Nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy üres a Prox belgiumi raktára...Az Auner meg nem tudja megmondani, hogy mi van az osztrák raktárakban, mert mi balkán vagyunk...
Helló KTM-esek.
Azt szeretném kérdezni mi a véleményetek a LC4 640 ADVENTURE dakaros jellegű gépekről? Mik a hibái, fogyasztás stb. Válaszokat előre is köszönöm.
köszi neked is és Albinak is az infokat, meg persze a többieknek is
még majd biztosan irogatok ha eszembe jut valami, jo hogy itt nem parasztkodás megy, hanem értelmes beszélgetés
Azért tud a műszer üzemórát is mérni, mert egy ideig az EXC-ket is ezzel a műszerrel szerelték fel gyárilag.
5000 km a sima LC4-ekre vonatkozik, az SC, SXC, SMC-nél 2500 km a periódus a könyv szerint is!
Súlytól is függ a láncfeszesség beállítás!Lényeg hogy ne legyen annyira laza hogy neki tudd nyomni a lengővillának!és ha ráűlsz a gépre akkor ne feszűljön fullra meg!
Na ez érdekes. Enyémet mikor elhoztam, elvittem egy haverhoz, aki krosszozik és szerel is motorokat. El volt hűlve, hogy milyen laza a lánc, feszített is rajta. Aztán meglátta valaki a gokartpályán és szólt, hogy ez így nem lesz jó, túl feszes. Úgy kell beállítani a feszességét, hogy közben rajta ülsz és terheled, nem szabadon. Szóval vissza kell lazítani. A metódusát ne kérdezd, nem én csináltam, én csak ott voltam...
azt meg tudja mondani valami szakértő ember,hogy a 640es LC4(SM)en mennyire kell megfeszíteni a láncot?
A gyári könyvben van egy sematikus ábra,én így értelmeztem:a lengővilla alján lévő műanyag koptatótól kb 3cmre hátrafelé hozzá kell nyomni a lengővillához(hozzá is kell érnie?) és akkor kell feszesnek lennie a felső ágnak.
Jól értelmeztem a dolgokat?Ha nem lécci javítsatok ki!
Előre is köszönöm!
Laci jól írja. Gyárilag is két személyesen jött ki.
Nem üzemórás, csak a műszer tud azt is mérni.
Elvileg 5000 km után lenne esedékes az olajcsere, de mindenki azt javasolja 2000-2500 km után cseréljük, abból baj nem lehet.
Anyi személyes amenyire van vizsgáztatva ! Enyim pl 2 személyes de nincs hátsó lábtartóm, úgy kellett vizsgára kölcsönkérni egyet.
nem üzemórás, de van rajta üzemóra mérő
olajat kell cserélni meg szűrőt valaki aztmondja 1500kmenként ( ez a legkevesebb amit hallottam ) szerintem 2000-3000 között . vagy is ahogyan én használom ( még csak szokjuk egymást) úgy szerintem elég. Szelephézagot kell még időnként megkukkantani .
köszi szépen az eddigieket is :) de még kérdezek :D
irtad h van üzemora mérö, az SC üzemorás? ugy tudom nem...
plusz irtad hogy a forgalmiban 1 személy van, de ezek ugyanugy két személyesek mint az LC4, vagy tévedek?
mennyit kell szervizelni/és mit?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Keress meg légyszi a nyizesedes@freemail.hu email címen, szeretnék kérdezni valamit!
Köszi előre is!
Azt szeretném kérdezni mi a véleményetek a LC4 640 ADVENTURE dakaros jellegű gépekről? Mik a hibái, fogyasztás stb. Válaszokat előre is köszönöm.
még majd biztosan irogatok ha eszembe jut valami, jo hogy itt nem parasztkodás megy, hanem értelmes beszélgetés
Köszi srácok!
5000 km a sima LC4-ekre vonatkozik, az SC, SXC, SMC-nél 2500 km a periódus a könyv szerint is!
Petya:nagyon zsír ez a rendszámtartó most már nagyon tetszik a hátulja
Az 5000km-es intervallum a nagy olajkörösökre vonatkozik (2,1liter) a kis olajkörösnél (mint a Tiéd!) 2500km a csereperiódus!
Dádis, jól értelmezted az ábrát, ha eszerint állítod be, jó lesz nagyjából.
A gyári könyvben van egy sematikus ábra,én így értelmeztem:a lengővilla alján lévő műanyag koptatótól kb 3cmre hátrafelé hozzá kell nyomni a lengővillához(hozzá is kell érnie?) és akkor kell feszesnek lennie a felső ágnak.
Jól értelmeztem a dolgokat?Ha nem lécci javítsatok ki!
Előre is köszönöm!
Nem üzemórás, csak a műszer tud azt is mérni.
Elvileg 5000 km után lenne esedékes az olajcsere, de mindenki azt javasolja 2000-2500 km után cseréljük, abból baj nem lehet.
nem üzemórás, de van rajta üzemóra mérő
olajat kell cserélni meg szűrőt valaki aztmondja 1500kmenként ( ez a legkevesebb amit hallottam ) szerintem 2000-3000 között . vagy is ahogyan én használom ( még csak szokjuk egymást) úgy szerintem elég. Szelephézagot kell még időnként megkukkantani .
irtad h van üzemora mérö, az SC üzemorás? ugy tudom nem...
plusz irtad hogy a forgalmiban 1 személy van, de ezek ugyanugy két személyesek mint az LC4, vagy tévedek?
mennyit kell szervizelni/és mit?