Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem az én motorom.... google
Köszi a segítséget !
Én a párkányi motorosboltban érdeklődtem annak idején (vagy 3 éve), ők (látatlanban) 2-3 hetet és kb. 35e Ft-os árat mondtak rá.
Valami olyasmi rémlik hogy ők Csehországba vitték volna nicasiloztatni (de erre nem mernék megesküdni)...
Olaszországban, és Németországban. Az olasz hamarabb megjön, a német bizonytalan, de jobb minőségű. Az ára függ attól, hogy mennyire sérült a bevonat, de olyan 30-60.000,- Ft.
Sziasztok !
Tudnátok abban segíteni ,hogy hol nikasiloznak hengert mennyibe kerülhet?
(620 lc4 sc 2001-es)
honnan szerváltad azokat a karbon védőcuccokat?
Megvan az eredeti is, de nem eladó, mert jól jöhet még.
szuperál a lábtartó főnök?

amugy neked megvan még az eredeti dobod?
védelemből nincs hiány
sziasztok
husaberghez kéne alkatrész
van valami palcsee de nem érem el
krosszmotork.hu-n
aaz sxc dob 35 iá
semmi probléma nincsen uraim

ha nem tudok meg értéket akkor megmérem má azt a légrést azt kész, nemprobléma azt a telót kiszedni úgyis csak ösze van akasztva
köszi a segitséget, ezt meg is értettem.
csak azért tettem be a kérdést mert ha mondjuk véletlenül valaki már csinált ilyet akkor meg könnyítené az dolgom
amivel összerakod a rugóknál az eredetivel
hogy en kötöszködök?csak egy kurva linket raktam be,hátha tudok segíteni.honnan kellet volna ezeket tudnom elárulnád bazki? okostojás,egyszer megnézném hogy motorozni is tudsz-e így mint engem javítgatni.
640 LC4-hez lehet venni Dynojet kittet?vagy valami ahhoz hasonló okosságot?
Egyébként meg előtted írtam neki, nem értem hogy miért kéne igazodni a linkedhez?
Te megint nem látsz a lapok mögé. Én segítettem neki felújító szettet szerezni, mert tojt rá mindeni. Elmondtam neki azt is, hogyan kell szintet mérni, de ő ennek ellenére összerakta, mert azt hitte, hogy olajat utólag is bele tud tölteni. Ezért küzd a mennyiség miatt. É nem kötök bele, csak azt nem érte hogy h elmondja neki vlaki, hogy hogyan kell, akkor miért írogat kétségbeesve ide? Ha valaki most itt belekötött valakibe, az megint te voltál...téma lezárva, pihenjél...
hogy kell beállítani az olajszintet= "a gyár nem mennyiséget ad meg, hanem a légrés méretét"
amint ez kiderül abból is amit belinkeltem.... nem értem ebbe megint mért kellet belekötni....
em a hogyannal van baj, hanem azzal, hogy nem tudja a mennyiséget. De a gyár nem mennyiséget ad meg, hanem a légrés méretét...
Lackás ezt olvasd el,van benne pár dolog, pl hogy hogy kell beállítani az olajszintet
LaciCRM!

Sokadik próbálkozás, hogy segítsek...bár látom reménytelen...

A gyár nem ad meg olajmennyiséget, csak a légrés mértékét. Addig kell tölteni olajjal, amíg rugó nélkül, teljesen összetolt állapotában el nem éred a kívánt légrést.

nem állok most ugy anyagilag mert sok más egyebet vettem.
de felakarom mérni a terepet kipufogó ügyben elég rendesen, mert jót is meg szépet is akarok, nem akarom elkapkodni.
fel is megyek pill
felvettelek msn re