Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eltakar? A hűtő mögött van, és szívja át rajta a levegőt...ja, és nem csak ventilátor, hanem a gomba is kell, ami kapcsolja, biztosíték, stb.

ui: nem jött meg a pálinkaaaaaaa...
varázsceruza
jaj de bonyolult egyet csinálni, csak ötlet volt.

de szerintem az a felfogató amit a képen betett, elég sokat eltakar a hűtő felületéből..
szóval akár még jobbat is lehetne csinálni
Remélem sikerül.
Azért köszönöm.
Csak nem szeretnék "túl"nagy kárt csinálni ezért próbálkoztam eggyel kisseb méretüvel. Meg aztán ez az elsö olajcserém ezen a típuson és nem tudom mit lehet és mit nem . Majd holnap kipihenten tiszta nyugodt fejjel ismét nekifogok.
Mégegyszer köszönöm a javaslatokat.
Estét mindenkinek.
Felfogatást meg majd rajzolunk hozzá, mint a Varázsceruza című rajzfilmben...
Biztos. Azért írtam, hogy a lehető legnagyobbal próbálkozz, mert én is beletörtem az elsőt. Nagy baj nem történik, ha spén belemegy, mert a csavar mögött van egy szűrő...
Home tuning lesz nekem is a világítással úgy látom. Elsődleges megoldás, hogy összekötöm a vezetéket kihagyva a kapcsolót, ugyanis az szarta magát össze, ezért folyamatosan lesz majd világításom amint elindul a motor. Amint szerzek kapcsolót, majd azt iktatom be a 2 vezeték közé
egy venti 15 ezerért? elektrós boltban 1-2ezer és szerintem házilag is be lehet kötni
szép napot mindenkinek

van valakinek véleménye, tapasztalata a MITAS C20 -as típusú gumiról ?

válaszokat előre is kösz
Köszönöm Már próbáltam.
Sikerült is beletörnöm a BETA kihajtót.
Most bányásztam ki a darabjait.
Biztos hogy jobbos menet?
Törtcsavar kihajtónak hívják. Elő kell fúrni egy megfelelő méretű furatot, és azt kell behajtani. Kúpos, és balos menet van rajta, így amikor megszorul, elkezdi kifelé tekerni a csavart. Arra figyelj, hogy a lehető legnagyobbal próbáld, amit a csavar enged, mert a kisebbeknél eltörik a szerszám. Általában 5 darabos a készlet, és 1-2.000,- Ft a barkácsboltokban. Az új csavar már hatlapfejű, így könnyebb meglazítani...
Kösz már próbáltam.
Ez egyébként jobbos menet?
ha még nem fordul benne annyira el akkor kalapáccsal kocogtasd vagy 10 percig az sokat segíthet.....
Hello.
Gáz van...
Tehát a mellékelt képen a 35-ös menetes záródugó.
?
mivan?
van otthon CO hegesztőd vagyvalami hasonló ? ha igen akkor egy régebbi 8cas inbuszkulcsot belehegesztenék azzal tuti le tudod lazítani
Óvatosan fúrd ki egy 5 v. 6-os fúróval, aztán meg menetfúróval ki tudod szedni a maradékot (arra vigyázz (ha lehetséges), hogy a fúró nehogy befelé becsavarja a csavart).
Tisztelet mindenkinek:
Segítség kéne.
Téma:2007 SXF250 olajcsere.
Probléma:a blokk alján lévő 8-as imbusz csavar.
Meg van gyalázva rendesen, fordul ki belőle a kulcs .
Kérdés:Ez sima jobbos menet,kiszedés módja ?
Bármilyen ötlet érdekel előre is köszi.
na találtam ventit végre...15be odaadja a csávo,640lc4 ről való,sztem az nem olyan rossz ár...

valaki meg tudná mondani az oldal cimét,ahol vannak a LED-égők,ha jolemléxem vannak ott kapcsolok is...

köszi
nincs valakinek eladó hátsó lábtartója?
nincs valakinek véletlenül elfekvőben hűtő ventilátorja?

ill digit müszerfal?
nincs valakinél 1 eladó lámpa kapcsoló KTM-re?