Én a párkányi motorosboltban érdeklődtem annak idején (vagy 3 éve), ők (látatlanban) 2-3 hetet és kb. 35e Ft-os árat mondtak rá.
Valami olyasmi rémlik hogy ők Csehországba vitték volna nicasiloztatni (de erre nem mernék megesküdni)...
Olaszországban, és Németországban. Az olasz hamarabb megjön, a német bizonytalan, de jobb minőségű. Az ára függ attól, hogy mennyire sérült a bevonat, de olyan 30-60.000,- Ft.
köszi a segitséget, ezt meg is értettem.
csak azért tettem be a kérdést mert ha mondjuk véletlenül valaki már csinált ilyet akkor meg könnyítené az dolgom
hogy en kötöszködök?csak egy kurva linket raktam be,hátha tudok segíteni.honnan kellet volna ezeket tudnom elárulnád bazki? okostojás,egyszer megnézném hogy motorozni is tudsz-e így mint engem javítgatni.
Te megint nem látsz a lapok mögé. Én segítettem neki felújító szettet szerezni, mert tojt rá mindeni. Elmondtam neki azt is, hogyan kell szintet mérni, de ő ennek ellenére összerakta, mert azt hitte, hogy olajat utólag is bele tud tölteni. Ezért küzd a mennyiség miatt. É nem kötök bele, csak azt nem érte hogy h elmondja neki vlaki, hogy hogyan kell, akkor miért írogat kétségbeesve ide? Ha valaki most itt belekötött valakibe, az megint te voltál...téma lezárva, pihenjél...
hogy kell beállítani az olajszintet= "a gyár nem mennyiséget ad meg, hanem a légrés méretét"
amint ez kiderül abból is amit belinkeltem.... nem értem ebbe megint mért kellet belekötni....
Sokadik próbálkozás, hogy segítsek...bár látom reménytelen...
A gyár nem ad meg olajmennyiséget, csak a légrés mértékét. Addig kell tölteni olajjal, amíg rugó nélkül, teljesen összetolt állapotában el nem éred a kívánt légrést.
nem állok most ugy anyagilag mert sok más egyebet vettem.
de felakarom mérni a terepet kipufogó ügyben elég rendesen, mert jót is meg szépet is akarok, nem akarom elkapkodni.
Valami olyasmi rémlik hogy ők Csehországba vitték volna nicasiloztatni (de erre nem mernék megesküdni)...
Tudnátok abban segíteni ,hogy hol nikasiloznak hengert mennyibe kerülhet?
(620 lc4 sc 2001-es)
amugy neked megvan még az eredeti dobod?
husaberghez kéne alkatrész
van valami palcsee de nem érem el
krosszmotork.hu-n
ha nem tudok meg értéket akkor megmérem má azt a légrést azt kész, nemprobléma azt a telót kiszedni úgyis csak ösze van akasztva
csak azért tettem be a kérdést mert ha mondjuk véletlenül valaki már csinált ilyet akkor meg könnyítené az dolgom
amint ez kiderül abból is amit belinkeltem.... nem értem ebbe megint mért kellet belekötni....
Sokadik próbálkozás, hogy segítsek...bár látom reménytelen...
A gyár nem ad meg olajmennyiséget, csak a légrés mértékét. Addig kell tölteni olajjal, amíg rugó nélkül, teljesen összetolt állapotában el nem éred a kívánt légrést.
de felakarom mérni a terepet kipufogó ügyben elég rendesen, mert jót is meg szépet is akarok, nem akarom elkapkodni.