Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, az csak azért van ott...
Olcsón sehol sem jutsz hozzá szerintem Esetleg olcsóbban!Giraffe-t kérdezd meg lehet tud segíteni neked!
Giraffe! Melyiket nevezzük munkaütemnek? {a 4 közül}
Giraffe. A nútolás a rögzités végett van vagy nincs köze hozzá?
A főtengely csak egy helyen van megnútolva. Más kérdés, hogy a csavar hegyével bárhol tudsz szorítani, ahol van főtengelysonka, de csak a munkaütem előtti felső holtpontban lehet rögzíteni a főtengelyt, és akkor kell szelephézagot állítani...
Üdv!
Nem tudtok olyan helyet ahol olcsón lehet motorex-hez jutni?
Giraffe! CSak lelehet rögziteni a főtengelyt szelepváltáskor is meg sűritő ütemben nem? Rosszul tudom? Akkor hol nézhető a héza?
És azért van megnútolva a főtengely, ha bevilágitok a csavar helyen amit irtál, mert ott lehet lefixálni?
Nincs valakinek LC4-re egy sérült Akrapovic dob?
Az lehet, de szelepváltás csak egyszer van...egyébként meg a forgattyúsház alján (szemből nézve) van egy imbusz csavar, egy nagy réz alátétttel. Ha kitekered ezt a csavart, és leveszed az alátétet, akkor a felső holtpontban betekerve a csavar rögzíti a főtengelyt...
Ktm exc 450!szelephézagot hogy lehet nézni,mert két felső holtpont van a dugónak?
Rendben .. Köszi a segitséget
Helló! Mikor lehet szelephézagot nézni mert két felső holtpont van,honnan tudom mikor jó?
citybike, Győr
www.citybike.hu
Fennt van az oldalon lánc is meg lánckerék is.
A láncot méret alapján találod med, a lánckereket pedíg úgy hogy van egy ügyes kereső az oldalon a lánckerekeknél, és még méretek alapján is be tudod azonosítani.
Ha mégsem találod meg akkor pedíg írsz egy e-mailt és kikeressük neked.
Parilla.hu
tudom csak megszokás XD
de nincsen i a vegen xD
yaya
Gégényi Béci ?:D:D
szeva zsigi, oromomre egyre tobb ktm van a kornyeken :D
Szerencsére még semmi :D nem öreg a gép 2004 es .. csak ami rutinos használat folyamán..lánc,fékbetét ..de hosszú távra tervezem ezt a motort és azért kértem a segitségeteket
Mi kellene?
Sziasztok..
KTM 640 lc4 re nem tudtok valamilyen linket adni ahol alkatrészeket lehet rendelni ? nem hoz a net semmit
Kellene egy link ahol lánc,fékbetét vagy bármilyen alkatrészt megtudnék rendelni..
Ha valaki tud légyszi segítsen..
Beírtad már ezerszer, tudjuk. Ha lenne valakinek, már szólt volna, de gondolom olcsó legyen...Csináltass kipufogóssal, ha a gyárit sokallod...