom még a válaszodat nagyúr ..
Te, szánalmas féreg...igen, bontani kell. 2000-es évjárat, és elfogytak benne a szelepek...de mivel a benzintankon keresztül nem lehet bele új szelepeket rakni, így meg kell bontani a hengerfejet rajta...
Ismét kérdeznék egy dolgot!
Melyik motor hasonlít leginkább a KTM 450 exc-hez ami teljesítményben is közelv van, önindítós, és mindenre tudnám használni, jah és ha lehetséges akkor a szállítható személyek száma 2 fő?(crossz pályán nem használnám).
Én a Yamaha wr450 amit hasonlónak láttam és a wr426 bár ez lehet ugyan az
Legyetek szívesek segíteni!
Válaszotokat előre is köszönöm!