gondolom ezt a matricát itt rendelted kepesmotor .hu-n, 1500 árulja 1 pacák
barátom visszaküldte 1az1ben neki sima primitív nyomtatású matrica ,köze nincs a hőállósághoz arról nem beszélve hogy öklömnyi raszteros a fotó
no de ilyenek hogy gyújtás beállítás? az biztosan egész más , meg gondolom üzemanyagot sem úgy kapja az 520as henger mint a 450 es , így gondolom azért kell alakítgatni ezt- azt, vagy sima henger csere és tuti minden?
na felraktam az aprokavicsot(furtam egy plusz lyukat a merevitőn)
szerintetek meg fog ez igy álni?(stabil rendesen)
mennyit birnak ezek a karbon tartók?(ránézésre olyan mintha el lehetne törni )
holnap-után remélem meglesz az összeketö is végre..
Szevasztok!
640es SM-be tudnátok ajánlani valami "sport"(a gyárinál több levegőt átengedő) légszűrőt?Ha jól tudom a K&N nem gyárt hozzá,láttam TwinAirból ú.n. Supermoto légszűrőt.Használt már valaki ilyet esetleg?
akkor honnan érdemes szerezni?csak lehet valamit alkotni...
barátom visszaküldte 1az1ben neki sima primitív nyomtatású matrica ,köze nincs a hőállósághoz arról nem beszélve hogy öklömnyi raszteros a fotó
mint a sültgalamb esete,csak éppenséggel Akrával
ha bele gondolok hogy egyszercsak elhagynám utközben,mindjárt kerülget a sírás
Elég zorall cuccokat csinálnak szénből, hidd el, bírni fogja!
na felraktam az aprokavicsot(furtam egy plusz lyukat a merevitőn)
szerintetek meg fog ez igy álni?(stabil rendesen)
mennyit birnak ezek a karbon tartók?(ránézésre olyan mintha el lehetne törni )
holnap-után remélem meglesz az összeketö is végre..
http://www.hasznaltauto.hu/2799560_ktm_exc_
2007
Ez milyen motor? 450es EXC-re rá lett téve valami nagyobb henger? Vagy nem értem? Miért nem az 530ast tuningolják?
Remélem van valakinek valami ötlete...
üdv
640es SM-be tudnátok ajánlani valami "sport"(a gyárinál több levegőt átengedő) légszűrőt?Ha jól tudom a K&N nem gyárt hozzá,láttam TwinAirból ú.n. Supermoto légszűrőt.Használt már valaki ilyet esetleg?
8000/pár
csak érdeklődésképpen,mennyiért pazarolod öket?