Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Ismét kérdeznék egy dolgot!
Melyik motor hasonlít leginkább a KTM 450 exc-hez ami teljesítményben is közelv van, önindítós, és mindenre tudnám használni, jah és ha lehetséges akkor a szállítható személyek száma 2 fő?(crossz pályán nem használnám).
Én a Yamaha wr450 amit hasonlónak láttam és a wr426 bár ez lehet ugyan az
Legyetek szívesek segíteni!
Válaszotokat előre is köszönöm!
De ha jobban belegondolunk jó is hogy vannak ilyen gyökerek.Legalább nem találkozok annyi KTM-el.Ígyis van egy csomó errefelé
Ja igen az Erzbergen is szar motorokkal mennek
Akárki akármit mond a KTM nagyon jó motor. Talán a legjobb
hiába szarok ezek a KTm-ek!
amúgy meg ,aki szid egy motort,az egy igazi segg szerintem.főleg ha a terepmotorkról beszélünk. a szervizigénye mindnek ugyan az , csak a hasonló kategóriákat kell összevetni ... és az emberek 90 % -a ráadásul egy 125 ösből se tudja kihozni ,azt amire a motor képes.... szerintem
meg az is biztos véletlen hogy az erzbergródeón és társain a 80%a a motoroknak ktm
Nekem egy 2003-as van ...nagyon szeretem..megbízható...kategóriájában szerintem és még mások szerint is a legjobb!Ez egy rövid összefoglaló
Tegnap akartam válaszolni a kérdésedre de elfelejtettem. Én is csak ajánlani tudom az SX 125-öt mert nagyon jó motor. Régebben én is tartottam kicsit a KTM-től de rájöttem hogy nagyon jó motorokat csinál. Semmivel sem szervízigényesebb mint a többi. Olvass el róla egy pár tesztet a boncteremben! Csak jókat írnak
Akkor Németh Kornél meg még nagyon sok krosszos meg endurós azért megy KTM-el mert szeret szerlni. Szerintem a japán motorokon is meg kell bontani a blokkot szelepcseréhez mert mint ahogy Giraffe mondta nem lehet a tankon keresztül beletenni. Vagy igen? 2 üteműbe melyik japán gyártó fejleszti a motorjait? EGYIK SEM. Mielőtt fikáznád a márkát próbáld ki.
Nem idegesít egyáltalán de azért is írok pár sort ezért van a fórum
ne is idegesítsd magad rajta. vannak ilyen arcok. én erre azt szoktam nekik mondani, hogy nekem mind2 van és egyik kutya, másik eb..... mind2 kibaszott jó!
Rá kell hagyni a seggarcúra a dolgot.Vagyis gondolom hogy seggarc mivel nem mert képet tenni az adatlapjára.Hány ilyen tróger majommal vitázok én hetente ezen az oldalon akik nem hiszik hogy van a Japán motorokon kívül is ütőképes motormárka.Igen ez a KTM és nem hallottam havertól annak a nagyanyjától annak meg a fiától hogy így szar úgy szar.Egyszerűen ütöm vágom fürdetem a porba sárba hóba szarba és valahogy még mindíg megy Úgy tudom még párezer ufóképességü endurós is így van vele!Ennek tudatába sajnos el kell keserítsem a drága japánmotorbuzeráns kollegákat hogy a KTM igenis egy Kiváló Terep Motor
a rooftopracing újabb pólóval áll elő. már nyáron meg volt az ötlet, eddig kellet várni, hogy meg is szülessen a dolog. a rooftopracing vízjelezés a pólón nincsen rajta, csak lopósok kedvéért rakattam rá. most kicsit viccesebben, kreatívabban közelítettem meg a motorozást! hamarosan rendelhető!
Mára ha ennyire belemélyültél az észosztásba elárulnád akkor hogy neked milyen motorod van ?
Kíváncsi vagyok hogy milyen motor, hogy ennyire lefikázod a KTM-et..
Jaaa és még annyit, hogyha nem KTM ed van mit is keresel te a KTM fórumban ? Nekem nem gond csak szerintem itt mindenkit magadra haragítottál a KTM lefikázásával,mert itt mindenkinek KTM van ..
Kicsit gondolj bele legközelebb hogy kiket sértesz meg,vagy inkább ne is írj semmit ebbe a fórumban .. van saját fórumod,dicseked vagy fikázz ott ..KÖSZI.. De azért várom még a válaszodat nagyúr ..
rendben
Tipikus!
Tehát már láttál olyan embert, aki látott olyan embert akinek az ismerőse hallott már KTM-ről ezt azt... És ez maradt meg...
Ez a régi fejidom sajna..........
ááh veletek nem merek elmenni
amikor veletek mentem ki mindíg jött valami gebasz
https://www.ktm-parts.com/mm5/... ehu ne az újféle KTM lámpa
és vogue voltam
nem tudom milyen a ktm lámpa, nekünk ez van fölösbe ha jó jó, ha nem jó nem hajó...
Te, szánalmas féreg...igen, bontani kell. 2000-es évjárat, és elfogytak benne a szelepek...de mivel a benzintankon keresztül nem lehet bele új szelepeket rakni, így meg kell bontani a hengerfejet rajta...
nah ez is, ebben a topikban csak ezt lehet hallani bontani kell a blokkot

KTM
hát szerencsére nem ktm, persze nem szerencse mert van annyi eszem hogy nem veszek a nyakamba gondot

szeretem az üzembiztos megbízható motrokat amikre lehet számítani és a fenntartásuk is kézbentertható,

na éppezekért nincsen nekem ilyen osztrák vackom.

egyébként a hibádra visszatérve, hiába új ha ezt csinálja akkor kuka.
Van 1-2 baja sajnos, így bontani kell a blokkot...
Üdv Giraffe!
Hallom Janó motorja szar még mindig?