Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemtom. Az engine ice mélykék színű...de nem láttam benne semmit úszkálni...
30euro? te joisten nem olcso...az meddig jo amugy?télen is benne maradhat?
Giraffe: a te fajtád is ilye drága?
ez nem az miben ilyen kicsi kis megemmondom mik uszkálnak (takony falusiasan az)
Az nem jött be nekem. Ez egész más folyadék, mint az engine ice...
30eur 1 liter engine ice
Most hirtelen nem tudom megmondani, de körbenézek. Nemtom mennyi volt egy liter...
hm jol hangzik ! hol lehet ilyent szerválni ill mennyibe kerül?
Nem, ez egy verseny hűtőfolyadék. Ez angol gyártmány, de van amerikai is...
ahham világos,szoval akkor ahhoz le kell venni a hütöt? :S
amugy mi a neve annak a folyadéknak amit használsz?sima fagyállo?
Egy bimetál van benne, és a hőváltozás hatására, összezárja az áramkört, kvázi bekapcsolja a ventilátort, ha a hűtőfolyadék elér egy bizonyos hőfokot...
Mindegy, hogy mire van kötve, a biztosíték a ventilátort védi...A gomba az egyik hűtő alsó részébe van beépítve. Kell csinálni egy menetes tuskőt aluból, és be kell hegeszteni.
a hőgombát hova kell tenni?ill hogy müxik az?
ha hőgombára lenne kötve tennék biztositékot, ha kapcsolóra akkor nem
A gyári szettben is van. Egyébként azért felesleges a kapcsoló, mert a hőgomba akkor kapcsol, amikor szükséges. Ha te kapcsolgatod, akkor túl is tudod hűteni, és ez nem tesz jót a motornak.
tudom. amugy meg villamosmérnöktanonc vagyok . de én szerintem nem szükséges
Lehet kapni speciális hűtőfolyadékot, ami kb. 10-15 fokkal eltolja a hűtőfolyadék forráspontját. Nekem ez volt/van benne, és még ventilátor sem kell...
nem töled kérdeztem,hnem giraffe-tól!

csak véletlen neked ment
nemtom.
mivagyok én villamosmérnök?
persze,meg alul-felül van 4 nagy ablak,valami gumiköténnyel,amin gondolom átmegy a menetszél...
sztem ennyiért simán megérte

biztositékot tegyek rá?
amugy csak arra gondoltam, hog y ahol nincs venti ott nem engedi átmenni a levegőtmert eltakarja, de látom távolabb van a hütőtöl pár centivel
na igy már más a leányzó fekvése

jóvanokéheló
de mit takarna el,amikor szemből kapja a menetszelet,ez meg mögötte van?
a tieden nincs? néztem 2002-töl sxc-ken is van,érdekes az enyémből miért sporolták ki
utána néztem,vettem volna DELTA ipari hütö ventit,de az14k körül volt,és akkor még se felfogatás se semmi...előrör 4db nagy sz.gép házhütöt goldoltam de ugyis 12k-bol jöttem vna ki..

uj ára 30k szal igy jol jöttem ki...
amugy nincs hozzá semmi,csak a kábel,de én kapcsolhatóra csinálom meg,szal nyáron városba tötyörgésnél meg ha érzem a lábamnál h tolja a meleget akkor kapcsolom csak be!
amugy igen jol meg van csinálva,gumibakok a szélén meg minden,elég vadállatul tolja a levegőt is

áh hétvégén is felforrt a vize szlalomversenyen,a drz-nek meg még a ventije se kapcsolt be...szal tényleg jo ha van
Az a nagy 'műanyag' a hűtő két oldalára van csavarozva, és a hűtő mögött van, a hűtő és a blokk között.
én csak arra a müanyagra gondoltam ami középen tartja a ventit, de biztos ugyvan ahogyan mondtad,

ui:
kép címe: ami késik nem múlik