Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halihó! Téli letétel alatt jó-e ha tegyük fel havonta be van inditva a vas vagy inkább majd tavasszal?
Hello Giraffe!
Én ezt pedig nem kitaláltam hanem az MX Time-ből olvastam még anno 2éve kb Azért is hittem nekik mert a hengerfej elég hasonlít a Bergére.Miújság egyébként Janó motorjával?Haladtál már valamit vele?
A Husaberges résztől eltekintve a többi helytálló...
Hát úgyahogy ismerem mivel nekem is ilyen blokkos volt meg van is!2000-től 2007ig gyártották az EXC-ket ilyen blokkal.A KTM mikor felvásárolta a Husaberget a terveket is átvették és ez a blokk alakult Husaberg megoldásokon.Még mai napig készítik ilyen blokkal pl a KTM 450/525 XC quadokat vagy pl a Beta enduro motorjait.Sherco-ban is hasonló blokk van kis átalakításokkal!Szóval egy kiforrott szerkezet amit sokan használtak és használnak jelenleg is!
Hát figy..
Ez a gép alig volt használva..A fékbetét nincs elkopva,a tárcsán még benne vannak a gyári keresztkarcok,szal még az sincs lekopva..
tényleg nem sokat volt használva még alig van benne KILÓMÉTER ..
Azt hiszem ki kell próbálnom ismét hogy mit csinál a fék :D azért köszi,ha van még valami írjatok ;)
Bugic!
Régi blokkos Exc-ket ismered ez mit takar,milyen évjárattól-meddig van?
Irtad ,hogy azok jól összevannak rakva.
Lehet úszóágyas nem? Nekem is lötyög már, bár én fékezésnél nem érzem
biztos hogy nem ABS-es
nézd meg a tárcsát,az szokott ilyet eredményezni,ha hiányzik az egyik csap végéről a biztosító(nem tudom mi a szakszerű megnevezése) de nem tudom ,hogy a tiéd csapos vagy olyan mint az enyém...vagy vidd el felszabályoztatni,vagy cseréld le egy jóra...
Nem! Szar a féked! Tárcsa, vagy betét.
Sziasztok.
KTM 640 Lc4 - esen lehetséges hogy elől ABS fék van ?
Egy intenzív lassulásnál vettem észre amikor majdnem bele mentem egy traktorba hogy reszket az elsőfék és nem csúszott meg..
A gép 2004 es .
Hali! Megvan még a vas, ha egy kicsit jobb lesz az idő mehetünk vmerre! Jól néz ki az új szerzeményed!
Helo!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy 2001 es 125 sx hez mennyibe kerül a hengerfejtömítés?
Sziasztok!
Van egy eladó Alpinestars crosscsizmám (44.5)
irányár 20.000 ft vagy elcserélhető
kérésre küldök képet
msn, e-mail: varga.szabika@citromail.hu
Köszi Dani a segítséget!
"KTM Ócsánál dolgozó" helyett: az egyik tulaj...de amúgy igen.
A KTM Ócsánál dolgozó Norbi lenne az eladó?
vagy micsoda?nem igazán értem...
amúgy a KTM ócsát már kérdeztem,h van e nekik ami kéne,de szinte semmi...
Hali! Megvan még a motorod? Valamikor jöhetnél már velünk kerülni egyet...lecseréltem a GG-t
vegyél tőle vmi olcsó dolgot, így meglesz az elérhetősége és neki sem kell fizetni jutalékot a vaterának és olcsóbban tudja adni az árut.
Esetleg valaki nem ismeri a vaterán NORDEE "álnéven" hirdető úriembert?
Kellene valamiféle elérhetősége...Nordee hirdetése
Előre is kösz!
Kösz, veszek egyet
Közben én is beütöttem a you tube-on, ott egy zxr6-ossal megy időre egy szerpentinen, 3 perc körül 10 másodpercet ver rá. Nagyon állatul megy mindkettő.
spanomnak van sv nekem LC4 .
szerintem LE
Sziasztok!
Szerintetek a 690-es ktm legyorsul egy sv 650-et?
Vagy egy régebbi tuningos lc4.
Üdv !

nincs valakinek egy 620 ba való hengerfejpakolása?
101 es asszem, csak az lenne a lényeg hogy holnap fel kellene adni
Esetleg ha érdekelne valakit. Hobbymotornak tökéletes! + mocskosul megy! Főleg arendőrök elől....

http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_lc4-3383320