Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát zsocano1 azt veszel amit akarsz de a Duke-nál tuti szervízigényesebb az SXV.Annál elég kevés motor szervízigényesebb!LC4-blokk egy bevált cucc,nem szokott rá panasz lenni!20-30ezret elmennek bontás nélkűl!Az SXV-re nem éppen ez jellemző!
Háh az jó a másik lehetőség az sxv 450 szerintem az sem jobb megoldás alkatrész tekintetében!...szal nem bírja az igát?
Ha sok a lé alkatrészre akkor vedd meg.
Üdv! 640 Duke-ról mondjatok már pár infót!Főként a hátrányaira és a betegségeire gondolok ilyen olyan idegesítő dolgok ilyesmi!

?

Előre is köszi!
Pedig pont jól jött volna KTM a sisakon .
Sajnos nekem is És kisebbre nem tudják kicserélni mert nincs több az árát meg nem vásárolhatom le
Üdv!
Nekem KTM lc4 640 em van .. :D meglestema bukódat,tetszik is de az XXL es nagy lenne nekem
Hy! Valakinek egy HJC Bukó?
Kössz! Király vagy!
Haggyálbékén
Hobbi szinten a 2T is 6-7 l...
20/914-7321, illetve giraffe64@freemail.hu
Giraffe. Valmi elérhetőséget tudsz adni? Proksza@vipmail.hu
jajj ne fárassz Versenyzők meg etetnek vele annyit Hobbi szinten 5-7Liter
7-9
Akkor a 4T semmivel se fogyaszt kevesebbet!
Naszóval ahogy ismerem a történetet
1, Normál körülmények elég tág fogalom de olyan 7-9literrel számolj.
2, 8és fél literes a tank.
3, Annyi mint a többi verseny endurónak átlagba,alkatrész van hozzá bőven csak pénz kell!Nem vettem észre hogy drágább lenne mint a többi!
4, 15üzemóra az ideális de 20-ig ki lehet tolni vagy 1000Km ha csak túrázgatsz vele!
Röviden ennyi !
Lehet és kell is, de nem vagyok távdoktor. Ha elhozod megcsinálom, ha nem, akkor keress manualt a neten...
Valaki S.O.S!
Egy KTM 525 EXC
1, mennyit eszik "normál" körülmények között?
2, Mekkora a tankja?
3, Szerviz igény és háttér?
4, 15 üzemóránként van olaj csere , nem "verseny körülmények" között is?
Előre is kössz! ( Bocs a tudatlanságért de DRZ-m van)
Én is akkor cserélem 10-üó-ként mikor verseny is van közben! No meg egy kis edzés (mély homokos pálya).
Giraffe! Szelep emelő himba tengelyen lévő holtjátékán lehet valahogy állitani? Mint a szelephézagot?
10-óránként cseréled az olajat?Én tovább húzom 15-20Üzemórát simán elmegy.Mondjuk én nem versenyzek vele.www.supermotoshop.hu Giraffe oldala itt 4000Ft literje elvileg a Motorex 10W-60-nak
Na igen! Sajnos azt gondoltam hogy olcsón nem kapok, de egyszerűen bosszant hogy ahányszor veszek mindig mondjuk 2-300 forinttal drágább litere... 2 éve 4 lityót vettem 10-esért most ez 16E
Azt senki ne mesélje hogy ennyit fejlesztettek, meg a forint romlás, meg a válság stb... főleg úgy hogy a többi olaj messze nem ilyen mértékben drágult!
Azért köszi, du. vettem egy adagot, mindjárt elérem a 10 üó. az előzőtől, égetővé vált... most már csak olajszűrő kell
Üdv! 2001es exc520-hoz vezérműlánc milyen áron van?
Szerinted melyiket? De segítek...Munkaütem az M betűnél található...