GD,hátha te tudsz valami ravaszat
a 2010es smr-ről lehet már tudni valamit,érdekes hogy még semmi hír róla .
persze ha másnak is van infója ne titkolja
640-ben is fordított teló van, mégis rövidebb még a rugóút is és eltérő a tárcsaátmérő.
Hűtőidom is ugyanaz a 625-ön meg a 640-en, az egyiken mégis 3 literrel nagyobb a tank mint a másikon.
Hátsó rész műanyagjai is egyformák, de eltér a segédváz anyaga (de lehet hogy az alakja is) a két modellen.
az oldalidomon más a lyuk magyarul más a hűtőidom de fel lehet cserélni szóval csak a formája más felfogatása ugyanaz.én mást nem vettem észre, enyémben is forditott teló van.
annyi a különbség hogy a VGVG kuplunglamellája nem jó az enyémbe mert nagyobb. ez az információ 5ezer forintomba került
Hát a kérdés az jó...szerintem fék, futómű, esetleg tank, segédváz...blokkilag nem tudom van-e különbség (újabbaknál ugye akad azon a téren is)...de ezek csak tippelgetések...
na GD találós kérdés, miben külömbözik a sima régi 620 a rég 620 SC től mert pl volt a VGVG-é amin nincs öninditó , anyémen sincs, meg mindakettő dellorto karbis akkor mi is jelenti a differenciát
ezt már régebben fel akartam tenni ezta kérdést.
amugy meg van ez a vázszám kisokos abból ge kinéztem hogy enyém nem is 94es hanem 95ös és valami mxc vagy miafaszt irt ( nemtudom már pontosan )
fasza bájk az a lényeg
az sima is de az sc meg méginkább
nekem begyön
Mondjuk a Berg ugye úgy "lett" hogy azok a mérnökök, akik nem akartak Varesebe költözni miután a Cagiva megvette a fejük felől a gyárat, összeálltak és építettek egy új motort...
viszont! a technikai adatokat nem nyitja meg egyszerűen nekem nálad műkszik?
köszi
de kegyetlen jól néz ki,gondolom jóféle is
Neked ennél is több info kellene
a 2010es smr-ről lehet már tudni valamit,érdekes hogy még semmi hír róla .
persze ha másnak is van infója ne titkolja
Hűtőidom is ugyanaz a 625-ön meg a 640-en, az egyiken mégis 3 literrel nagyobb a tank mint a másikon.
Hátsó rész műanyagjai is egyformák, de eltér a segédváz anyaga (de lehet hogy az alakja is) a két modellen.
most elvileg megvan MINDEN ugyhogy ha eljön a péntekeste megmondom kezdődik e a szezon
annyi a különbség hogy a VGVG kuplunglamellája nem jó az enyémbe mert nagyobb. ez az információ 5ezer forintomba került
ezt már régebben fel akartam tenni ezta kérdést.
amugy meg van ez a vázszám kisokos abból ge kinéztem hogy enyém nem is 94es hanem 95ös és valami mxc vagy miafaszt irt ( nemtudom már pontosan )
fasza bájk az a lényeg
az sima is de az sc meg méginkább
nekem begyön
Segítséget kérnék. A 620 sc modellről tudnátok nekem infot adni? Érdemes e ilyet venni vagy inkább maradjak a sima 620-nál?
elvégre ktm, mit vársz tőle...
Fotók a KTM-ről is