Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

6633-as hozzászólást nézd meg
Nincs valakinek eladó sm szette?
TM, Husky is jó simán jó sztem. A 3-ból csak találsz már legalább egy jót...
Köszi
Értem, tetszik nekem is nagyon a GasGas, vennék azt is, de abból aztán még ennyi eladót sem találtam... Gondoltam h ez lesz, mire összejönne a lóvé nem lesz semmi , francba, már motoroznák nagyon .
Szép a Gasgas Sutyi :D
Ha Ócsa nem itt volna egy erősebb csandázásnyira (és nem olyan volna a viszonyom a Norbiékkal, amilyen), Dorog meg majd' 100 km-re akkor sztem én is inkább GG-t vettem volna...
Osztom a véleményedet! Én is azért vettem meg az EXC-t, mert a csapból is az folyt, aztán rájöttem, hogy azért nem a világvége az a motor..
Ha nem ragaszkodsz a narancsszínhez, szerintem ugyanolyan jó mocit kaphatsz lényegesen olcsóbban...sajnos a KTM (is) nem kis mértékben divatmotor lett...
aha, jól néz ki , ja, gondoltam h nincs 55 le, azért ekkora különbség nincs köztük talán, forgalmit ellehet intézni h az legyen beleírva amit én szeretnék látni, de többen azt mondták, akiknek van hasonló motorjuk, h nem szokták nézni a KW-t, csak 125-s legyen (A1-es jogsinál természetesen) , az a baj h nehéz döntenem, mert úgy akarom, h 2 évre venném meg, aztán így is 600 és 02-es, 2 év múlva 450-es, de kell a rutin, muszáj vennem egy ilyen gépet, tetszenek nagyon, csak árban húzósak , most ehhez még 2oo-300 és van egy jó 450, de mind1, jó lesz ez, valami csak lesz, (gyenge motort meg nmakarok venni, mert tudom h amire akarnám használni, oda kevés lenne, egy endurozáshoz, gondolok itt az XT125-re, meg a hasonlo 25-s 4t mocikra ) gyengék, városba jó, fogyasztás is, de én nem csak városban szeretném használni , nah köszi a tanácsokat, infókat!
hát az 55 ló miatt meg főleg ne félj mert csak negyvenegynéhány van benne ...lehet az is már csak a forgalmijába

amúgy nem néz ki szar vételnek...nem rossz mocik ezek a 200 asok
hm...
köszi az infót
nyugi nem halsz meg rajta.....sztem ezt vedd....nem veszélyes...
ahha, megtaláltam, http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
hát nmtudom, A1-es jogsim van, kezdő enduros vagyok(leszek), sokkal erősebb, mint egy 25-s? bár kisebbet nem vehetek, mert 188 cm és 75-80 kg vagyok, de viszonte gyből naggyal nem akarok kezdeni, még ez is elég erős, hallottam nagyon szépeket a gépekről, csak dicsérik őket, meglátjuk, kösz azért!
szia szabi! a felni méretét nemtom, de a gumikét leirtam: az első az 120/70-17; a hátsó meg 160/60-17
heidenau gumik vannak rajta, a hátsó az erősen csereérett. remélem ebből ki tudod következtetni h milyen szélesek a felnik, amik egyébként gyári KTM SM felnik
van egy 200as exc 680ba....alkudozz vele kicsit......asszem 03as évjárat.....
Szevasztok!
Keresnék eladó ktm exc 125-s mocit, 600ezer van rá max. 03-asra gondoltam, van 1-2 eladó a neten, néztem, de azok nmkelleneke, fater dumált a dunaföldvári ktm-esekkel, mondták ritka nagyon mostmár M.O-n a 2t-s moci, 125-s, mindenki inkább 4t párti :D de vannak kivételek, mondta h faxolt már a cégnek h kellene 2t, mondták is h szólnak amint lesz valami (nagyon rendesek), de ha esetleg valaki tud valamit, az szóljon!
Köszönöm!
Milyen blokkot keresel?
Milyen szélesek a felnik? És milyen gumik vannak rajta ?
hm... lehet érdekelnek a kerekek
alvás van KTM-nél?
visszairtam
Írtam!
sziasztok!eladnám v elcserélném gyári KTM SM kerekeimet endúró kerekekre.érdeklődni itt v telón(30-305-96-17), esetleg mélben:nemethgabor84@hotmail.com
Sziasztok! Vennék egy KTM-et főleg Duke2 érdekelne nem tudtok iylen elado motorrol?max.600.000 kp-m van rá
valaki nemtud komplett KTM blokkot gyujtással karbival?