Egy bimetál van benne, és a hőváltozás hatására, összezárja az áramkört, kvázi bekapcsolja a ventilátort, ha a hűtőfolyadék elér egy bizonyos hőfokot...
Mindegy, hogy mire van kötve, a biztosíték a ventilátort védi...A gomba az egyik hűtő alsó részébe van beépítve. Kell csinálni egy menetes tuskőt aluból, és be kell hegeszteni.
A gyári szettben is van. Egyébként azért felesleges a kapcsoló, mert a hőgomba akkor kapcsol, amikor szükséges. Ha te kapcsolgatod, akkor túl is tudod hűteni, és ez nem tesz jót a motornak.
Lehet kapni speciális hűtőfolyadékot, ami kb. 10-15 fokkal eltolja a hűtőfolyadék forráspontját. Nekem ez volt/van benne, és még ventilátor sem kell...
de mit takarna el,amikor szemből kapja a menetszelet,ez meg mögötte van?
a tieden nincs? néztem 2002-töl sxc-ken is van,érdekes az enyémből miért sporolták ki
utána néztem,vettem volna DELTA ipari hütö ventit,de az14k körül volt,és akkor még se felfogatás se semmi...előrör 4db nagy sz.gép házhütöt goldoltam de ugyis 12k-bol jöttem vna ki..
uj ára 30k szal igy jol jöttem ki...
amugy nincs hozzá semmi,csak a kábel,de én kapcsolhatóra csinálom meg,szal nyáron városba tötyörgésnél meg ha érzem a lábamnál h tolja a meleget akkor kapcsolom csak be!
amugy igen jol meg van csinálva,gumibakok a szélén meg minden,elég vadállatul tolja a levegőt is
áh hétvégén is felforrt a vize szlalomversenyen,a drz-nek meg még a ventije se kapcsolt be...szal tényleg jo ha van
Giraffe: a te fajtád is ilye drága?
amugy mi a neve annak a folyadéknak amit használsz?sima fagyállo?
csak véletlen neked ment
mivagyok én villamosmérnök?
sztem ennyiért simán megérte
biztositékot tegyek rá?
jóvanokéheló
a tieden nincs? néztem 2002-töl sxc-ken is van,érdekes az enyémből miért sporolták ki
uj ára 30k szal igy jol jöttem ki...
amugy nincs hozzá semmi,csak a kábel,de én kapcsolhatóra csinálom meg,szal nyáron városba tötyörgésnél meg ha érzem a lábamnál h tolja a meleget akkor kapcsolom csak be!
amugy igen jol meg van csinálva,gumibakok a szélén meg minden,elég vadállatul tolja a levegőt is
áh hétvégén is felforrt a vize szlalomversenyen,a drz-nek meg még a ventije se kapcsolt be...szal tényleg jo ha van
ui:
kép címe: ami késik nem múlik