Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alapvetően az, csak mondjuk nem 10-15 óránként kell baszkurálni mint a 4T-ket vagy a krosszokat, hanem mondjuk 100-150-enként...persze ha úgy mész mint a David Knight, akkor nem árt ha 20 óránként Te is dugót cserélsz benne...
hali én 125 kg vagyok szted nekem jó lenne
Csáó all! Valaki megtudja mondani,hogy a KTM EXC300 üzemórás? Előre is kössz a választ!
majd küldők imélt ( vagy írhatsz te is ) , kissé elfoglalt vagyok ugy 2 hétig , de érdekelne a dolog esetleg . .....
Én baxtam el sorry

XXL-es, javítom a hírdetést is
akko még kéne egy X , de köszi !

Sok sikert a spídhez !
~180cm

Nekem az ujja kicsit hosszú
Szabi milyen magas vagy ? ( nem pipiskedve )
Készülj fel rá hogy nem kicsi meló...már ha normálisan meg akarod csinálni...amúgy folyamatban van rezóvédő gyártatása aluból
UFO kabát esetleg valakinek? 1x használtam, de már nincs motorom, így nem kell....
Köszi. Nekem is kéne egy ilyet csinálnom.
Sziasztok aki tud ilyen idomszettet eladót az irjon minden képp thx
nem lesz KTM tesztnap mostanság? Iylenkor szokott lenni, most meg hírét sem hallottam...
Saját gyártmány, üvegszál-erősítésű epoxi (műgyanta).
Eddig elég jól bírja a kiképzést...(kopp-kopp)
Ezt a rezonátorvédőt vetted vagy csináltad? Úgy látom műanyagból van bírja a hőt? köszi
Meg lyukastalpú csizma is
de van :p
csá! exc benzincsapok mi pízé mennek? bontottba?
Hali
lenne gy kérdésem 125ös lc2esbe milyen tipusu váltóolaj kell pl hogy 10w-30 vagy 80w ilyenre gondolok hogy ez mit jelent és hogy ebből nme-e tudjátok milyen jó vagy kell bele köszi a választ.
a patkány gépezet (még nem rohatt le onnan ? ) szegény, kivan száradva :) csak a port nyeli
brigéciollal lekened szárazon, kicsit hagyod had oldja, aztánl evereted vízzel, legen jó nagy nyomás de ne magasnyomású mosóval (többen vitatták itt hogy az nem tesz jót a láncnak) aztán ha marad még dzsuva megismétled az eljárást . évek óta így csinálom, mindig tiszták a motorjaim. szeretem amikor teljesen " steril" sehol egy olajcsepp sem piszok
Most például slag+kefe kombóval nyomtam...mondom, anynira nem viszem túlzásba a dolgot
Benzinnel sztem soha nem mostam semmit rajta...a 625-ösön néhanapján Brigéciollal kezeltem a kényes területeket, de ennyi volt a max.