Tényleg jó tud lenni a ventillátor! Tokodon hétvégén is kellett volna, sajnos éppen elolvadt a biztosíték így forrott a vizem! Gondolkodtam én is számítógépventin, de az sztem nincs annyira leszigetelve hogy túléljen egy esőt vagy vizeskedést...
az összes lc4-en van,kivéve az enyémet(620sc)még a 2001-es sc-n is van már...
megforrt most hétvégén is sok egyhelyben pöcsörgéstöl,tavaly is elforrt városban...nemtom sztem ezt direkt ugy tervezték hogy pályán told neki azt hagy hüljön (menet közben sosem volt gond amugy,csak a lassu szarakodáskor..)
de alapvetően mi a probléma a ktm hűtőrendszerével nekem soha nem okozott gondot ha egy helyben kellet küzdeni ! amúgy a ktm men kívűl máson nem is láttam ventit főleg lc4 re minek !
nem tudjátok véretlenül,hogy a KTM teleszkóp légtelenítő szelepe jó lehet a Cr-embe?
zoltan_r_
nekem meg hétvégi gyorsulásra jo lenne...egy sima ON-OFF -os kapcsolo kellene,csak lehet valahol venni
www.ktmworld.com
az összes lc4-en van,kivéve az enyémet(620sc)még a 2001-es sc-n is van már...
megforrt most hétvégén is sok egyhelyben pöcsörgéstöl,tavaly is elforrt városban...nemtom sztem ezt direkt ugy tervezték hogy pályán told neki azt hagy hüljön (menet közben sosem volt gond amugy,csak a lassu szarakodáskor..)
asszem jo lesz nekem ez a venti...meg majd szerválok hozzá gombát