Tisztelt GD légy szíves fejtsd ki bővebben az általad írtakat, mert még az is előfordulhat, hogy helytelenül fogalmaztál. Írásomban segíteni szerettem volna a nem szerelő fokon értő motorosoknak, hogy mennyi olajat kellene a villaszárban tenni, azt most is állítom, hogy literben is ki lehetne fejezni egy bizonyos motor típusnak az olaj mennyiségét, különböző beállításokhoz ugyebár más légrésekre, tehát más olajmennyiségre van szükség. Ebből kifolyólag meg lehetne adni literben is az olaj mennyiséget, hisz azonos motornál nem változik méretekben semmi.
Van itt buta,okos, hüjje, normális, csak 1 et nem értek az okosok és a normálisak miért mindig csak kérdeznek, válaszoljanak is egymásnak okosat és normálisat így tanul a buta és a hüjje!
Szevasz RUDDOLF...látom NEM estek hasra a TÉLI TÁKOLMÁNYOD láttán....ami ÉRTHETŐ is...gondolom MEGVISELT a ÉRDEKTELENSÉG...de ne légy befeszülve...az a lényeg hogy NEKED teccik...
Hát komaság ha felétek a normális válasz akkor csak sajnálni tudlak. Amit kérdeztem szerintem tök egyszerű kérdés volt. Válasz pedig lehetett volna hogy abszolult nem ajánlod vagy vannak még ezeknek a gépeknek gyerek bajai nem ajánlod. SZERINTEM.Eszed nincs-ről meg csak annyit. Nekem mindig aszt mondták HÜLYÉVEL NE ÁLLJ LE VITATKOZNI MERT ÚGYIS LE GYŐZ A RUTINJÁVAL. Keménykedésről itt meg szó sincs.
TÉVEDÉSBE vagy ÖCSÉM...a VÁLASZ normális...a KÉRDÉS hüjje...ami képet ad a SZINTEDRŐL...
FELÉNK ezt mondják: HA olyan ember vagy hogy ha BELEFINGASZ a fürdőkádba akkor HÁTRA hajolsz és bekapod a BUBORÉKOT(remélem EZ érted MIT jelent) akkor NE vegyél ILYEN motort...meg SEMMIET sem...
660 PRESZTÍZZS te nagyon vicces csávo lehetsz ba...g. Felénk az ilyen kérdésre normális választ szoktak adni. De ha ez a kérdés meghaladja a szinted akkor ez nem telefon úgy hogy psssszzzt. Kezelésre meg téged is be írhatlak akár mikor ha gondolod csak szólj.
Kibaszott eccerű: 1: olaj LE...annyira hogy NE is láccóggyon...vagy ha BIZTOSRA akarsz menni akkor csak pár decit hagysz benne...
2. Futóre FEL...HÉH-telep.
3.Ha ez a KÉT gyors MEGOLDÁS nem TECCIK...(de tutira bejön hidd el) akkor felültél a SZOPÓROLERRE...
Üdv mindenki!
Egy kis segitségre lenne szükségem, nemrég vásároltam egy 2009-es 450-es exc-t. Egy olyan probléma jelentkezett, hogy hirtelen gázadásra füstöl a motor, viszont kompresszió is jó van, meg nagyon jól is húz. Amikor megnéztem, és megvettem erre a jelenségre nem figyeltem fel mert akkor nem jelentkezett, viszont akkor az olajszint a kémlelő ablak félénél kicsivel lentebb volt, most meg olajcsere után teljesen fedi az olaj az ablakot. Lehet olyan esetleg, hogy tul sok az olaj benne? Várom a tippeket és ötleteket.
Sziasztok urak. Gyors kérdés mit lehet tudni a SXF 450 2009 Évj gépekről. Tipus hibák stb. Érdemes egy ilyenre befizetni? Felujitásuk nagyon költséges?
Szóval azért a pár deci miatt csak meg kell venni még egy litert