Van egy kérdésem: KTM ekhez lehet kapni utan gyertott alkatreszeket? mert full generalt szeretnek csinalni és kurva dragak az alkatreszek , különben egy ktm egs 125 ösöm 1999es kiadasu és nem tudom hogy ennek a motorja megegyezik e a 2000ertöl EXC néven futo ktm evel mert ranezesre csak villaban különbözik a 2motor tud valaki segiteni?
Az EXC az endurót jelöli, az SX meg a krossz gépet. Az SXS egy gyári tuningcsomaggal ellátott krossz motor. Nem csak a végsebességben van különbség, hanem egy sor más dologban, hisz más és más a felhasználási területük. Motorkarakterisztika, futómű, és annak hangolása, stb.
Elado KTM SXF 450-re Albert Racing kipufugó.2007-től használható 450-re,vagy akár exc-re szerintem..Eloxált hélyazat, egyedileg készített(névre gravírozott), Akra belső méretezés.Egyszer volt motoron,gyönyürű hangzás....
Ár(nem irányár) : 39.900 Píz!
30/28-97-971
Az SXS az a gyárilag tuningolt változat. Ha nem kizárólag krosszpályán akarsz menni vele, szerintem felejtsd el a krosszgépeket, akkor neked enduro kell.
Amúgy az SX és EXC blokkjának sok alkatrésze megegyezik, de azért a krossz erősebb is kicsivel, agresszívabb (sokkal) és szervizigényesebb is (sokkal).
Hát ez nem tartott valami sokáig...amúgy nem akarom rontani az üzletedet, de a mostani helyzetben ennyiért eléggé esélytelennek tűnik eladni a gépet...amúgy ha csak stílust akarsz váltani, miért nem veszel bele enduro kerekeket? Nekem lesz is nemsokára egy pár fölösleges...
Ha jól tudom, akkor a KTM ad meg gyárilag az Akrahoz beállításokat, mivel, hogy Powerparts tartozék az Akra. Az sem mindegy, hogy milyen Akrát teszel fel. Ha nyitott, krossz rendszert, vagy dobot, akkor kell karburálni, ha enduro dobot, akkor szerintem nem. Nyitott légszűrőháznak semmi értelme enduro motoron...Szerintem.
hello ktm vásárlásán gondolkodom hobbi szintű endurozás céljából! néztem egy ktm sx 520-ast itt a kepesmotoron! 540-es sxs hengerszettel és 6-os váltval! vélemény rola? általánosan az 520-asokrol? mire kell főként figyelni ha nézek egyet? stb... megmondom öszintén én a hengertől félek (540) hogy neme sok annak a hajtokarnak? mindenki hozzászolását és véleményét szivesen fogadom!
Brutal néz ki....
Ezt nézd meg milyen fasza állapotban volt a kis EXC-m:
Ár(nem irányár) : 39.900 Píz!
30/28-97-971
Amúgy az SX és EXC blokkjának sok alkatrésze megegyezik, de azért a krossz erősebb is kicsivel, agresszívabb (sokkal) és szervizigényesebb is (sokkal).
szoval akkor az sxs lényegében yz,kx,cr és társai szintjén van?
én néztem azt az sxs250-t lámpával,rendszámmal,az igen tetszik!
ha esetleg valakinek kellene,hirdessétek plz
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
köszi
Esetleg nyitottabb légszűrő?
http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...