Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen igen, ezt régebben kifejtetted nekem , minden hogy hogyan kell beállítani és én aszerint megcsináltam minden! Ebből gondolom hogy már csak a lamella lehet a hibás..
Sziasztok!
Eladóvá vált egy 14-es villahíd. A motor amiben volt (450 EXC) sajnos már nincs meg és feleslegessé vált. Husaberg és KTM motorokhoz jó.
Az ára 40000Ft
Ha valakit érdekel, tel: 06/20 9 836 940
Sziasztok!

Laci, a belső holtjátéka a kuplungnak be van állítva? Mert ha nem, akkor lehetséges, hogy feltámaszt és emiatt csúszik. A kinyomólapon van állítási lehetőség, ott is meg kell lennie a kinyomópálca holtjátékának!
OK megköszönném ha lemérnéd!Fent vagyok én neked MSN-en?Na mindegy ha nem akkor Bugic01@freemail.hu ide küldheted köszi mégegyszer!Mondom ha stimmel akkor megveszem!Na pá léptem!
Most lehet kicsit bepöccensz ,de pénteken tudom ,mert haveromnál van:D,de ígérem lemérem,azt írok itt,vagy dobok sms-t,esetleg msn is jó mert pénteken nem leszek gépközelbe viszont mobilon müxik az MSN:D,de szólok haveromnak mérje le !
Azért azt nem kell csak egy picsa madzaggal ha megmérnéd a deréknál nem érdekel hogy gumis mert az én crossgatyámhoz mérem ÉTTED?Ha hasonló méret akkor már postázhatod is Na ennyit tegyél már meg hamár írtam neked egy egész regényt
Rendben van addig készítsek körbejárós videót a gatyáról?
Én is megnézném szívesen csak messze lakok tőled.Na mindegy ha a haverodra jó akkor lehet rám is stimmel pedig az 52-es méret zavaró.Na mindegy ha elviszik így jártam Azért Pénteken rákérdezek hogy meg van még!
Csak hétvégén tudom meglesni,mert garázsban van,úgynézki az egyik srác jön megnézni majd ezt az UFO-t!Haverom is felpróbálta,ő 175cm és 75kg rá viszont hosszú derékba neki is jó!
Na az Acerbis gatyádat nézd meg mekkora méret meg hogy hány KG-vagy és máris előrébb vagyok
Olasz szabvány szerint:52-es,Usa szabvány szerint:34,két címke van rajt!
Hát a fene tudja egy piros-kék-fehér acerbis-em van 169cm vagyok az jó,ez rám mint tehénen a gatya!
Na de érted az Italy 52-es méret az nagy lenne rám hacsak nem USA méretü gatyákat hordok mert azok tényleg 34-esek
Gumis,nyúlik,nem lehet mérni pontos méretet ,hol laksz?Nem jársz Várpalota vagy Székesfehérvár fele?
Kicsit messze laksz hogy átszaladjak felpróbálni.De amúgy te milyen méretü gatyákat hordasz?
Túl sok szabványméret nem igen létezik,az én 34-esem ugyanakkora mint a te 34-esed 99,9%
Bocs 52-es.Amúgy ha lesz időd meg kedved lemérhetnéd a derékbőségnél egy szalaggal az a tuti!De én arra tippelek hogy nagy lesz rám.
Gyere el próbáldd meg szerintem jó rád,mást nem tudok mondani,de lehet hogy most csak 88 mert fogyott
Hát akkor lehet hogy az 54-es méret az ami nálam 34-es.Szerintem apád nem férne bele a 34-es méretbe a 90kilójával
Apám is 184cm,neki jó és 90kg,kövérnek nem kövér,de neki jó azt mondta!
Amúgy érdekel a gatya csak a mérettel van gond
Köszi!De nemtudom hogy az a USA 34-es akkorának felel e meg mint az én 34-es gatyám Nem tudod kb milyen magas hány kg-s emberre lenne igazán jó?Én 184CM 75Kg vagyok
Szerintem nem rosz ár érte ha valóban úgy van ahogy leírja a srác!Egy kis alku,kipróbálás azt el kell hozni
Sziasztok!
mit gondoltok megéri?
http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...
Tessék ,italy:52-es,usa:34-es,