A főtengely csak egy helyen van megnútolva. Más kérdés, hogy a csavar hegyével bárhol tudsz szorítani, ahol van főtengelysonka, de csak a munkaütem előtti felső holtpontban lehet rögzíteni a főtengelyt, és akkor kell szelephézagot állítani...
Giraffe! CSak lelehet rögziteni a főtengelyt szelepváltáskor is meg sűritő ütemben nem? Rosszul tudom? Akkor hol nézhető a héza?
És azért van megnútolva a főtengely, ha bevilágitok a csavar helyen amit irtál, mert ott lehet lefixálni?
Az lehet, de szelepváltás csak egyszer van...egyébként meg a forgattyúsház alján (szemből nézve) van egy imbusz csavar, egy nagy réz alátétttel. Ha kitekered ezt a csavart, és leveszed az alátétet, akkor a felső holtpontban betekerve a csavar rögzíti a főtengelyt...
citybike, Győr www.citybike.hu
Fennt van az oldalon lánc is meg lánckerék is.
A láncot méret alapján találod med, a lánckereket pedíg úgy hogy van egy ügyes kereső az oldalon a lánckerekeknél, és még méretek alapján is be tudod azonosítani.
Ha mégsem találod meg akkor pedíg írsz egy e-mailt és kikeressük neked.
Szerencsére még semmi :D nem öreg a gép 2004 es .. csak ami rutinos használat folyamán..lánc,fékbetét ..de hosszú távra tervezem ezt a motort és azért kértem a segitségeteket
Sziasztok..
KTM 640 lc4 re nem tudtok valamilyen linket adni ahol alkatrészeket lehet rendelni ? nem hoz a net semmit
Kellene egy link ahol lánc,fékbetét vagy bármilyen alkatrészt megtudnék rendelni..
Ha valaki tud légyszi segítsen..
Nem tudtok olyan helyet ahol olcsón lehet motorex-hez jutni?
És azért van megnútolva a főtengely, ha bevilágitok a csavar helyen amit irtál, mert ott lehet lefixálni?
www.citybike.hu
Fennt van az oldalon lánc is meg lánckerék is.
A láncot méret alapján találod med, a lánckereket pedíg úgy hogy van egy ügyes kereső az oldalon a lánckerekeknél, és még méretek alapján is be tudod azonosítani.
Ha mégsem találod meg akkor pedíg írsz egy e-mailt és kikeressük neked.
KTM 640 lc4 re nem tudtok valamilyen linket adni ahol alkatrészeket lehet rendelni ? nem hoz a net semmit
Kellene egy link ahol lánc,fékbetét vagy bármilyen alkatrészt megtudnék rendelni..
Ha valaki tud légyszi segítsen..