Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arra tudnék egyszerűbb megoldást is...de ezt most talán hagyjuk...
mondjuk inkább magyarok lennénk többen, tökmindegy milyenek, mint ezek a büdös ogrék, azokat nem érdekli semmi csak szaporodnak meg szaporodnak.
És tényleg...azért az elég durva mikor az embernek a saját szülei is azt mondják hogy jobb ha nem lesz belőle több...mondjuk ebben kivételesen egyetértünk...
És megmenekült a világ
Ha rajtam múlik az biztos nem lesz...gyerek nemkő!
aztán észresem veszed és már van egy lánya...
Muhahaha!
Na azt el lehet felejteni Ameddig élek nem lesz fiúja
Pár év múlva kishugodnak majd bemutathatsz...wehehehe
Picsába
Bocs, de a csajok tetszenek...
akkor kihagyom ezt a lépést, és csak utána töltök
Keep It Simple, Stupid...
Viszont
K.I.S.S.
te miröl beszélsz?
ez a kép akkor készült amikor a motor még be sem volt inditva az éven. ja és amit te látsz a hátsó keréken az nem majdré hanem beleér a dobba
Mert? Nekem eddig semmi bajom nem volt a Gas Gas kuplungjával...bár a KTM csinált olyat, hogy menet közben elment...
elég nagy a majré
néha melegen is megcsinálja szivató nélkül
jön a meleg....nem kell túlszivatni
na még azt nemtudom miért van ,90%ban első 3 rúgás közül valamelyikre beindul ( ) néha meg vagy 40et rá kell rúgni és akkor sem csak 5perc mulva .vádlim már vastagabb mint egy mamutfenyő
Ismerős a történet...
jaja biztos...
egy nagy foskupacból épitek várat, de már nem sok van hátra és palota lesz belőle
amit eddig megcsináltam minden fasza nagyon, kibaszott erős a motor, vagyis ahoz képest amilyen volt ( 0.3 -0.4 volt a szelephézag )
ugyhogy jókis motor lesz az , csak az előző kontár gazdinak a hibáit ki kell még javitgatni...
ha ilyen drága akkor vagy megheggesztetem vhogyan vagy bontottat nézek sztem amúgy kössz az infót