Én azzal jöttem, hogy azért olcsó, mert nem fejleszt, hanem lop, és azért is, mert nem használ minőségi (titán, karbon) anyagokat. Szakadj már le rólam, és vitatkozz magaddal a tükör előtt, vazze...vagy ránts rá, vagy...csak engem hagyj már békén...
Elkezdünk valamiről beszélgetni, érvek-ellenérvek, és senki nem figyeli azt, hogy 1-2 hozzászólás után, miről is kezdtünk beszélgetni. Ha jól emlékszem, nem a súly miatt nyitottunk vitát, a dobok kapcsán...
Abban lehet hogy igazad van abban hogy nem a Peti által gyártott a legkönnyebb cső (bár nem mértem még le se ezt se a nagy nevek csöveit). Viszont nem feltétlenül a legkönnyebb kipufogó a legjobb egy endurosnak - lásd EXC gyári rezója (az pl. biztosan nehezebb mint az Albert-féle)! De most pl. Gustafsson is FMF Gnarly-t akar venni a 300-asra, ami egy endurozásra kitalált, kimondottan masszív cucc...
Add meg a számát légyszives, bár ha gyárt az a baj igazándiból nincs egy 200 Sx dob amit lemásolna mert az lenne a tuti, nem a 125 de nem baj ha megvan a száma, előre is köszönöm.
jah:D hát mondjuk elég durva az a HGS(ami neked is van)a csávo akinek eladtam az albert kipuff-ot hozta magával,és sztem 3-4szer olyan nehéz volt mint az albert...
valakinek a szar KTM helyett?:D
látod master,mindig te jutsz az eszembe
mondd meg h én adtam,csak ad vmi kedvezményt
amugy beválik az exc?
nehéz
" de nem is a gönc gyári nehéz kipuff(ami nekem vo "