Eladó a képeken látható 9,5 literes EXC tank. Felszerelhető 2T SX 01-06 és 2T EXC 03-07 közötti évjáratokra.
Tanksapkával és benzincsappal 30e Ft, "pucéron" 20e Ft.
Szia. Szerintem is nyugodtan vegyél SX 125-öt mert nagyon jó motor. Nekem is van egy 2004-es kb.3 hónapja van meg de nagyon jó motor.
Alkatrészben nem drágább mint a többi. Erőben szerintem jobb mint a többi mert mentem már egy pár 25-össel de eddig ez tetszett a legjobban. Ha rendesen odafigyelsz a motorra(légszűrő tiszta stb.) akkor szerintem elmegy egy szezont vagy még többet is dugócsere nélkül. A teleszkópjairól ne is beszéljünk mert szerintem a KTM-nek van a legjobb futóműve.
Írok akkor egy pár sort
Nyugodtan vehetsz SX125-öt!Szerintem 125-ök között tényleg az egyik legjobb!A KTM-nek amúgy is ütőképesek a 2T gépei(még mindíg fejleszti őket)nem úgy mint sok gyártó.Szervízigénye csakúgy mint az öszes többi 125-ös crossnak és az alkatrész is teljesen egy árban van hozzá mint pl a japán gépekhez(csak még talán több)!
Szevasztok!
Tanácsott szeretnék kérni sx 125-tel kapcsolatban most került arra a sor hogy veszek egy crosst csak nem tudom eldönteni h a sok 2t-között melyiket érdemes megvenni(honda yamaha kawasaki)de ellégé sokan mondták h a Ktm a legjobb 125-be meg ellégé jó bírja meg ilyenek...na mind1 a lényeg a lényeg hogy
mennyire bírja a gyűrődést?megbíztahósága? kb mennyi üzemórát mennek egy dugóval?
A választ elöre is köszönöm szépen ! ÜDV mindenkinek!
Ja ja!Meg mennyi km-el max 6000-el láttam még csak de szerintem már a gatyája is ráment addigra!:S
Jobb lesz az a DUKE!..Köszi szépen a segítséget! Üdv nektek!
Szerintem nem véletlen tudsz már egymilla körűl venni SXV-t ami még csak egykét éves.Nagyon betegágy motornak tartják.Én nem mondok róla többet mert nekem még nem volt meg nem is lesz,de az RXV,SXV fórumon eléggé szídják olyanok akiknek a tulajdonukba is volt ilyen!A Duke meg ha jót fogsz ki akkor sokáig gyűrheted vele az aszfaltot.Nem üzemórás gép szóval olcsóbban fent lehet tartani!
a hétvégén ,kicsi esőben elcsaltuk az egyik sxv-s gyárilag támogatott srácot motorozni.de a motor állandóan beázott,igaz hogy csak sáros vizes részeket kerestük de azért nehogy már egy gyári 2 hengeresnek az egyik henger csak dísz legyen,ja és ez a MERIMEN amivel vb ken mennek,állítólag motorikusan tuti de a sok elektronika meg csak probléma.
Ez is elég KTM-es és L-es méret, ha esetleg érdekel 25eft-ért vihető.