Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi
nem jó
Hellosztok!
nem tudjátok véretlenül,hogy a KTM teleszkóp légtelenítő szelepe jó lehet a Cr-embe?
Nem ez gyakorlatilag 1 pár és nemtom 2000ft plussz posta ha nem hejbe megy!
miazára? csak egydarab van?
ez a zoliéééé

zoltan_r_
kell neki csinálni egy kis konzolt ,mert nekem is van egy zxr-ventim amit be kell préselnem majd valahogy a hűtő mögé
jah,de ez nem bilincses
nékem ilyenem van
Hello emberek hozzájutottam egy origi csomagolásu ktm lc4 es gondolom tankravalo matricához! Ha kell valakinek üzenjen!
pontosan ilyen
aunerbe van is,csak az jövö hétre lenne meg...

nekem meg hétvégi gyorsulásra jo lenne...egy sima ON-OFF -os kapcsolo kellene,csak lehet valahol venni
Tényleg jó tud lenni a ventillátor! Tokodon hétvégén is kellett volna, sajnos éppen elolvadt a biztosíték így forrott a vizem! Gondolkodtam én is számítógépventin, de az sztem nincs annyira leszigetelve hogy túléljen egy esőt vagy vizeskedést...
elmész egy autószerelő vagy egy autóvillamosságis haverodhoz és elkezded feltúrni a műhelyt
2állásu,kormányra rögzithető kapcsolot honnan érdemes szerválni?
imserős gép hahó tulaj miért adod el a narancsot?
mennyiért adod?
hát nemtom..

www.ktmworld.com

az összes lc4-en van,kivéve az enyémet(620sc)még a 2001-es sc-n is van már...
megforrt most hétvégén is sok egyhelyben pöcsörgéstöl,tavaly is elforrt városban...nemtom sztem ezt direkt ugy tervezték hogy pályán told neki azt hagy hüljön (menet közben sosem volt gond amugy,csak a lassu szarakodáskor..)
de alapvetően mi a probléma a ktm hűtőrendszerével nekem soha nem okozott gondot ha egy helyben kellet küzdeni ! amúgy a ktm men kívűl máson nem is láttam ventit főleg lc4 re minek !
Mitől esel kétségbe? Az egész hűtőrendszerbe nem megy bele 2 liter hűtőfolyadék...
tessék
jesus christ
asszem jo lesz nekem ez a venti...meg majd szerválok hozzá gombát
Nem, az drágább, de fagyálló is egyben...