Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen alkatrész kell hozzá?
Lehet h én is tudok benne segíteni csak mondj pár paramétert a gyűrűről, bár lehet h elkéstem vele......
erre én is kiváncsi lennék
KTM 125 ccm sx vagy mx mongyuk lehet endurró blokk is mind1 mert crossba akarom belerakni
Hogyan lehet átállítani a kerék méretet(2205) ? Mert most már 17"-os felniken gurul a gép, és nagyon csal az óra így evvel a paraméterrel.
Valahol olvastam ilyen állítási tippet, de nem találom már sehol...

Légyszi HELP
Bármiféle segítség jól jön a motorral kapcsolatban! Akár egy név, telefonszám, akinél tudok érdeklődni!
A motor oldaldeknijén és az ülésen van egy felirat: PUCH. Azt hallottam h régen ez is nagy motorgyártó volt.
Kösz a segítséget!
Itt vannak a képek!
sziasztok mindenki!már elkelt a cuccos úgy tárgytalan.köszi mindenkinek az érdeklődést. bárcsak a DT menne el ilyen gyorsan
uhh tényleg, azt nemteírtad bocsi:D akkor átcímezem a kérdést a 6633. hozzászólás feladójának!:D
én nem adok el semmit
ez volt az első kör a kerékkel, ez kb 10 perc volt, ezért nem fogok beöltözni
Szabi, mennyit gondoltál a kerekekért? meg akkor mellé még kellene fékátalakító is nem? vagy azzal együtt adod el?
Jó...de ha majd szerteszíjjel törik a bokád, akkor se ríjjá...
nem tornacipő
és ne kötekedjééé
Várjuk!
Ha tudom majd lefényképezem!
Bár eléggé vizuális a fantáziám, de azért egy kép alapján lényegesen könnyebb volna azonosítani...
Sziasztok! Érdeklőnék egy régi KTM iránt. A típusát nem tudom, de el próbálom magyarázni: babetta formájú, 75 vagy 85 ccm, van egy fogantyú a vázon, kb. 20 - 30 éves! Igazából egy szerelő próbál belőle motort varázsolni! Kérlek segítsetek, alkatrész kellene, de kezdetnek jó lenne ha tudnánk h milyen motor is ez valójában!
Köszi: Laci
Farmerba meg tornacipőbe...okos...
Nekem az SC-ben (meg most már az EXC-ben is) DRZ-be való Talon agyak vannak, a hátsó az csont nélkül passzol, az első viszont vagy 15 mm-rel keskenyebb mint a KTM-é...
helló!

tervezem valami jo fajta 250es 2T cross motor beszerzését a ktm mellé,kérdésem az lenne hogy pl egy 2000-es RM250-be bele tudnám-e tenni valami módon az LC4 sm felniket?
(amugy még yz250 jöhet számitásba)
köszi
nekem lenne egy 2004-es excel takasagom amit elcserélnék
hali az sm szett megvan még?
Sziasztok!
Nem tudja valaki,hogy a 640esemre felszerelt gyári (nem tudom hogy gyárilag is ilyen ventilátor van e rajta) hűtőventilátor hány fokon kapcsol be-ki?kinézetre ugyan olyan a ventilátor mint vgvg-é és rendes hőérzékelő gombával mindennel...
Tegnap huzamosabb ideig haladtam 120 környékén,nagy volt a forgalom és mikor megálltam még sokáig ment a ventilátor és a túlfolyón is csöpögött kicsit a víz.
Hazafelé jöttünk 140 körül,akkor mikor hazaértem nem is ment a ventilátor...valószínű hűtés szempontjából az az ideális hőmérséklet neki...